Το «Your Face Sounds Familiar» «κατεβάζει» την πιο δυνατή δεκάδα και έρχεται για 7η σεζόν στον ΑΝΤ1.

5


Με οικοδέσποινα τη σαρωτική Μαρία Μπεκατώρου, και με ένα καστ πολλών… αστέρων, το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων επιστρέφει με μεταμορφώσεις που θα συζητηθούν!

Φέτος, κάνουν comeback πρόσωπα που άφησαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο σόου τις προηγούμενες χρονιές. Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar-All Star» ανεβαίνουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έρχεται στον ANT1 για να δώσει στα βράδια μας τη λάμψη, τη μαγεία, τη χαρά και την εκρηκτική διάθεση των αστεριών του!

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ωχ! πολυ δυνατα ονοματα οι παικτες! αυτο ειναι οντως all star fame!

    για κριτικη επιτροπη ξερουμε? και ποτε ξεκιναει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτροπή είδα για Ζαχαράτο Μάστορα και Ρέππα και ψάχνουν και μια γυναίκα , τώρα δεν ξέρω αν ισχύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τα ονόματα είναι τέλεια, αν και δεν τρελαίνομαι για αδελφές Μαγγίρα (θα προτιμούσα πχ Αποστολία Ζώη που ήταν θεάρα, ή μελίνα μακρή). Τώρα για επιτροπή με τα χίλια ναι για Ζαχαράτο. Για Σταρόβα δεν τρελαίνομαι, δεν νομίζω ότι του πήγε ιδιαίτερα. Απλά γιατί πρέπει οπωσδήποτε μόνο μία γυναίκα; Η παπακωνσταντίνου πέρυσι ήταν τέλεια, γιατί δεν ξαναμπαίνει; Και θά θελα και μία νεότερη γυναίκα, σε στυλ Παπουτσάκη. Γενικότερα ας δουν το αντίστοιχο ισπανικό. Η επιτροπή κυρίως χορεύει και κάνει χιούμορ, είναι πιο νεανική. Δεν είναι τόσο να πούμε την ιστορία του καλλιτέχνη και να συζητήσουμε σοβαρά τι πήγε λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι ακούστηκε για Χρήστο Μάστορα. Ωραίος δε λέω αλλά πολύ φλατ ήταν στα δύο προηγούμενα που ήταν. Κι εγώ θα ήθελα δύο γυναίκες. Η μία η Μίρκα και η άλλη η Μουτιδου. Ή κάποια με πολύ τρέλα πχ Πηνελόπη Αναστασοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύεται να είναι δύο γυναίκες. Η Μίρκα θα θελα να είναι. Πέρυσι ήταν πολύ καλή και έδειχνε συνεχώς ότι το απολάμβανε πολύ. Και θα ήθελα και μία άλλη λίγο πιο νέα, στο ίδιο στυλ που ήταν η Κοκκίνου και η Παπουτσάκη, πχ. η Καρύδη, Ζέτα ή και η Τουμασάτου. Αλλά αυτή τη μανία να είναι 3 οι άντρες δεν την καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !