Πρωτιά για Μέλισσες. Ανάσα για Survivor μετά τις 12 το βράδυ!

 

Με πρωτιά συνεχίζουν οι Μέλισσες στην κοινή ώρα μετάδοσης με το Survivor. Να σημειώσουμε ότι το Survivor μόλις τέλειωσαν οι Άγριες Μέλισσες έφτασε μέχρι και 48,5% σε 15'  (24:30:00 - 24:44:59).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τα τέταρτα στα οποία κερδίζει το Survivor απέναντι στις Μέλισσες είναι κλασσικά αυτά με τις διαφημίσεις στον Αντ1.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο όταν δεν έχει ανταγωνισμό κανει νουμέρα. Απο Δευτέρα ούτε μετα τις 12.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενα προγραμμα που το σχολιαζει ολη η Ελλαδα και απεναντι απο τις Μελισσες η διαφορα του ειναι ελαχιστη,οτι λετε οτι πηρε ανασα μετα τις 12 λες και αγκομαχουσε πριν,ειλικρινα με ξεπερνα...
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Έχει δίκαιο ο 2:31. Οι Μέλισσες και το Survivor έχουν και τα δυο μεγάλα διαφημιστικά διάλλειματα (12-15 λεπτά) και δεν συμπίπτουν μεταξύ τους παρά για ελάχιστα λεπτά μερικές φορές. Επομένως, καθαρά απέναντι βρίσκονται για περιπου 35-40 λεπτά από την φαινομενική μιάμιση ώρα. Προφανώς, η πλειοψηφία του κοινου το γυρνάει στο άλλο πρόγραμμα όταν το ένα βάζει διαφημίσεις και προφανώς στον κοινό ανταγωνισμό οι Μέλισσες επικρατούν, όμως το Survivor στα μη καθαρά στο 22:00-23:30 είχε μεσο όρο 24%, που είναι παραπανω απο αξιοπρεπεστατο ποσοστό, οποτε δεν καταλαβαίνω προς τι τα σχόλια αυτά. Έτσι και αλλιώς, εκ του αποτελεσματος φαίνεται ότι οι περισσοτεροι που βλέπουν Μέλισσες αφου ολοκληρωθούν το γυρνανε στο Survivor. Άρα ένα μεγάλο μέρος κοινού βλέπει και τα δυο και δεν υπάρχει λόγος για κόντρες (η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να περασει καλά και δεν το κρίνει ως Ριαλιτι Vs Μυθοπλασία. Οι περισσότεροι οι γνωστοί μου για παράδειγμα βλέπουν Μέλισσες και Survivor, και στο πρώτο μισό και GNTM και Bachelor.). Να σημειωθεί, επισης, ότι το Survivor εχθές εκτάκτως ολοκληρώθηκε τόσο αργά λόγω της ανακατανομής των ομάδων που ήταν έξτρα στην καθιερωμένη δομή του επεισοδίου και για αυτό "άπλωσε". Επίσης, εχθές τα αγωνίσματα καθυστέρησαν και οι περισσότεροι για τα αγωνίσματα το παρακολουθουν Ούτως ή άλλως, οποτε λογικό να βρίσκεται πιο χαμηλά μέχρι τις 22:30 έτσι και αλλιώς.
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Μέχρι τις 23:30 εννοουσα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χθες επειδή έτυχε και κοίταξα την ώρα, 23:00 με 23:15 το survivor είχε διαφημίσεις. Και βλέπω ότι σε εκείνο το τέταρτο οι Μέλισσες έκαναν 34,4% ή με άλλα λόγια το υψηλότερο ποσοστό τους χθες.

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις δίκαιο μέχρι και οι διαφημίσεις έκαναν μεγαλύτερα νούμερα από το πρόγραμμα μιας και τα δύο πρώτα 15' ήταν στο 19 και κάτι.