Οδεύουν προς MEGA;

5

Μπορεί η ΕΡΤ να μπήκε δυναμικά φέτος στην μυθοπλασία με πολλές παραγωγές, ωστόσο, δεν κατάφεραν όλες οι σειρές να ξεχωρίσουν. Πιο συγκεκριμένα μιλάω για την «Τούρτα της Μαμάς» και το συγγραφικό δύδιμο Ρήγα-Αποστόλου που τελικά τα νούμερα τηλεθέασης στάθηκαν η αφορμή για να μην δοθεί το "ok" για την επόμενη σεζόν. Φήμες λένε πως Αποστόλου-Ρηγας βρίσκονται σε συζητήσεις με το MEGA για μια νέα σειρά. Πληροφορίες του TVNEA.COM και της στήλς ΜΟΝΤΕΡ (δες εδώ) πάντως, αναφέρουν πως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν συμβαίνει. Περιμένουμε…

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σειρά έχει πολυ γελιο και ειναι πολυ μπροστά για την εποχή της. Κριμα να κοβονται λογο τηλεθέασης τετοιες δουλειές και ο κόσμος να βλέπει survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα 3.17. Για να μην μιλήσουμε για τον τυφώνα Λυδία Φωτοπούλου που σαρώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες. Κρίμα να μη συνεχιστεί αυτή η σειραρα,που είναι και γεμάτη ατακαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σειρά είναι όντως πολύ μπροστά τόσο για την εποχή της όσο και για την ΕΡΤ! Η Φωτοπούλου λάμπει αλλά και όλοι οι ηθοποιοί!
    Θα έπρεπε πλέον τα κανάλια να αξιολογούν και τις τηλεθεάσεις στα ηλεκτρονικά τους μέσα. Εγώ προσωπικά την σειρά την βλέπω αποκλειστικά μέσω ΕΡΤflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ''Σειράρα'' δεν την θεωρώ με τίποτα. Μια απλώς ''οκ'' σειρά της εποχής θα τη χαρακτήριζα.

    Είναι πολύ θετικό που προσπαθούν να περάσουν κάποια όμορφα μηνύματα στο ευρύ κοινό οι Ρήγας - Αποστόλου αλλά αυτό δεν φθάνει για να χαρακτηρίσεις μια σειρά ''φοβερή'', ''καταπληκτική'' κτλ.

    Μου θυμίζει λίγο την περίπτωση της ''Εθνικής Ελλάδος'' του Καπουτζίδη που πήρε καλές κριτικές γιατί προσπαθούσε να περάσει κάποια θετικά μηνύματα όμως ως σειρά αυτή καθαυτή ήταν μέτρια και σε χαρακτήρες και σε σενάριο.

    Έχει γίνει λίγο πανάκεια στις μέρες μας. Την γενικότερη έλλειψη έμπνευσης την αντικαθιστούμε με ωραία μηνύματα και πολιτική ορθότητα.

    Θετικό όπως και να'χει που η Ερτ προσπαθεί φέτος να κάνει πράγματα πιο ''σημερινά''. Για να γυρίσει ο ήλιος βεβαια...θελει δουλεια ΠΟΛΥ ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !