Γιώργος Λιανός: «Το Voice έχει περάσει πλέον στην τηλεοπτική μας κουλτούρα»


Στο «ΤΥΠΟΣ TV» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του «Survivor». Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την εμπειρία του στο «The Voice», ενώ αποκάλυψε τι θα γίνει με τα γυρίσματα τώρα που εκείνος θα λείπει.

Τι θα συμβεί με την παρουσίαση του «The Voice»;

Το φορμάτ ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Φλεβάρη και εσύ είσαι στον Άγιο Δομίνικο. Για το «Voice» είμαι σίγουρος ότι θα Βρεθεί σύντομα η καλύτερη λύση τόσο από το κανάλι όσο και από την παραγωγή.

Πώς ήταν για σένα η φετινή σεζόν στο «The Voice»; Έχεις «κουμπώσει» πλέον με το εν λόγω φορμάτ;

Φέτος νομίζω όχι ένιωσα πολύ πιο άνετα με την παρέα που έχουμε δημιουργήσει μαζί με τους coaches. Έζησα πιο έντονα τη διαδικασία και είχα στο μυαλό μου τις ιστορίες των παιδιών στον διαγωνισμό σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Άρα ναι, κούμπωσα, ξεκάθαρα.

Πώς αντιδρούσες κάθε Δευτέρα όταν έβλεπες τα σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης; Είναι νομίζω η καλύτερη χρονιά για το σόου.

Είναι σίγουρα μια σπουδαία επιβράβευση για όλους μας. Πέρα από αυτό όμως φαίνεται η δυναμική του σόου. Φαίνεται ότι το «Voice» έχει περάσει πλέον στην τηλεοπτική μας κουλτούρα. Ο κόσμος αγαπά να βλέπει νέες φωνές που κυνηγούν το όνειρο και η διαδικασία του The Voice τους συγκινεί.

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα συστατικά επιτυχίας αυτής της συνταγής;

Τα συστατικά είναι το ίδιο το φορμάτ, η σπουδαία ομάδα μας και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζονται οι ιστορίες των διαγωνιζομένων.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι πιο επιτυχημένες σεζόν σε τηλεθέαση ήταν όταν το πρόγραμμα προβαλλόταν στον Αντ1 που χτύπαγε μέχρι και 50αρια.

Η τελευταία σεζόν όντως ήταν από τις καλύτερες στην Σκάι εποχή αλλά είναι γεγονός ότι έπαιζε και μόνο του στην κυριακάτικη prime time χωρις αξιόλογο αντίπαλο.

Ο Λιανός αξιοπρεπέστατος ως παρουσιαστής.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το voice ήταν μουσικό σοου μόνο στον αντεννα.Μετα έγινε ένα σουπερμάρκετ παικτών για να κάνουν πλάκα οι κριτές.εξαφανιστηκε η μουσική.