Νέα σφαγή και πολλές ανατροπές στο Prime time... Αναλυτικά τα 15'

18

 

Πραγματική σφαγή έγινε στο prime time χθες με την προθήκη του Master Chef στο STAR. 





Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. φανερα ανεβασμενο το master chef. το slot 10-10:30 ηταν πολύ κρισιμο. όταν αργότερα το master chef τελειωνει ομως 11+, δεν ξέρω τι θα γινει, διοτι δεν μπορω να φανταστω τις αγριες μελισσες να εχουν ενα μεσο ορο κατω απο 26%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 11 τελείωσε το masterchef.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σαρβαιβορ απέναντι από μάστερ και μέλισσες πάτο, μπράβο που βάλατε τα τέταρτα να ξέρουμε και τι γίνεται , διαβάζουμε πρώτο το σαρβαιβορ και στη πραγματικότητα ανάμεσα στα τρία προγράμματα είναι άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σάρωσε τα πάντα το ΜC, ακόμα και τις μέλισσες!!! Πού κρύβονται αυτοί που έλεγαν χθες οτι είναι η τελευταία χρόνια φέτος για το ΜC;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 10:15 π.μ μολις με 16 και 13 στο τέλος δε νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επειδη τωρα ειδα και τα τελευταια 15' του MC, φαινεται νομιζω η δυναμικη του survivor και των μελισσων.
    κακα τα ψεματα ομως, και τα 3 προγραμματα ειναι πολυ πετυχημενα! το ποιος θα επικρατησει στο τελος δνε το ξερω, αλλα δεν μπορουμε να λεμε οτι πατωσε καποιο απο τα 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @10:18
    Με 29 όμως τις κέρδισε άνετα σε 2 τέταρτα. Ακόμα και survivor τις πέρασε στο ένα τέταρτο και στο άλλο τις κοντράρει σε αρκετά. Και στο 9-10 σάρωσε τα πάντα, 10 έκανε το παρουσιάστε και όλα τα υπόλοιπα επίσης πολύ πεσμένα. Ευτυχώς που δημοσιεύονται τα τέταρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:24 π.μ.
    δες τι παρελαβαν οι Μελισσες και την φορα που ειχε το μαστερ σεφ για να χάσει στο τέλος τα 15' απ ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το survivor χθες είχε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο και αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα.Καποιος παραπάνω που μιλάει για πάτο μάλλον κάτι είδε λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το survivor στις 22.10 με 22.20 ή 22.25 είχε διαφημίσεις. Γι' αυτό είχε αυτά τα νούμερα στα δύο πρώτα 15λεπτα. Επιπλέον, χρειάζεται λίγη ώρα να ανεβάσει στροφές, όταν παίρνει 9-10% από το προηγούμενο πρόγραμμα. Κι αυτό φαίνεται από τα νούμερα που έκανε από τις 10.30 και έπειτα, ακόμη και στην παράλληλη ώρα με masterchef και μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα 3 προγράμματα (μέλισσες, MC, survivor) έχουν 1ώρα κοινής προβολής. Τα 2 πρώτα 15' τα κέρδισε το ΜC, το 3ο 15' το κέρδισε το survivor και οι μέλισσες πήραν το 4ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ πάντως θέλω να πω σε όσους προσπαθούν να δείξουν πως το MC σάρωσε χθες στην κοινή ώρα μετάδοσης και ταυτόχρονα λένε πως το Survivor κάνει νούμερα μόνο όταν παίζει μόνο του τα εξής:
    1) Το MC κάνει επίσης μεγαλύτερα νούμε όταν παίζει με προγράμματα χαμηλής δυναμικής στο 21.00-22.00 και εκεί δεν λένε κάτι.
    2) Τα δύο πρώτα τέταρτα χθες κέρδισε το MC γιατί στο 1ο είχε τη δυναμική της προηγούμενης ώρας και στο 2ο τόσο οι Μέλισσες όσο και το Survivor είχαν διαφημίσεις. Στη συνέχεια που και τα δύο προγράμματα επέστρεψαν έπεσε κάτω του 20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε παιδιά από πού γνωρίζετε πότε ένα κανάλι έχει διαφημίσεις; Έναν απλό τηλεθεατή δεν τον νοιάζει αυτό, δεν το κοιτά. Και από πού γνωρίζετε τέτοιες λεπτομέρειες που δεν δημοσιεύονται πουθενά; Αυτή είναι εσωτερική πληροφόρηση. Τηλεοπτικοί συντάκτες είστε ή υπάλληλοι καναλιών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κίνηση μάτ και απαραίτητη από τον ΣΚΑΪ να βάλει survivor στις 21.00 να κόψει από νωρίς αέρα στο μάστερ σεφ. Ή να σκεφθεί ο Αντ1 να βάλει στις 21
    Που την φάρμα, υπάρχει κενό ανταγωνισμού σ αυτό το σκορ, είναι σαφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:19 π.μ.
    Αυτή είναι και δική μας απορία... Καλά καλά δεν γνωρίζουμε ποτε τελειώνει το κάθε πρόγραμμα μιας και παίζουν κάποια κανάλια με τον προγραμματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά ψυχραιμία. Μόνο καλό είναι για εμάς τους τηλεθεατές το ότι υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά προγράμματα. Όποιος θέλει βλέπει σειρές, όποιος θέλει βλέπει ριαλιτυ. Εγώ προσωπικά βλέπω Castle. Τα νούμερα έχουν πλάκα για να συζητάμε, αλλά ας αφήσουμε τα κανάλια και τις διαφημιστικες να τσακωθούν για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με διαφημίσεις 20 λεπτά το survivor απέναντι στον ευθύ ανταγωνισμό με Master chef και Άγριες Μέλισσες. θα έπρεπε να σαρώνει το MC σε συτη την ώρα αλλά δεν το κάνει. Επομένως όσοι θέλετε να διαβάζετε τα νούμερα και τα τέταρτα να ξέρετε πως να τα διαβάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !