"Άγριες Μέλισσες" spoiler: Θα κρατήσει ο έρωτας του Μπάμπη και της Ασημίνας;

0

 


Ο τηλεοπτικός Μπάμπης, που μπήκε παράνομα στην ζωή της Ασημίνας,μίλησε στο TV 24 σε μια από τις πρώτες του συνέντευξης.Ο κατα κόσμο Γιάννης Βασιλώττoς, έδωσε ένα μικρό spoiler σχετικά με τις εξελίξεις στην σχέση αυτών των δύο ανθρώπων.

Για το αν η Ασημίνα θα μείνει έγκυος από τον Μπάμπη, ο ίδιος είπε:«Δεν το έχω δει γραμμένο σε κανένα σενάριο και δεν ξέρω πώς προκύπτουν αυτά, αν και θα ήταν κάτι που θα το ήθελε ο Μπάμπης. Πάντως αυτό που με εκνευρίζει, και θέλω να το πω, είναι ότι λένε πως ο ήρωας μου είναι λίγο... ρεμάλι και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Δεν δουλεύει στα χωράφια - ασχέτως τι παράγουν; Δεν εργάζεται από την ηλικία των 12; Δεν βρήκε σπίτι για να μην επιβαρύνει τον πατέρα του και την Ουρανία και πληρώνει νοίκι; Επειδή δεν εργάζεται στον συνεταιρισμό, δεν πάει με τη μάζα, σκάει με τη μηχανή του στο χωριό και είναι μπροστά από την εποχή του, δεν σημαίνει ότι τρώει τα λεφτά του πατέρα του. Ισα-ίσα που λέει ότι δεν θέλει να τον χαρτζιλικώνει ο Κυριάκος. Δεν φοβάται τη δουλειά»

Όσον αφορά το τι θα γίνει με την σχέση του αποκάλυψε πως:  «Μπορεί να λες στον άλλον ότι δεν είσαι ερωτευμένος και πως "θέλω να περάσουμε μια νύχτα μαζί", αλλά στην ουσία τίποτα δεν γίνεται χωρίς συναίσθημα. Εκείνη τη στιγμή σε ό,τι έγινε, υπήρχε συναίσθημα, έστω και λίγο. Είναι άλλωστε τέτοια η εποχή που ακόμη κι αν η Ασημίνα ένιωθε πράγματα για τον Μπάμπη θα το έκρυβε και από τον ίδιο της τον εαυτό».

«Το ερωτικό δεν θα κρατήσει. Ο,τι έγινε, έγινε, θα έχουν σχέσεις αλλά δεν θα είναι ερωτικές, θα του ζητήσει κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εκείνη και θα επιλέξει εκείνον και όχι τις αδελφές της, κάτι για το οποίο θα μπορούσε και να φυλακιστεί. Ο,τι κάνει ο Μπάμπης για την Ασημίνα είναι γιατί νοιάζεται για εκείνη. Τη θέλει χαρούμενη κι ευτυχισμένη, ασχέτως με ποιον άντρα είναι. Για αυτό και τη βοηθάει παρόλο που του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι δύσκολο το μεταξύ τους. Θα προτιμούσε βέβαια να είναι μαζί του αλλά δεν την θέλει για τον εαυτό του»,είπε για το αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !