Οι Μέλισσες "τσίμπησαν" το Survivor. Τι έκαναν η πρεμιέρες του MEGA; Αναλυτικά τα 15'.

20

Με μεγάλη πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης  μπήκε η χρονιά για την σειρά Άγριες Μέλισσες. Με τον ανταγωνισμό να χτυπά κόκκινό αφού το Survivor έπαιζε απέναντι, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση αφήνοντας το ριαλιτι του ΣΚΑΙ να πάρει ανάσα μόνο όταν αυτή τελείωσε.

Οι πρεμιέρες του Mega ωστόσο απογοήτευσαν κυρίως οι Σχεδόν Ενήλικες  με την Έξαψη να κλέβει την πρωτιά από τις 8 Λέξεις.

Αναλυτικά τα 15' στο δυναμικό κοινό 18/54

Τα συνολικά νούμερα αφορούν ολόκληρη την διάρκεια του κάθε προγράμματος:

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΛΙΣΕΣ 29,6

SURVIVOR 30.7

ΕΞΑΨΗ 15,4

ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 5,3


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όταν μπει και το Master Chef θα γίνει σφαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι η ισοπέδωση βρε παιδιά; Σίγουρα οι μέλισσες πήραν την πρωτιά με διάφορα άλλα δεν μιλάμε και για ισοπέδωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 46% δεν το λες ότι πήρε ανάσα! Δύσκολα τα πράγματα για όλους φέτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα τεράστια ισοπέδωση τι να πω ,για μια σειρά που έχει γίνει συνήθεια υποτίθεται έχει χάσει σχεδόν από όλα τα ριαλιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα τρελαθούμε έτσι? Το survivor εχασε από τις Άγριες Μέλισσες στην κοινή ώρα μετάδοσης είτε το θέλετε είτε όχι και τα νούμερα τηλεθέασης μιλάνε από μόνα τους. Το survivor σκίζει από την στιγμή που απομακρυνονται σχεδόν όλοι οι ανταγωνιστές από το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν επαιζαν οι Μέλισσες θα έκανε 40νταρια κι οχι 13,7 αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν παιζει μονο του το SURVIVOR σαρωνει. Μια χαρα το έγραψε ο συντάκτης. Μάλλον δεν άρεσε και πολύ που έγινε αυτό. Κι ακόμα δεν μπήκε το star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπερβολές!! Δεν το ισοπέδωσαν. Ναι, το έριξαν αρκετά αλλά δεν το ισοπέδωσαν. Μια χαρά κρατήθηκε το survivor απέναντι στις μέλισσες. Όπως πολύ σωστά είπε προηγούμενος σχολιαστής, όταν θα αρχίσει το ΜC θα γίνει σφαγή. Πιστεύω πως κυρίως θα επηρεαστούν τα δύο ριάλιτι και λιγότερο οι μέλισσες. Πάντως στον αντ1 πρέπει να φοβήθηκαν πολύ τα 30ρια του survivor για να φέρουν πίσω άρον άρον τις μέλισσες και καλά έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ που τα λέμε πήρε μεγάλη ανάσα όταν τελείωσαν οι Μέλισσες. Το Master Chef όμως δεν θα αφήσει το Survivor στον ανταγωνισμό. Πάντα έπαιζαν μετα τις 00:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα νούμερα της Έξαψης επιβεβαιώνουν το μέγα λάθος του ALPHA να μην τελειώνει την Αγγελική ΠΡΙΝ τις Μέλισσες. Λάθος που καθυστερημένα το κατάλαβε μεν, αλλά πήγε και την έβαλε στις 23:00 (λέω για τα νέα επεισόδια) μισή ώρα πριν δηλαδή την λήξη της σειράς του ANT1..
    Όσον αφορά τώρα την σειρά, το πρώτο επεισόδιο ήταν καλό, τα δε κλισέ του σεναρίου (βλ. πχ τις έντονες παπακαλιάτικες αναφορές) δινόντουσαν με τέτοιο τρόπο που να μην ενοχλεί. Μόνη ένσταση, που έχω δει και από άλλους, το πόσο γρήγορα ήρθε κοντά το παράνομο ζευγάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαφώς και στον κοινό ανταγωνισμό οι Μέλισσες επικράτησαν, όπως ήταν αναμενόμενο - δεν νομίζω ακόμα και στον ΣΚΑΪ να περίμεναν κάτι διαφορετικό -, αλλά δεν βλέπω καμία ισοπέδωση, όταν το survivor κάνει εκείνη την ώρα μέσο όρο 22%. Έξαλλου δεν ξεκινάει 22:15, αλλά 22:25,οπότε το πρώτο τέταρτο δεν συνυπολογίζεται. Το Big Brother, που θεωρήθηκε συγκρατημένα επιτυχημένο και συζητείται και 2η σεζόν, σπάνια ξεπερνούσε το 22% σε τέταρτο, ακόμα και όταν έπαιζε μόνο του στις 1 τα ξημερώματα. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι σε αντίθεση με το GNTM, το MC επειδή προβάλλεται καθημερινά, ποτε δεν ολοκληρώνοταν 12:30 και 1, αλλά τελείωνε γυρω στις 11:30, όπως δηλαδή και οι Μέλισσες, άρα δεν θεωρώ ότι θα δουμε μεγάλες αλλαγές στον μέσο όρο του Survivor. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι το MC φέτος θα προβληθεί για 5η συνεχή χρονιά και είναι πολυ πιθανό να έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό, ιδίως αν σκεφτούμε οτι περυσι που ήταν κυριολεκτικά το μοναδικό φρέσκο πρόγραμμα όταν όλα τα αλλά είχαν σταματήσει για καραντίνα, ναι μεν σημείωνε πολυ καλα νουμερα τηλεθεασης, τα οποία όμως ήταν παρόμοια -και ελαφρώς χαμηλότερα- από αυτά που είχε την προηγουμενη χρόνια με πλήρη ανταγωνισμό απέναντι. Πάντως, εξακολουθώ να πιστεύω ότι συνολικά την prime time 9-12 του ΣΚΑΙ θα συνέφερε αν το Survivor ξεκινούσε στις 9 και δεν υπήρχε καθόλου ο Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Survivor είναι ένα πανάκριβο πρόγραμμα σε σχέση με το Big Bother. Το να κάνει 40+ σε ζώνη που δεν είναι prime time δώρο άδωρο. Το Master Chef θα είναι η ταφόπλακα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αγριες μελισσες και ξερω ψωμι εμεις οικογενιακα το βλεπουμε και δεν το αλλαζουμε με τιποτα για μενα πιστευω μεγαλη επιτυχια να ειναι δεκα μοναδες μπροστα στην κοινη ωρα απορω τι το συζηταμε αντ1 βαλε τη φαρμα 11κμισι με 12κ μισι και μετα ο τουρκος θα κανει 47% τις 1 τ βραδυ και θα λενε επιτυχια 2021 και υπαρχει κοσμος που βλεπει στημενα ριαλιτι του τουρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης, θέλω να προσθέσω πόσο ευχάριστο είναι που το κοινό επιβράβευσε την Έξαψη. Φυσικά ήταν πρεμιέρα, υπήρχε προσμονη κοινου και τα νούμερα με πλήρη ανταγωνισμό θα μειωθούν, όμως ελπίζω να σταθεροποιηθεί στο 12-13% και πάνω από τον Γεωργίου. Την Έξαψη την βάζω μαζί με την Αγγελική και το εξαιρετικό περυσινό Έρωτας Μετά, σε μια κατηγορία καθημερινών -περίπου- σειρών, που φέρνουν μια νέα πνοή σε αντίθεση με τις σειρές του Γεωργίου και παλαιοτερα του Αρβανίτη, που ήταν προχειρα φτιαγμένες και επαναλαμβαναν συνεχώς τους ίδιους ηθοποιους, καθώς πέρα από εξαιρετικό κάστ, έχουν φοβερή εικόνα, Κινηματογραφηση και γυρίζονται αε φυσικούς χώρους, ενώ σε αντίθεση με τις Μέλισσες δεν έχουν το τρικ του να διαδραματίζονται στο παρελθόν, πράγμα που κάνει το έργο τους δυσκολότερο. Εξίσου ωραίο και το Σχεδόν Ενήλικες, αν και με αψυχολόγητο προγραμματισμό. Αρχικά, το κοινό φαίνεται να έχει ξεσυνηθισει τις κωμικές σειρες που προβάλλονται μόνο μια φορά την εβδομάδα (η μοναδική μέχρι πρότινος ήταν το Καφέ της Χαράς), και δευτερον το προφανές σκεπτικό του Μέγκα να το βάλουν στις 10 που δεν υπάρχει καμία άλλη κωμική σειρά ώστε να τραβηξουν το κοινό που θέλει κωμωδία, φάνηκε ήδη ότι απέτυχε. Για μένα, επιβάλλεται άμεση αλλαγή και τοποθέτηση Πέμπτες στις 9 ώρα, τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με μια πρώτη ανάγνωση βλέπουμε επιτυχία στο Μέγκα,ένα ένα κανάλι του 7% να κάνει η Έξαψη 15% και να έχει αναμονή κοινού.Οι Άγριες Μέλισσες να κρατάνε το κοινό τους απέναντι στον Τυφώνα Survivor και να κόβουν το σκινη πρώτες με διαφορά!!Οι 8 λέξεις ότι αέρα πειρανε στην νέα σεζόν , έχει να κάνει με το Survivor που πεζει μετά και το κοινό στινεται εκεί για να δει το ρεαλιτη επιβίωσης!!Η μάχη τηλεθέασης έχει δρόμο μένει να δούμε πόσο θα φτάσει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που τα νούμερα του είναι πεσμένα με δεδομένο το Λι Ντιν που περνει , περνει 35 και το φτάνει 19-22 να δούμε το βαρέλι πόσο πάτο θα πιάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι αγριες μελισσες για μενα ειναι οαση στη τηλεοραση ειδικα φετος τα σπανε ελπιζω να ανεβουνε και αλλο καλα καλα τα ριαλιτι αλλα φτανει τα ιδια και τα ιδια εβλεπα survivor την προηγουμενη εβδομαδα και βαριομουνα εγω δενν τ εβαλα χθες ουτε οταν τελιωσανε οι μελισσες κ θα συνεχισω ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αν δεν ειχαν αφησει μονο του το SURVIVOR πανω απο μια εβδομαδα οι "εγκεφαλοι" των καναλιων θα βλεπαμε αλλα νουμερα γενικως!!!
    Anyway, οταν μπει το Masterchef θα υποστει μεγαλη μειωση το Survivor, ειδικα αν το STAR φερθει εξυπνα και το φερει πιο αργά ώστε να τελειώνει και αργά αντιστοιχα αφαιρωντας πόντους απο το SURVIVOR.
    Κατα τα αλλα, εκπληξη (?) η "νίκη" της Εξαψης έναντι των 8 λέξεων στο δυναμικο κοινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα νουμερα του Σαρβαιβορ είναι τεράστια και σε σχέση με το Big brother και σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο που είχε πατώσει. 22.15 ξεκίνησε και κρατήθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι σε ένα σιριαλ που είναι τοπ. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα ο κόσμος δεν έχει δει χαρακτήρες στο σαρβαιβορ. Αυτό σημαίνει ότι θα ανέβει κι άλλο. Το μαστερ βλέπω να έχει πρόβλημα. θα το δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια αηδία είναι το σαρβιβορ. Και τα νούμερα δείχνουν πως όταν έχει ανταγωνισμό δεν τραβάει. Μην ξεχνάτε τον Γρηγόρη, Μελέτη αλλά και το Star που θα μπει δυναμικά. Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα όταν το 46% το έκανα στις 1 πάρα τέταρτο. Σε ανοιχτούς δέκτες το 16% (πάνω,κάτω) στις 9 το βράδυ δηλαδή. Τρατζικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !