Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις»

Χρήστος Παναγούλης
0


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 139

Ο Άκης υποδέχεται με μεγάλη χαρά και συγκίνηση την Αποστολία που ξαναγύρισε στο σπίτι και όλα αυτά που λέγονται μεταξύ τους, δείχνουν τον βαθύ δεσμό που τους ενώνει. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ, ο Μιλτιάδης και ο Έκτορας βλέπουν με ικανοποίηση το γεγονός ότι το κανάλι του Άκη άλλαξε στάση απέναντι στο κόμμα της Αναγέννησης και αναφέρθηκε με καλά λόγια στις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες τους. Αυτή η αλλαγή πλεύσης όμως δεν θα αρέσει καθόλου στον Άκη, που καλεί τον Αιμίλιο και τον επιπλήττει με τον γνωστό του τρόπο.

Στην Κέρκυρα, ο Φρίξος, η Ιφιγένεια και ο Σπύρος δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι τους έκλεψαν τα κοσμήματα της Νόνας, ενώ ο Φρίξος ξαφνικά θυμάται κάτι και επιστρατεύοντας το αστυνομικό του δαιμόνιο, αποφασίζει να δράσει. Παράλληλα, ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τα συχνά επεισόδια που παθαίνει με τα μάτια του, αποφασίζει να σταματήσει να ζωγραφίζει, απόφαση που βρίσκει σύμφωνη και την Έρση. Ο Σίμος παρασύρεται από το πάθος του για τη Σμαράγδα και δεν διστάζει να επιτεθεί στον Αντώνη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140

Ο Σίμος κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στη Σμαράγδα αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι έχουν χωρίσει κι είναι ελεύθερη να συνεχίσει τη ζωή της. Ο Έκτορας αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη σχέση της Αλίκης και της Ευδοκίας και ζητάει τη γνώμη του Νικηφόρου. Η Ολυμπία πιέζει την Εύα να γυρίσει μαζί της στην Ελλάδα, αλλά η Εύα είναι ανένδοτη.

Ο Φρίξος υποψιάζεται πως ένα γκαρσόνι του κρύβεται πίσω από τη ληστεία στο ερειπωμένο χωριό κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Ο Άκης δίνει την πολυπόθητη συνέντευξη στον Σίμο και τα λέει έξω από τα δόντια. Η Σμαράγδα ενδίδει στην ερωτική πολιορκία του Αντώνη. Ο Αιμίλιος αποφασίζει να μιλήσει στη Μάγδα για διαζύγιο. Ο Φρίξος, σε μια προσπάθειά του να συνεφέρει την Έλλη, της ρίχνει ένα χαστούκι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !