Τηλεκοντρόλ: Συναγερμός στα Πρωινά...- Πότε θα παίζει η Φαρμα;-Μην πέφτεις Μαλέσκου...- Πότε και πώς θα βγει το YFSF- Μην λιθοβολείτε...-Σιωπηλός Δρόμος - Ό,τι πεις στον όμιλο ΑΝΤ1

23


Καλησπέρα σας φίλοι μου.  
Πέμπτη σήμερα σε μια πολύ διαφορετική εβδομάδα για όλους μας, αφού ξεκινήσαμε δειλά δειλά να μπαίνουμε σε μια κανονικότητα.

Πάμε να ξεκινήσουμε.


Συναγερμός χτύπησε σε όλα τα κανάλια  κυριολεκτικά η μεταγραφή βόμβα του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και ειδικότερα στο ΠΡΩΙΝΟ του. Κανείς δεν θα περίμενε ότι  θα γίνονταν ξανά δίδυμο η Σκορδά με τον Λιάγκα. Δεν είναι τυχαίο πως σε όλα τα κανάλια είχε πέσει η απαγόρευση αναφοράς, που ωστόσο έσπασε τόσο η Νίκος Μουτσινάς (με σατιρικό τρόπο)  αλλά και η Σίσση Χριστίδου. Και μπορεί η Βίσση με την Βανδή να αποτέλεσε ένα μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός το 2020, σίγουρα το Σκορδά-Λιαγκας θα αποτελέσει το μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον το 2021. Όπως και να το κάνουμε υπάρχει αυτή η ίντριγκα όσο κι αν μερικοί προσπαθούν να το υποβαθμίσουν με νύχια και με δόντια. Πάντως  σύμφωνα με πληροφορίες μου το Πρωινό θα βγει εντελώς ανανεωμένο τη Δευτέρα 25/1 με νέο στήσιμο (μέχρι και το τραπέζι) αλλά και νέο πάνελ.



Βρε αγαπητή Ιωάννα Μαλέσκου. Μην πέφτεις στην παγίδα να απαντήσεις για τους απέναντι ό,τι κι αν συμβαίνει. Ας την πει κάποιος στον ΣΚΑΙ να κρατάει λίγο πιο χαμηλά το κεφάλι.  
Προφανώς και η τράπουλα θα μοιραστεί ξανά, ήδη γίνεται. Νέα πρόσωπα, νέο προϊόν… λογικό.



Από την άλλη στους ΚουΚου έγινε πράγματι ένα τραγικό λάθος. Βλέπετε όμως ,είναι πολύ εύκολο  να σε παρασύρει μια συζήτηση και να φύγουν λέξεις  ή ερωτήσεις. Είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε εσκεμμένα , άλλωστε ζήτησαν συγγνώμη και οι παρουσιαστές. Είναι κρίμα να λιθοβολούμε τους πάντες για εκτόνωση. Λάθη όλοι κάνουμε… Τα σχόλια από τρολάκια σε Twitter και τα ανώνυμα σχόλια πραγματικά δεν θα έπρεπε να δίνονται καν σημασία. Όσοι λέτε την μακ...κια σας , να έχετε τα… να τα πείτε με το ονομα σας. 



Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 θα κάνει τελικά η «ΦΑΡΜΑ» . Μπορεί ο αρχικός προγραμματισμός να ήταν για το Μακεδονία TV, όλα ανατράπηκαν… Το πρόγραμμα αναμένεται να βγει στον αέρα αρχές Μαρτίου, μιας και οι εργασίες είχαν σταματήσει λόγω του χιονιά. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου, το κανάλι προσανατολίζετε σε άλλου είδους προγραμματισμό. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ θα έλεγα για το πρόγραμμα , μιας και θέλουν το πρόγραμμα να μπαίνει Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή  για να μην πειραχτεί κανένα απολύτως πρόγραμμα από τη θέση του… Έμειναν βλέπετε ικανοποιημένοι με τον Ήλιο που ανέβασε τα ποσοστά του… Έτσι βέβαια δεν φτιάχνεις συνήθειας… Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο ΑΝΤ1 είναι νούμερο ένα στο να καταστρέφει προγράμματα με τον προγραμματισμό του.



Στο δεύτερο δεκαήμερο του Φλεβάρη ωστόσο θα βγει το SHOW “YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR” με πιθανή ημέρα προβολής την Κυριακή. Πάντως όπως μαθαίνω το show θα κρατήσει το δυνατό επίπεδο που είχε στη σκηνή με πολύ δυνατή εικόνα και γραφικά… Δεν θα το δούμε live όπως έγραψαν διάφοροι, αλλά ούτε θα δούμε κερκίδες με κόσμο στο studio.



Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς το JUST του Νίκου Κοκλώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η παραγωγή θέλει να το βγάλει στον αέρα αρχές Μαρτίου. Μην με ρωτάτε αν θα βγει στο MEGA ή στο OPEN.  Αν είναι στο OPEN πάντως μην σας φανεί παράξενο αν το show αλλάξει ημέρα προβολής  και πάει καμία Παρασκευή… Ε να μην εκμεταλλευτούν το καλό Lead in από τους Ράδιο Αρβύλα;



Αλήθεια, ο ΣΚΑΙ έχει σκοπό να κάνει βραδινό μαραθώνιο με το Survivor; Δηλαδή όταν θα μπει στον ανταγωνισμό και το Master Chef μέχρι τι ώρα θα το τραβήξουν; Για την ώρα πάντως τα πάει ικανοποιητικά στην ώρα του σκληρού ανταγωνισμού. Πρώτο δεν βγαίνει βέβαια στην κοινή ώρα μετάδοσης με τη σειρά του ΑΝΤ1, αλλα το  49% στις 2 παρα τέταρτο είναι ένα πολύ εντυπωσιακό ποσοστό. Μην με ρωτάτε πόσοι ανοιχτοί δέκτες ήταν…



Ξεκίνησε γυρίσματα εδώ και 2 βδομάδες η νέα σειρά   των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, Σιωπηλός Δρόμος, για λογαριασμό του ΜEGA. Κι όπως μαθαίνω  αρέσει πολύ στο MEGA. Δυστυχώς τα επεισόδια θα είναι αυστηρά 13. Δυνατή πλοκή με απαγωγές  παιδιών που πάντα συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό… 
Όσο για τις Άγριες Μέλισσες όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν τουλάχιστον μέχρι τέλος του 2021. Πάντως ήδη στα σκαριά τους έχουν μια ακόμα νέα πρόταση που θα καταθέσουν «πρώτα» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.



Συνεχίζει κανονικά  πρόβες η εκπομπή Ό,τι πεις με την Χριστίνα Λαμπίρη στον «ΟΜΙΛΟ ΑΝΤ1».  Είπα να μην πω Μακεδονία TV, αφού για την ώρα έχει αναβληθεί η πρεμιέρα. Μην σας φανεί πάντως παράξενο αν κι αυτό το πρόγραμμα σκάσει στον αέρα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 TV. Για την ώρα όλοι είναι σε αναμονή και περιμένουν να παρθούν αποφάσεις …

Κλείνοντας ,θέλω να σας ευχαριστήσω για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση και τα πολλά μηνύματα που έλαβα . Σίγουρα η αγάπη αυτή,  έδειξε ότι σας έλειψε η στήλη,  αλλά και οι στήλες γενικά στο TVNEA.COM.  Συνεχίζουμε….

Αυτά λοιπόν για σήμερα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη Πέμπτη. Μέχρι τότε να προσέχετε και να κινήστε με ασφάλεια.

Σας περιμένω στα Social media
Ακολουθήστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos 
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 

Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οση προσπαθεια και να κανετε στο να υποβάθμισετε την επιτυχία του Σερβαιβορ, στο κενο θα πεσει...Καλη επιτυχία στο Λιαγκα, καλά θα τα πάει μην αγχώνεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα το πρόγραμμα με ανταγωνισμό δεν τραβάει μ από Δευτέρα θα τα βρεί ακόμα πιο σκούρα το σαρβιβορ με το μάστερ σεφ. Δεδομένα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν βάλουν την φάρμα ΠΣΚ θα τι καταστρέψουν. Ακαλ ο Ποφαντης μάλλον αυτό θα κάνει. Εύχομαι ο Λεβέντης να βάλει φρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά πόσο δίκαιο έχεις. Να δείτε που το ΣΚΑΪ θα το τραβήξει κι άλλο με το master chef απέναντι για να δείξει ότι δεν έπεσε σαν ποσοστό. Το βλέπω να τελειώνει από Δευτέρα κατά τις 2.30

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΤΗ ΦΑΡΜΑ ΠΣΚ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόλις διάβασα την ανάρτηση με τον Μάρκο πριν, το είχα σίγουρο ότι θα πήγαινε η Φάρμα ΠΣΚ. Δεν βάζουν μυαλό εκεί στον Αντ1. Καλά να πάθουν. Μια ζωή άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φαρμα να μπει τεταρτη με παρασκευη 11μιση με 1μιση και το σαββατο 9 με μεγαλο επεισοδιο, ο γρηγορης δευτερα τριτη,το χιουστον σαββατο, το σπεσιαλ ριπορτ κυριακη και να κοπει ο χατζηνικολαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χίλια μπράβο για τις τοποθετήσεις σου ,ευτυχώς που υπάρχει και το tvnea.Θέλω να προσθέσω το εξής ,υπάρχει πλέον ελευθέρια λογού στην τηλεόραση? Η δημοσιογραφία βλέπω περνάει κρίση όταν τα εμπάργκο σε πρόσωπα και σε προγράμματα πέφτουν βροχή .Ο Αντ1 γνωστό αυτοκαταστροφικό κανάλι όπως το λες ,ότι χτίζει την μια χρονιά την επόμενη το διαλύει όπως και φέτος με τις αλλαγές που έκανε. Η Φάρμα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι ανεπιθύμητη την δεδομένη στιγμή .Να τις φυλάξουν για του χρόνου γιατί μυρίζομαι πολλές κατρακύλες θα φέρει και σε νούμερα τηλεθέασής αλλά και οικονομικά δεν θα τους βγει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστούμε για τις καθημερινές αναρτήσεις και τα αποκλειστικά ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ισχύει ο αντ1 έπρεπε να μείνει και φέτος χωρίς ριάλιτι και να χτίσει το κοινό του με τα σήριαλ και τα σοου! Τώρα πραγματικά δεν χωράει πουθενά! Δεν πρέπει να χαλάσει ο αντ1 τη συνήθεια που έχει φτιαξει! Ας την κράταγε να την έβγαζε αρχές Σεπτέμβρη του χρόνου να προλάβει τον ανταγωνισμό όπως φέτος ο σκαι με το big brother

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να ξέρετε ότι τον Αντ1 δεν νοιάζει να μετακινήσει τον Ήλιο και στη θέση αυτή να βάλει τη Φάρμα. Η σειρά δεν συνεχίζεται του χρόνου το έχουν πει και οι ηθοποιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κοκλώνης σίγουρα θα το πάει στο MEGA για να έχει στο ενεργητικό του τι όνομα του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Λιάγκας πράγματι θα σαρώσει με την επιστροφή του. Ήδη η Σκορδά δύο μέρες τώρα τερματίζει πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Μαλεσκου καλό θα είναι να προσέχει τι λέει, γιατί θα βρεις ξανά στο ΚρήτηTv από εκεί που δεν το περιμένει. Ας μην ήταν το Survivor να πάρει κανένα νούμερο παραπάνω, ούτε το 10% δεν θα άγγιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Ηλιος εχει χτισει κοινο και καθημερινα το βλεπουν πανω απο 900.000 τηλεθεατες. Δεν επαιζε ΠΟΤΕ ως ενδεχομενο να μεταφερθει στις 17.50 το απογευμα και μαλιστα την ανοιξη που νυχτωνει αργα και που ο κοσμος βγαινει περισσοτερο. Αλλωστε Δευτερες και τριτες ο ΑΝΤ1 παει πολυ καλα γιατι να ανακατεψει το προγραμμα με τη ΦΑΡΜΑ.Μονο στις ωρες της Φαμιλιας θα μπορουσε να μπει και να τελειωνει το πολυ 22.20. Και φυσικα Παρασκευη και Σαββατο. Κυρικες για τί ωρα μιλαμε?8 και να παει το ΤΑΞΙ 17.50 πανω που εφτιαξε και αυτο σταθερο κοινο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άμα γίνει αυτό για την Φάρμα, ο Αντ1 καλό θα είναι να ψάξει για νέο διευθυντή προγράμματος με όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά το ότι είναι ένα πρόγραμμα είναι δευτερο ή τρίτο δεν σημαίνει ότι δεν είναι επιτυχημένο και δεν βγάζει τα λεφτά του. Με αυτήν την λογική η Μουρμούρα θα έπρεπε να είχε κοπεί εδώ και χρόνια και μαζί της αλλά ποσα προγράμματα. Κάνεις δεν αμφισβητεί την υπέροχη των Μελισσών. Όμως, το Survivor όχι απλώς είναι δευτερο αλλά και με πολυ δυνατά ποσοστα της τάξης του 25% στον κοινό ανταγωνισμό. Ποσοστά που δεν κάνουν αλλά ακριβά προγραμματα ακόμα και μόνα τους να παίζουν (βλέπε j2us) , ποσο μάλλον με τον απόλυτο οδοστρωτήρα των τελευταίων δυο σεζόν απέναντι του. Εδώ το Survivor το ίδιο δεν έκανε τόσο πρόπερσι με σημαντικά μικρότερο ανταγωνισμό. Επίσης, όσον αφορά τη διάρκεια του, ήταν ανέκαθεν η ίδια, απλώς παλαιότερα ξεκινούσε στις 9 (άντε 9:30-10 παρα με τα highlights), ενώ τώρα ξεκινάει στις 10 και κάτι. Επομένως, από την στιγμή που ο Σκάι δεν έχει καποιο άλλο late night προγραμμα, γιατί να αφήσει τα απέναντι talk shows να παίζουν μόνα τους μέχρι τις 2 και με αυτόν τον τρόπο να παίρνουν και μεγαλυτερα ποσοστά αλλά και ταυτόχρονα μεγαλυτερα κέρδη από την έστω και μικρή διαφήμιση που υπάρχει εκείνη την ώρα, ενώ αυτοί μπορούν τζάμπα να προβάλλουν περισσότερο μέρος από το άφθονο υλικό της σσυμβίωσης των παικτών το οποίο προφανώς ενδιαφέρει το κοινό και διαφορετικά θα πήγαινε χαμένο; Δεν καταλαβαίνω σε τι ενοχλεί ορισμένους τόσο πολυ το συγκεκριμένο κόνσεπτ, σε αντίθεση με τα ριάλιτι όλων των υπολοίπων σταθμών? Φταίει η πολιτική γραμμή του καναλιού? Ή εταιρία παραγωγής που είναι τουρκική? Το γεγονός ότι το ίδιο το πρόγραμμα πριν 4 χρόνια αποτέλεσε την μεγαλυτερη επιτυχία που έχει περάσει ποτε από την ελληνική τηλεόραση και αυτό ενδεχομένως να ενόχλησε? Πραγματικά δεν ξέρω... Όμως, να λέμε τα συκα συκα και την σκάφη σκάφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο για την υπέροχη στήλη σου! Εγώ θα σχολιάσω το Your Face που δε. Θα έχει κοινό. Αυτό το σόου θέλει παλμό. Φοβάμαι ότι θα είναι πολύ μονότονο. Πάλι καλά έχει δυνατούς παίκτες γιατί αλλιώς θα ήταν εντελώς βαρετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το your face πρεπει να γίνει ξανά ζωντανό . Και θα αναπληρωθεί και το κοινό που λείπει με την ψηφοφορία του κόσμου στο σπίτι. Μάλλον πάνε να το κάνουν κονσέρβα για να γίνει πιο οικονομικό. Για την επιτροπή μάθαμε τίποτα καινούργιο? Στα υπόλοιπα συμφωνώ κατά τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @11:32

    Γιώργο τα είπες όλα! Με καλυψες πλήρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Φάρμα πια έχει καταντήσει το γεφύρι της Άρτας. Ολημερίς την χτίζουνε το βράδυ την γκρεμίζουν. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να την αφήσουν για την επόμενη σεζόν. Τώρα την έχουν κάψει. Προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία το Your Face ωστόσο επίσης πιστευω πως έχουν καθυστερήσει, αφήνοντας πολύ χώρο στο Survivor να χτίσει κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Ήλιος αυτή τη στιγμή μόνο ως μεγάλη επιτυχία πρέπει να θεωρείται, με ποσοστά περί του 16%, στη δεύτερη θέση κάτω μόνο από τους Αρβύλα. Σαφώς και δεν πρέπει να αλλάξει ώρα. Οι Άγριες Μέλισσες όμως μπορούν να πάνε στις 23:00 (και πέρυσι εκεί ήταν) έτσι ώστε να δοθεί χώρος σε 2ωρα επεισόδια Φάρμας Δευτέρα με Πέμπτη στις 21:00. Όσο για τις κωμωδίες του μπορεί να τις βάλει το Σαββατοκύριακο στο slot 20:00-22:00 (το Taxi άνετα μπορεί να πάει στις 16:00), το Καφέ να παραμείνει στην ώρα του και το μεγάλο επεισόδιο της Φάρμας να πάει Παρασκευή στις 22:00 και το YFSF Κυριακή 22:00. Η late night που δεν τραβάει πια ούτε στον ΑΝΤ1 με εξαίρεση τον Γρηγόρη μπορεί να ξεκινά στις 00:30, σίγουρα θα είναι καλύτερα και από άποψη τηλεθέασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο,τι να ναι.
    Η φάρμα πρέπει να πάει για του χρόνου,δεν υπάρχει χώρος στο πρόγραμμα. Το παρουσιαστε έχει βρει παλμό,όπως και ο ήλιος. Για τις μέλισσες δεν το συζητώ καν. Τετάρτες και Πέμπτες δεν μπορεί να μπει στις 9 και να παίζει μόνο μια ώρα. Άρα; Είναι ήδη φουλ το πρόγραμμα του ΑΝΤ1,δεν έχει ανάγκη καμία φάρμα,19% ημερήσιο μέσο όρο είχε χθες. Ας συνέλθουν στο Μαρούσι, γιατί μου θυμίζουν τον ΣΚΑΪ που παίρνει προγραμματα και μετά δεν ξέρει πού να τα χωρέσει!
    Το YFSF πρέπει να βγαίνει live!Τι φοβούνται ακριβώς; live ήταν τα πρώτα χρόνια που καλά καλά δεν ήξεραν το πρόγραμμα, πώς στήνεται κλπ. Τώρα τι έχουν να φοβηθούν; Ξέρουν πώς κυλάει,η παρουσιάστρια είναι έμπειρη,οι παίκτες είναι οι καλύτεροι που έχουν περάσει.... Πραγματικά είναι κριμα και χάνει πολύ που δεν έχει λόγο ο κόσμος με ψηφοφορία. Live και ψηφοφορία μέσω application,όπως κάνει το όπεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !