Μετακομίζουν προγράμματα από το OPEN στο MEGA

Χρήστος Παναγούλης
5


Επεκτείνεται η συνεργασία του Mega και της Barking Well Media, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του enimerosi24, τόσο το "My Greece", όσο και το "Celebrity Game Night" -που αρχικά ο στόχος ήταν να βγει μέσα από τη συχνότητα του OPEN με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή- μετακομίζουν τελικά στο Mega.

Άλλωστε, ο Νίκος Κοκλώνης συνεργάζεται ήδη με την Alter Ego έχοντας την παραγωγή της εκπομπής "Roomies", αλλά και ως εκδότης του περιοδικού "OK" που κυκλοφορεί με την εφημερίδα “Τα Νέα”, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον επόμενο κύκλο του "J2US" μέσα από τη συχνότητα του Mega, αν ο παραγωγός και παρουσιαστής αποφασίσει να το βγάλει στον αέρα τη φετινή σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μα ποιο πρόγραμμα παραγωγής Κοκλώνη πέτυχε;
    Το J2ofus που θεωρείται επιτυχημένο δεν πέρασε ποτέ το 15% και μόνο ο τελικός με Βισση/Βανδη κατάφερε να περάσει το 20%.
    Και είχε τα μεγαλύτερα ονοματα στη σκηνή, στους παίχτες, στην κριτική επιτροπή, τους έχει όλους... Και τον παίζουνε και όλες οι εκπομπές (σε χρόνο αναντίστοιχο σχετικά με τα νουμερα τηλεθέασης) και κανείς δεν λέει πως το ταλέντο του κοκλώνη κινείται στα επίπεδα φουρθιώτη σχετικά με την παρουσίαση show. Και ο ανταγωνισμός του ήταν σχεδόν ανύπαρκτος... Ολες οι άλλες παραγωγές του δεν πέρασαν το 8%...
    Και προφανώς δεν έχει σχέση σε ποιο κανάλι παίζεις πια. Οι ράδιο αρβυλα στο ίδιο κανάλι σε καθημερινό στίβο μάχης χτυπάνε εικοσάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι η εποχή αυτή η παρακμιακή που ζούμε. Όποιος έχει να διαθέσει χρήμα, πληρώνει και τον γλείφουν όλοι, θέλουν να είναι στις εκπομπές του όλοι, υπάρχει γενικότερα στα πράγματα και κάνει το ψώνιο του.

    Το ζήσαμε την 5ετια 2013-18 με τον Φουρθιώτη (θυμηθείτε τι γλείψιμο έπεφτε τότε στον Μένιο όσο έβαζε λεφτά ο ...θείος του ο Βρυώνης. Πως απο cult μανατζερ Τζουλιας Αλεξανδράτου έγινε ''σοβαρός διευθυντής καναλιου''.)

    Έτσι κι ο Κοκλώνης από πρώην χρεοκοπημένος έγινε νυν φιλόδοξος παρουσιαστής, παραγωγός, τραγουδιστής και ότι άλλο του καπνίσει. Εδώ είχε πληρώσει τις γιορτές στο youtube για να βγαινει σφήνα ως διαφήμιση ανάμεσα στα διάφορα videos του youtube το τραγούδι του ''Γουτσου Γουτσου'' για να κάνει views. Όσο έχει να διαθέσει χρήμα θα συνεχιζει να κάνει το ψώνιο του με διάφορους τρόπους. Το αν εχει έστω ελάχιστο ίχνος ταλέντου...αυτό είναι δευτερεύον πια στη σημερινή εποχή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοκλώνη Θεε πάρε την ΠΑΕ....χχαχα
    Αμα έχεις λεφτά ότι θές κάνεις παιδιά. Όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά παντού. Δυστυχώς αυτη είναι η πραγματικότητα.. Με τα σχόλια που βλέπω σε κάποια site θα νόμιζα ότι τα προγράμματα του σκίζουν . Ειδικά για το just θα νομιζα ότι έκανε 50%....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγωπάθεια και καμμία γνωση...μονο φραγκα...ξόδεψε εκατομμύρια για το τιποτα... και ολοι γυρω του χορευουν μπροστα στα λεφτα του..πηγε να εξαγοράσει και το κοινο!!! με τα δωρα που εδινε ...αλλα τελικα 100000 tweets και 12 τις εκατο τηλεθεαση.. Ουτε καν τον εβλεπαν..απλα τουιταραν για το δωρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να τον διώξουν εντελώς από το οπεν. Μόνο καλό θα του κάνει στη εικόνα του καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !