Πρωτιά για Μέλισσες. Ανάσα για Survivor μετά τις 12 το βράδυ!

7

 

Με πρωτιά συνεχίζουν οι Μέλισσες στην κοινή ώρα μετάδοσης με το Survivor. Να σημειώσουμε ότι το Survivor μόλις τέλειωσαν οι Άγριες Μέλισσες έφτασε μέχρι και 48,5% σε 15'  (24:30:00 - 24:44:59).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:



Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και τα τέταρτα στα οποία κερδίζει το Survivor απέναντι στις Μέλισσες είναι κλασσικά αυτά με τις διαφημίσεις στον Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο όταν δεν έχει ανταγωνισμό κανει νουμέρα. Απο Δευτέρα ούτε μετα τις 12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα προγραμμα που το σχολιαζει ολη η Ελλαδα και απεναντι απο τις Μελισσες η διαφορα του ειναι ελαχιστη,οτι λετε οτι πηρε ανασα μετα τις 12 λες και αγκομαχουσε πριν,ειλικρινα με ξεπερνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει δίκαιο ο 2:31. Οι Μέλισσες και το Survivor έχουν και τα δυο μεγάλα διαφημιστικά διάλλειματα (12-15 λεπτά) και δεν συμπίπτουν μεταξύ τους παρά για ελάχιστα λεπτά μερικές φορές. Επομένως, καθαρά απέναντι βρίσκονται για περιπου 35-40 λεπτά από την φαινομενική μιάμιση ώρα. Προφανώς, η πλειοψηφία του κοινου το γυρνάει στο άλλο πρόγραμμα όταν το ένα βάζει διαφημίσεις και προφανώς στον κοινό ανταγωνισμό οι Μέλισσες επικρατούν, όμως το Survivor στα μη καθαρά στο 22:00-23:30 είχε μεσο όρο 24%, που είναι παραπανω απο αξιοπρεπεστατο ποσοστό, οποτε δεν καταλαβαίνω προς τι τα σχόλια αυτά. Έτσι και αλλιώς, εκ του αποτελεσματος φαίνεται ότι οι περισσοτεροι που βλέπουν Μέλισσες αφου ολοκληρωθούν το γυρνανε στο Survivor. Άρα ένα μεγάλο μέρος κοινού βλέπει και τα δυο και δεν υπάρχει λόγος για κόντρες (η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να περασει καλά και δεν το κρίνει ως Ριαλιτι Vs Μυθοπλασία. Οι περισσότεροι οι γνωστοί μου για παράδειγμα βλέπουν Μέλισσες και Survivor, και στο πρώτο μισό και GNTM και Bachelor.). Να σημειωθεί, επισης, ότι το Survivor εχθές εκτάκτως ολοκληρώθηκε τόσο αργά λόγω της ανακατανομής των ομάδων που ήταν έξτρα στην καθιερωμένη δομή του επεισοδίου και για αυτό "άπλωσε". Επίσης, εχθές τα αγωνίσματα καθυστέρησαν και οι περισσότεροι για τα αγωνίσματα το παρακολουθουν Ούτως ή άλλως, οποτε λογικό να βρίσκεται πιο χαμηλά μέχρι τις 22:30 έτσι και αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες επειδή έτυχε και κοίταξα την ώρα, 23:00 με 23:15 το survivor είχε διαφημίσεις. Και βλέπω ότι σε εκείνο το τέταρτο οι Μέλισσες έκαναν 34,4% ή με άλλα λόγια το υψηλότερο ποσοστό τους χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις δίκαιο μέχρι και οι διαφημίσεις έκαναν μεγαλύτερα νούμερα από το πρόγραμμα μιας και τα δύο πρώτα 15' ήταν στο 19 και κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !