Ενισχύεται το «MasterChef»...

Χρήστος Παναγούλης
4


Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται η prime time για το β’ μισό της σεζόν, αφού όλα τα κανάλια ρίχνουν στην αρένα τα πιο δυνατά τους χαρτιά. Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα αναμένονται ανακατατάξεις, τόσο με τις πρεμιέρες νέων προγραμμάτων (βλέπε Battle of the couples, Φάρμα), όσο και με την ενίσχυση αυτών που βρίσκονται ήδη στον αέρα. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το Star αποφάσισε να αυξήσει τα εβδομαδιαία επεισόδια του «MasterChef» από τρία σε έξι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», αν και αρχικά οι ιθύνοντες σχεδίαζαν το ριάλιτι μαγειρικής να συνεχίσει Δευτέρα-Τετάρτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, πολύ σύντομα θα το δούμε να παίζει τόσο στην prime time της Παρασκευής όσο και του Σαββάτου. Παράλληλα, μόλις οι διαγωνιζόμενοι μπουν στο σπίτι θα ξεκινήσουν και τα Masterclass, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Κυριακή απόγευμα. Έτσι, η μόνη μέρα που το ριάλιτι μαγειρικής δεν θα βρίσκεται στις οθόνες μας είναι η Πέμπτη, αφού την συγκεκριμένη μέρα έχει τοποθετηθεί η νέα σειρά του καναλιού «Έρωτας με διαφορά».   

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τη φάρμα τι περιμένουν για να τη βγάλουν? Θα χτίσει κοινό το μάστερ σέφ τις παρασκευές και τα σάββατα και κλάψτε τη τη φάρμα. Τη βλέπω γύρω στο 15%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις Κυριακές φυσικά είμαι σίγουρος ότι το Masterclass θα παίζει στις 18:00 όπως κάθε χρόνο με τα όχι και τόσο καλά νούμερα τηλεθέασης των βραδινών επεισοδίων. Κάλλιστα θα μπορούσαν να το βάζουν και αυτό στο prime time, κι ας έχει Survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάπως έτσι σβήνουν οι όποιες ελπίδες είχε ο ΑΝΤ1 να κάνει τηλεθέαση με την Φάρμα.

    @10:48μμ το masterclass είναι βαρετό-αδιάφορο. Ότι ώρα και να το βάλουν μεγαλύτερη τηλεθέαση δεν θα κάνει ειδικά αν μπει στην prime time της Κυριακής απέναντι στο survivor και σε λίγο καιρό και απέναντι στο yfsf, θα πάει πολύ χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλακια να παιζει Σαβατο και οχι Πεμπτη.Θα μπορουσε να ξεκιναει στις 22:00 τις Πεμπτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !