Breaking News

Νέα σφαγή και πολλές ανατροπές στο Prime time... Αναλυτικά τα 15'

 

Πραγματική σφαγή έγινε στο prime time χθες με την προθήκη του Master Chef στο STAR. 

18 σχόλια

Bittersweet_guy είπε...

φανερα ανεβασμενο το master chef. το slot 10-10:30 ηταν πολύ κρισιμο. όταν αργότερα το master chef τελειωνει ομως 11+, δεν ξέρω τι θα γινει, διοτι δεν μπορω να φανταστω τις αγριες μελισσες να εχουν ενα μεσο ορο κατω απο 26%.

Ανώνυμος είπε...

Στις 11 τελείωσε το masterchef.

Gwgws είπε...

Το σαρβαιβορ απέναντι από μάστερ και μέλισσες πάτο, μπράβο που βάλατε τα τέταρτα να ξέρουμε και τι γίνεται , διαβάζουμε πρώτο το σαρβαιβορ και στη πραγματικότητα ανάμεσα στα τρία προγράμματα είναι άλλη

Γιώργος Πασχαλίδης είπε...

10:10 π.μ έγινε η προθήκη!

Ανώνυμος είπε...

Σάρωσε τα πάντα το ΜC, ακόμα και τις μέλισσες!!! Πού κρύβονται αυτοί που έλεγαν χθες οτι είναι η τελευταία χρόνια φέτος για το ΜC;

Ανώνυμος είπε...

@ 10:15 π.μ μολις με 16 και 13 στο τέλος δε νομιζω.

Bittersweet_guy είπε...

επειδη τωρα ειδα και τα τελευταια 15' του MC, φαινεται νομιζω η δυναμικη του survivor και των μελισσων.
κακα τα ψεματα ομως, και τα 3 προγραμματα ειναι πολυ πετυχημενα! το ποιος θα επικρατησει στο τελος δνε το ξερω, αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι πατωσε καποιο απο τα 3!

Ανώνυμος είπε...

@10:18
Με 29 όμως τις κέρδισε άνετα σε 2 τέταρτα. Ακόμα και survivor τις πέρασε στο ένα τέταρτο και στο άλλο τις κοντράρει σε αρκετά. Και στο 9-10 σάρωσε τα πάντα, 10 έκανε το παρουσιάστε και όλα τα υπόλοιπα επίσης πολύ πεσμένα. Ευτυχώς που δημοσιεύονται τα τέταρτα.

Ανώνυμος είπε...

10:24 π.μ.
δες τι παρελαβαν οι Μελισσες και την φορα που ειχε το μαστερ σεφ για να χάσει στο τέλος τα 15' απ ολους.

Ανώνυμος είπε...

Το survivor χθες είχε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο και αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα.Καποιος παραπάνω που μιλάει για πάτο μάλλον κάτι είδε λαθος

Παπα είπε...

Το survivor στις 22.10 με 22.20 ή 22.25 είχε διαφημίσεις. Γι' αυτό είχε αυτά τα νούμερα στα δύο πρώτα 15λεπτα. Επιπλέον, χρειάζεται λίγη ώρα να ανεβάσει στροφές, όταν παίρνει 9-10% από το προηγούμενο πρόγραμμα. Κι αυτό φαίνεται από τα νούμερα που έκανε από τις 10.30 και έπειτα, ακόμη και στην παράλληλη ώρα με masterchef και μέλισσες.

Ανώνυμος είπε...

Τα 3 προγράμματα (μέλισσες, MC, survivor) έχουν 1ώρα κοινής προβολής. Τα 2 πρώτα 15' τα κέρδισε το ΜC, το 3ο 15' το κέρδισε το survivor και οι μέλισσες πήραν το 4ο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θέλω να πω σε όσους προσπαθούν να δείξουν πως το MC σάρωσε χθες στην κοινή ώρα μετάδοσης και ταυτόχρονα λένε πως το Survivor κάνει νούμερα μόνο όταν παίζει μόνο του τα εξής:
1) Το MC κάνει επίσης μεγαλύτερα νούμε όταν παίζει με προγράμματα χαμηλής δυναμικής στο 21.00-22.00 και εκεί δεν λένε κάτι.
2) Τα δύο πρώτα τέταρτα χθες κέρδισε το MC γιατί στο 1ο είχε τη δυναμική της προηγούμενης ώρας και στο 2ο τόσο οι Μέλισσες όσο και το Survivor είχαν διαφημίσεις. Στη συνέχεια που και τα δύο προγράμματα επέστρεψαν έπεσε κάτω του 20.

Απορία είπε...

Βρε παιδιά από πού γνωρίζετε πότε ένα κανάλι έχει διαφημίσεις; Έναν απλό τηλεθεατή δεν τον νοιάζει αυτό, δεν το κοιτά. Και από πού γνωρίζετε τέτοιες λεπτομέρειες που δεν δημοσιεύονται πουθενά; Αυτή είναι εσωτερική πληροφόρηση. Τηλεοπτικοί συντάκτες είστε ή υπάλληλοι καναλιών;

Ανώνυμος είπε...

Κίνηση μάτ και απαραίτητη από τον ΣΚΑΪ να βάλει survivor στις 21.00 να κόψει από νωρίς αέρα στο μάστερ σεφ. Ή να σκεφθεί ο Αντ1 να βάλει στις 21
Που την φάρμα, υπάρχει κενό ανταγωνισμού σ αυτό το σκορ, είναι σαφές

Γιώργος Πασχαλίδης είπε...

11:19 π.μ.
Αυτή είναι και δική μας απορία... Καλά καλά δεν γνωρίζουμε ποτε τελειώνει το κάθε πρόγραμμα μιας και παίζουν κάποια κανάλια με τον προγραμματισμό.

maria13 είπε...

Παιδιά ψυχραιμία. Μόνο καλό είναι για εμάς τους τηλεθεατές το ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά προγράμματα. Όποιος θέλει βλέπει σειρές, όποιος θέλει βλέπει ριαλιτυ. Εγώ προσωπικά βλέπω Castle. Τα νούμερα έχουν πλάκα για να συζητάμε, αλλά ας αφήσουμε τα κανάλια και τις διαφημιστικες να τσακωθούν για αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Με διαφημίσεις 20 λεπτά το survivor απέναντι στον ευθύ ανταγωνισμό με Master chef και Άγριες Μέλισσες. θα έπρεπε να σαρώνει το MC σε συτη την ώρα αλλά δεν το κάνει. Επομένως όσοι θέλετε να διαβάζετε τα νούμερα και τα τέταρτα να ξέρετε πως να τα διαβάζετε