Κατερίνα Ζαρίφη: Η εκπομπή που επιθυμεί να κάνει

0

Φιλοξενούμενη στο βραδινό talk show ,"The 2Night Show" βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία της να παίξει δραματικό ρόλο αλλα και ποιες είναι οι αγαπημένες της εκπομπές.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω σε μια εποχή ροκ. Φέτος τραγούδησα που ήταν η μεγάλη μου τρέλα», δήλωσε και πρόσθεσε για το ότι είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα: «Δεν έχουμε πίστη στον λόγο μας. Δεν είμαι πολιτογραφημένη ηθοποιός. Αν μου γινόταν τώρα μια πρόταση θεατρική, θα έδινα προτεραιότητα στους ηθοποιούς που δεν δουλεύουν. Εγώ είμαι λίγο μετεωρίτης. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω έναν δραματικό ρόλο».

Για την προσπάθεια της να γίνει κεντρική παρουσιάστρια δήλωσε: «Εγώ φταίω. Όταν χρειάζεται να χτυπήσω το χέρι μου στο τραπέζι θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δεν γίνεται. Δεν σπάω εύκολα αυγά. Κάνω πολύ κακή διαχείριση στα λεφτά. Δεν μου έχει προταθεί να κάνω αυτό που θέλω. Εγώ θέλω να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Θα ήθελα κάτι πιο επιθετικό για τις γυναίκες».

«Είμαι 44 ετών. Οι Roomies δεν είναι σατιρική εκπομπή, αλλά έχει μια πρωτοτυπία, είναι κάτι που γουστάρουμε. Αν έκανα σατιρική εκπομπή θα έπαιρνα μαζί μου άντρες, γιατί επικοινωνώ καλά μαζί τους. Είμαι γηπεδική, είμαι αθυρόστομη. Αν υπάρχουν γυναίκες θα τις έπαιρνα, έχει γυναίκες που είναι πολύ αστείες και δεν το ξέρει ο κόσμος. Έχει γυναίκες με χιούμορ που θέλουν να δείχνουν ότι είναι γκόμενες. Η αγαπημένες μου εκπομπές είναι το “Μαλβίνα Live” που είναι το άγιο δισκοπότηρο για μένα, η “Πρίζα” και οι “Αρβύλες”», επεσήμανε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !