Βαρθακούρης - Καμπουρέλη: Η συνάντηση 7 χρόνια μετά το J2US του Mega...

 


Μπορεί κάποιοι να μην το θυμάστε καθόλου, όμως, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Τέτα Καμπουρέλη είχαν διαγωνιστεί μαζι στο J2US, όταν αυτό προβαλλόταν στο MEGA.

Μάλιστα, η συνεργασία τους τότε δεν ήταν και η καλύτερη, με τις φήμες να τους θέλουν τσακωμένους.

«Ο Χάρης είναι πολυάσχολος. Πολύ της οικογένειας. Δεν θέλει να λείπει πολύ από τα παιδιά του, και κλείνεται στο studio του. Πρόβες δεν κάναμε πολλές γι΄αυτό το τραγούδι. Κάναμε μόνο μια! Αλλά επειδή έχω πολύ πείσμα, πήγαινα και έκανα μόνη μου πρόβες, γιατί έλεγα ότι πρέπει να σωθώ από κάπου», είχε δηλώσει τότε η Τέτα Καμπουρέλη για τον coach της στο J2US.

Τα χρόνια όμως πέρασαν και οι δυο τους όχι απλά είναι τσακωμένοι αλλά έχουν και μια υπέροχη σχέση.Μάλιστα, δεν είναι λίγες και οι φορές που τους έχουμε δει να τρολάρουν ο ένας τον άλλο στα social media.


Η Τέτα Καμπουρέλη, θα παρουσιάζει κάθε Κυριακή στο Σου Κου Family, θέματα ομορφιάς και σήμερα συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Τέτα, μετά από 7 χρόνια.


Ο Χάρης βοήθησε την Τέτα με τις συνταγές της και η Αντελίνα έγινε έξαλλη όταν άκουσε από το στόμα του συζύγου της την ατάκα «Ευχαριστώ Τέτα μου, ούτε η γυναίκα μου τέτοια περιποίηση».


Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια