"Μέλισσες" με "Διαφορά" απέναντι στo The Voice! Αναλυτικά τα 15'

16



Πρεμιέρα έκανε χθες η σειρά του STAR "Έρωτας με διαφορά" με τα νούμερα τηλεθέασης να δείχνουν μια πολύ καλή δυναμική αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση στην ωρα 9μμ με 10μμ. (μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 19,4%)

Οι Άγριες Μέλισσες συνερίζουν να πολύ υψηλά και σαρωτικά ποσοστά (μέσος όρος στο δυναμικό κοινό 32,5%) με το live του THE VOICE με παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού να κάνει σε 15' μέχρι και 7,5% με το show στο δυναμικό κοινό 18/54 να κάνει μέσο όρο μόλις 13,2%.

*μη καθαροί μέσοι όροι.

Αναλυτικά τα 15'



Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Νομικού μόνο όμορφη είναι. Δεν θα έπρεπε καν να ειναι στη παρουσίαση. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ πως να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπέροχες μέλισσες (βάλτε τες και Παρασκευή και 2ωρα επεισόδια, δεν χορταίνονται!) για μια ακόμη φορά σάρωσαν. Ο έρωτας με διαφορά τα πήγε πολύ καλά, 20άρι με την πρώτη, νικητής με διαφορά στη ζώνη του. Καλογυρισμένη και πολύ σύγχρονη σειρά. Μου άρεσε πάρα πολύ. Πιστεύω πως θα τα πάει πολύ καλά. Πού είναι εκείνοι που έλεγαν οτι θα κάνει 10 με το ζόρι; Για το voice τι να πω; Ακόμα κι εγώ που το έβλεπα φανατικά δεν το βλέπω πια. Άφωνοι κι αδιάφοροι η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών, προβλέψιμη και πολύ θεατρική η επιτροπή που προσπαθεί να διαχειριστεί τους παίκτες, κατάντησε ένα βαρετό σόου. Καμία σχέση με τις πρώτες σεζόν. Μαραβέγια λείπεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Έρωτα. Μήπως θα έπρεπε να έχει δύο επεισόδια την εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου άρεσε το Έρωτας με διαφορά. Τα ίδια και τα ίδια. Γι αυτο ξεχωρίζουν μονο οι Μέλισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαλαρωστε μερικοί πρεμιέρα ήταν . Κι άλλοι έκαναν 20ρια και τωρα βλέπουν 12καρια κι αν βλεπε Παρουσιαστε, Φμίλια 8 λεξεις , εξαψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα νούμερα του voice είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε πως το survivor ανεβάζει στροφές όταν τελειώνουν οι μέλισσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:58 μήπως να το βάλλουν 7/7 24 ώρες το 24ωρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορεί να κριθεί η Δούκισσα από τα χθεσινά νούμερα, μιας και δεν υπήρχε καθόλου προμο (μόνο στην εκπομπή της Μαλεσκου) στο τραιλερ δεν ανέφεραν καθόλου ποιος θα το παρουσιάσει, οπότε η μοίρα του χθεσινού λιβε και όλων των λάιβ εκπομπών σε αυτή την φάση μόνο αυτά τα νούμερα θα έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορούσαν να έχουν 3 ημέρες Master chef και 2 τον Έρωτα. Από το να βάζουν συνέχεια χιλιοπαιγμενες ξένες ταινίες καλύτερα κάτι καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το the Voice δεν έχει δυναμική πέρα από το την πρώτη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @10:14
    Χαχααααα!!! Για 7/7 δεν έχω πρόβλημα αλλά όχι και 24/24,για 3-4 ώρες την ημέρα δεν θα έλεγα όχι. Καραντίνα είναι αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα ο πρωταγωνιστής του Έρωτα υποκριτικά δεν μου αρέσει. Και πριν πουν διάφορα μερικοί να πως πως το έλεγα αυτό από την εποχή της Επιστροφής. Εκεί ξεχώρισα αρκετούς νέους ηθοποιούς αλλά όχι εκείνον. Πίστευα πως δεν κάνει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του έδωσαν. Και το ίδιο πιστεύω και εδώ. Δεν με πείθει υποκριτικά. Τώρα για την σειρά γενικά είναι καλογυρισμένη πιστεύω αλλά το σενάριο της δεν με τραβά . Το έχω δει τόσες φορές σε ξένες σειρές και ταινίες που βαριέμαι πλέον να βλέπω τέτοιες ιστορίες. Η ζώνη 9-10 αν και έχει επιλογές σε σειρές μου είναι αδιάφορη. Καμία δεν με τράβηξε τόσο ώστε να την περιμένω το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και είμαι από τους λίγους που δε βλέπουν ελληνικά σίριαλ τα βαριέμαι αφάνταστα όταν βλέπεις Netflix λες πόσο πίσω είμαστε , εχθές κάθησα και είδα το έρωτας με διαφορά, μου άρεσε γιατί είναι γρήγορο δε σε κάνει να βαρεθεις, γρήγορες αλλαγές στα πλάνα, ρομαντική με μικρές δώσεις χιούμορ και η Ζέτα αν και 39 κουκλάρα, μπράβο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μη τα βάζετε με τη Δούκισσα τα λαιβ του βοις ποτέ δεν έκαναν τηλεθέαση και ο Λιανός να επέστρεφε πάλι κάπου εκεί θα ήταν τα νούμερα.Ο έρωτας εμένα Μ άρεσε θυμίζει λίγο ταινία το στορυ και η σκηνοθεσία και το πρωταγωνιστικό δίδυμο Μ αρέσει αρκετά θα ήθελα βέβαια λίγο περισσότερους χαρακτήρες και περισσότερες ατάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η πρεμιέρα της σειράς του σταρ δείχνει τη δυναμική του καναλιού! Έχει χρόνια α βγάλει σειρά στην prime time το Σταρ κι όμως ο κόσμος ήταν εκεί. Τώρα η συνέχεια θα δείξει πώς θα πάει,εγώ δεν την είδα γτ δεν είμαι φαν της ρομαντικής κωμωδίας γενικά.
    Το voice έχει κουράσει. Άφωνοι όταν παίκτες που στα πρώτα voice δε θα είχαν μπει καν στο παιχνίδι τώρα φτάνουν στον ημιτελικό!!!
    Η Δούκισσα δε με τρέλανε,αλλά πραγματικά νιώθω ότι ήταν η τελευταία που φταίει. Άλλωστε ο ρόλος της είναι περιορισμένος.
    Ελπίζω ο ΣΚΑΪ να πάρει επιτέλους το μήνυμα ότι το πρότζεκτ θέλει ξεκούραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τρομερά αδικημένο το Μέγκα και η ΕΡΤ. Εξαιρετικές σειρές, αλλά όλοι κολλημένοι στα χαζοριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !