Σφαγή στο Prime time... Αναλυτικά τα 15'

17

 

Πραγματική σφαγή έγινε στο prime time χθες με την προθήκη του Master Chef στο STAR. Αν και φανερά αποδυναμωμένο σε σχέση με άλλες χρονιές το ριαλιτι μαγειρικής κατάφερε την πρώτη ώρα να πάρει με διαφορά την πρωτιά  που ωστόσο μόλις προστέθηκαν οι Αγριες Μέλισσες, αυτό άλλαξε... Δυναμικά συνέχιζε και το Survivor τόσο στον κοινό ανταγωνισμό, όσο και μετα το φινάλε των Μελισσών.





Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στα καθαρά, οι Μέλισσες είναι οριακά πάνω από όλους! Τεράστια επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρκετα καλα ολα αλλα οι μελισσες τελεια μπραβο ρε στη κοινη ωρα μεταδοσης τα περασε ολα 7 μοναδες
    στο 9-10 τα σηριαλ τα ειδαν σκουρα κριμα για εξαψη και μουρμουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάρωσε το MC στο 9-10. Σκόνη έκανε τον ανταγωνισμό, κατακόρυφη πτώση για τις σειρές. Απέναντι στις μέλισσες στάθηκε μια χαρά, τις έριξε από τα 30ρια που έκαναν στην απουσία του. Όντως ήρθε το MC και τίποτα δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:50 π.μ.
    Γελάει ο κόσμος όλος . Μην τα λές αυτά αλήθεια. Τα 15' μιλούν απο μόνα τους. Περαστικά στο STAR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν επαιζε το μαστερ σεφ μεχρι της 1 μετα τις 11 και 30 δεν θα εκανε τα νουμερα που κανει τ σαρβαιβορ σιγουρα μπραβο στης μελισσες βαλτε και της παρασκευες παρακληση της μανας μου θελουνε καθε βραδυ μελισσες αν και εγω βλεπω μαστερ σεφ στη τηλεοραση στο δωματιο οι γονεις μου εχουνε κανει καταληψη στο σαλονι με της μελλισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:50 Βασικά οι μέλισσες έκαναν τα ίδια νούμερα που έκαναν και πριν το masterchef αλλα άντε μη σου πάρουμε την χαρά να ναι καλά το masterchef που παίζει στο 9-10 απέναντι απο κουρασμένη μουρμούρα και τις 8 λέξεις που δεν ξεπερνούν σχεδον ποτέ το 13%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως καταλάβατε αν μπει η Φαρμα στο Prime time τι έχιε να γίνει. Δεν το βλέπω καλα το μαστερ σεφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν επαιζε το master sef μεχρι τις 1 θα βλεπαμε τη πιανει το survivor εχει πιο πολυ δυναμικη σιγουρα σκεφτητε να τελιωνε το survivor 11 και μετα να επαιζε τ master sef μονο του τη μεσους ορους θα ειχαμε και τα 2 ριαλιτι ειναι τυχερα που οι μελισσες παιζουνε για πιο λιγο απο αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο θα πει δυναμική. Απο το 14,4 στο 23,5 για να φτασει στο 37,6. Νομίζω δεν υπάρχει κάνο σχόλιο γι ναυτο. Ειναι φανερό οτι ο ΑΝΤ1 ειναι ο κερδισμενος. Το Star άργησε παρα μα παρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην ώρα 10-11 κέρδισαν οι Μέλισσες. 9-10 κέρδισε το MC και το Survivor πήρε τη μεταμεσονύχτια ζώνη. Όλοι χαρούμενοι αχαχαχαχα Το συμπέρασμα για μένα από χθες είναι πως οι Μέλισσες είναι πολύ δυνατές για να πεθάνουν. Απέναντι σε δημοφιλή ριάλιτι κρατάνε. Δικαιολογημένα στον ΑΝΤ1 θέλουν να συνεχίσει, παρόλο που δεν συμφωνώ γιατί νομίζω ότι θα την κάψουν τη σειρά αλλά με τα νούμερα αυτά και την δυναμική που δείχνει ποιος υπεύθυνος καναλιού δεν θα ήθελε να την έχει και την επόμενη χρονιά στο Prime- time;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκαναν οι μέλισσες μ.ο. 30ρια πριν βγει το ΜC(χωρίς το GNTM); Χθες με το ΜC έπεσαν ή όχι από το 30ρι; Έπεσαν ή όχι όλες οι σειρές στο 9-10 έχοντας απέναντι το MC; Περαστικά στον αντ1 που νόμιζε οτι θα κάνει περίπατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περαστικα στον ΑΝΤ1; Πρωτο καναλι ηταν βρε και σε prime time και σε ολοκληρη ημέρα χθες. Μαλλον απο τον πανικο σου μπερδευεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12:09 μ.μ.
    έπεσα απο το 30νταρι λεει ο αλλος και το master chef Μολις έπαιξαν απεναντι έκαναν 13 και 15 αχαχαχαχαχα. τι πίνετε για πρωινο μερικοι;
    Μπράβο στο survivor αντεξε καλύετρα απο το master.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάλλον μερικοί στο σταρ δεν το περιμενατε αυτο. Νομίζω ειναι φανερό και μονο ενας αδαείς δεν καταλαβαίνει τα νούμερα και που υπάρχει πραγματι πτώση.
    Αγαπητό στρα άργησες πολύ να μπεις , και το κοινό έχτισε συνήθειες. Ψυχραιμία , τωρα ξεκίνησε η μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν ξερω αν θα παραμεινουν αυτα τα ποσοστα αλλά με τα χτεσινα νουμερα και οι 3 πρεπει να ειναι ευχαριστημενοι! οι υπολοιποι πρεπει να κλαινε!

    σε ότι αφορα το master chef, επειδη είμαστε ακομα στις auditions, δεν υπάρχει εξέλιξη μέσα στο ίδιο επεισόδιο, άρα λογικό να πέσει πολύ μετά τις 10 που ξεκινουν οι μελισσες. όταν όμως μπουν οι παίκτες στο σπιτι και θα εχουν δοκιμασιες που θα κορυφώνονται με την αποχώρηση, δεν μπορω να φανταστω να πεφτει πολύ το ποσοστό προς το τέλος του επεισοδίου!
    εδώ θα είμαστε και θα δουμε τι θα γίνει! εχει ενδιαφέρον η σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηταν σιγουρο οτι το μαστερ σεφ θα σαρωνε στο 9-10 γιατι εκεινη την ωρα δεν υπαρχει ανταγωνισμος,σειρες οπως 8 λεξεις ,μουρμουραμπαρουσιαστε μπορει καμια φορα να κανουν ενα συμπαθητικο 15αρι και απο πολλους να θεωρειται τεραστια επιτυχια ομως ολοι ξερουμε οτι δεν υπαρχει καμια δυναμικη και οτι απεναντι απο κατι δυνατο δεν μπορει να ανταπεξελθει,ομως δε μπορω να παραβλεψω το γεγονος οτι ενω ειχε δυναμικη απο τη πρωτη ωρα στην επομενη που μπηκε ο ανταγωνισμος επεσε αισθητα.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι πρεπει να το καταδικασουμε, τις επομενες ημερες θα φανει η πραγματικη δυναμικη του ειναι ακομα πολυ νωρις,βεβαια ακομα και αν μεινει ολη τη σεζον με το χθεσινο 23(που προσωπικη μου προβλεψη ειναι οτι καπου εκει θα σταθεροποιηθει φετος) παλι ευχαριστημενοι θα ειναι γιατι βρισκομαστε στη σεζον που το 15% θεωρειται τεραστια επιτυχια δε χρειαζεται να κρινουμε καποιο προγραματα περισσοτερο αυστηρα και αλλα λιγοτερο.Οι μελισσες εχουν το σταθερο κοινο τους δεν νομιζω οτι θα επηρεαστουν ουτε απο το μαστερ σεφ ουτε απο καποιο αλλο απο τα προγραμματα που θα ερθουν,παντως ειναι εντυπωσιακο το πως ανεβασε τα 11αρια του παρουσιαστε στα 35αρια ,οπως το ιδιο εκανε και το survivor με το κακιστο λιντ ιν που πηρε και το ανεβασε στα υψη,και αυτο επισης δε νομιζω οτι θα επηρεαστει εχει ηδη χτισει το κοινο του το οποιο αποκλειεται πλεον να το παρατησει σε αυτα τα νουμερα θα σταθεροποιηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !