Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έμεινε «Σπίτι με το MEGA» και απογείωσε την τηλεθέαση

Χρήστος Παναγούλης
2

Το «Σπίτι με το MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, ήταν στις πρώτες προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού χθες, Σάββατο 30 Ιανουαρίου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του μας ταξίδεψε μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές.

Δίπλα του βρέθηκαν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ακόμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, αλλά και η νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.


Η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακόμα, εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο γυναικείο κοινό 18-44 που κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσης της (slot winner) με ποσοστό 16% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό (STAR:14,7%, SKAI:10,2%, ANT1: 9,1%, OPEN:7,7%, ALPHA:5,7%).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 427.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 2.646.000 τηλεθεατές.

Η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» δίνει ραντεβού ξανά με τους τηλεθεατές το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00. Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου πρωταγωνιστούν σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, γεμάτο επιτυχίες και συγκινήσεις. Συμμετέχει ο Διαμαντής Διονυσίου.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !