«Έκλεισε» στην κριτική επιτροπή του YFSF

Χρήστος Παναγούλης
7


Το «YFSF» επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αυτήν την φορά με μία all star εκδοχή, αφού στην σκηνή του show θα ανέβουν οι αγαπημένοι παίκτες από όλους τους προηγούμενους κύκλους. Η χρυσή δεκάδα αποτελείται από τους: Θανάση Αλευρά, Κώστα Δόξα, Λευτέρη Ελευθερίου, Κρατερό Κατσούλη, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐα Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατή, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Μαρία Μπεκατώρου. Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, αυτοί που έχουν «κλείσει» είναι ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Μιχάλης Ρέππας, ενώ μέσα από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε άλλο ένα γυναικείο όνομα που θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία είχε βρεθεί και στο παρελθόν στον ίδιο ρόλο, αφού υπήρξε στην κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων την σεζόν 2015-2016.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πανέμορφη αλλά αδιάφορη είχε περάσει τότε. Γιατί δε βάζουν μια δυνατή περσόνα? Τύπου Μουτιδου / Αναστασοπουλου. Η τη Μίρκα που ξεχώρισε πέρσυ. Να τους θυμίσω ότι δεν παίζει μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουτίδου και αναστασοπούλου πάντως δεν μου φαίνονται και τόσο δυνατές. Το booth πήγε άπατο, δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση. Η Παπουτσάκη ήταν ωραία, χαλαρή, μου άρεσε. Όπως και η παπακωνσταντίνου. Θα μπορούσαν να είναι και οι δύο. Δεν καταλαβαίνω γιατί μόνο 1 γυναίκα. Θέλω να δω και ποιος θα είναι ο τρίτος άντρας, επειδή λένε ότι θα είναι μεγάλο όνομα και δεν θα είναι ο μάστορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η πιο αδιαφορη κριτης που εχει περασει ποτε απο το σοου μαζι με Μιμη Ντενιση και Αλεξη Γεωργουλη.Ειλικρινα τωρα δε μπορουσαν να σκεφτουν ενα πιο δυνατο γυναικειο ονομα για αυτη τη θεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και θα μπορεί να είναι τόσο στην ΕΡΤ όσο και στον ΑΝΤ1; Εννοώ δεν δεσμεύεται από την ΕΡΤ; Μάλλον όχι θα μου πείτε αφού είπε το ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέτε; Η Παπουτσάκη ήταν εξαιρετική!! Έχει γνώσεις μουσικής και πάντα πρόσεχε απίστευτες λεπτομέρειες. Δεν πήγαινε απλά να κάτσει σε μια καρέκλα και να πει "α καλό ήταν"!
    Θα ήθελα και την Μπέσυ Μάλφα,έχω την εντύπωση ότι την αγαπάει πολύ ο κόσμος.

    Νομίζω ότι για την ΕΡΤ ισχύει ένα ιδιόμορφο καθεστώς με την έννοια ότι όσοι είναι εκεί συνήθως τους επιτρέπεται να δουλέψουν και σε ιδιωτικό σταθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ για το booth που λες αλλά στο σόου δε θα είναι πρώτο όνομα αλλά επιτροπή. Και στην επιτροπή χρειάζεται χιούμορ ζωντάνια και να ξέρεις να μιλάς. Που αυτές οι δύο κυρίες το έχουν. Συν την απήχηση που έχουν στα κοινωνικά δίκτυα. Για την Παππουτσακη εγώ άλλη κριτή θυμάμαι? Εγώ θυμάμαι να λέει καλά λόγια σε όλους και να πετάει δύο τρεις μουσικούς όρους. Προτιμώ αυτές που είπα η τη Μίρκα η τη Μπέσυ Μάλφα. Επίσης συμφωνώ γιατί πρέπει να ναι τρεις άντρες και να μην είναι τρεις γυναίκες ? Τι λόξα είναι αυτή? Μήπως δε θέλει η Μαρία περισσότερες γυναίκες ? Ελπίζω να μην είναι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !