«Σχεδόν Ενήλικες»: Αλλαγή πλεύσης για την σειρά του MEGA

Χρήστος Παναγούλης
2


Με το δεξί μπήκε στην καινούργια χρονιά το MEGA εντάσσοντας στο πρόγραμμά του δύο καινούργιες σειρές, την «Έξαψη» σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και τη «Σχεδόν Ενήλικες» που υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά.

Ενώ λοιπόν η «Έξαψη» σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και τις τρεις ημέρες προβολής της, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 9 το βράδυ, η έταιρη σειρά του καναλιού «Σχεδόν Ενήλικες», που είναι μόνο μία φορά τη βδομάδα, βρέθηκε απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό, ιδιαίτερα με την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, τις «Άγριες Μέλισσες». Στο MEGA μάλιστα παρατήρησαν ότι μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, τις επόμενες ημέρες υπήρξαν χιλιάδες θεάσεις της σειράς μέσα από το διαδίκτυο, αποδεικνύοντας ότι πολλοί θέλουν να την παρακολουθήσουν… αλλά όχι εκείνη την ώρα. Έτσι λοιπόν πήραν… το πρόγραμμα στα χέρια τους και από την επόμενη βδομάδα η σειρά μετακομίζει και θα προβάλλεται πλέον κάθε Πέμπτη, στις 9 το βράδυ. Με αυτή την αλλαγή στο MEGA «χτίζουν» ζώνη μυθοπλασίας καθώς την ίδια ώρα τις τρεις ημέρες, Δευτέρα έως και Τετάρτη θα προβάλλεται η «Έξαψη», ενώ κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ θα δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές οι «Σχεδόν Ενήλικες».

Οπότε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και κάθε βδομάδα την ίδια ώρα οι «Σχεδόν Ενήλικες» Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς θα μοιράζονται τις καθημερινές ιστορίες τους που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.

Πηγή: Melas Blog | Newsit

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έπρεπε εξαρχής να είναι αυτός ο προγραμματισμός της σειράς. Νομίζω πως δεν υπάρχει πιο ευνοϊκή μέρα και ώρα, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες. Αν δεν ανέβει ούτε τώρα, ιδίως τις πρώτες εβδομάδες χωρίς Masterchef και Couple of the Battles, τότε δεν έχει ελπίδα, παρότι είναι ενδιαφέρουσα σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον φίλτατο Γιώργο.

    Σωστή κίνηση, εξαρχής έτσι έπρεπε να ήταν ο προγραμματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !