«Έξαψη»: Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ντύνει με την φωνή της την σειρά του Mega


Η «ΕΞΑΨΗ» το δυνατό ερωτικό δράμα του MEGA, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αποκτά το δικό της τραγούδι με τη φωνή της μοναδικής Νατάσας Θεοδωρίδου.  

Η τηλεοπτική σειρά που υπογράφει η Τίνα Καμπίτση και η οποία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες εβδομάδες αποτελεί αμφιβολία μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για το κοινό που την έχει αγκαλιάσει όσο και για τους ανθρώπους του μεγάλου καναλιού. Από τις πρώτες μέρες έχει ριχτεί για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης σημειώνοντας υψηλά ποσοστά..

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια του ελληνικού πενταγράμμου ερμηνεύει το νέο τραγούδι με τίτλο «ΕΞΑΨΗ» που από αύριο θα ντύσει μουσικά τους τίτλους της ομώνυμης σειράς.Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια με την αυθεντική λαϊκή της φωνή παρουσιάζει ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπήσουμε

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μιλάει για το νέο τραγούδι που ερμηνεύει για τη σειρά: «Έξαψη.. το αγάπησα πολύ αυτό το τραγούδι..στην πιο ερωτική σειρά της τηλεόρασης…».

Στη σειρά συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Νίκος Πουρσανίδης, Αναστασία Παντουση, Γιουλικα Σκαφιδα και πολλοί ακόμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια