Σαρωτικά νούμερα για το Master Chef! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στo Prime Time! (23/1/2021)

16

 

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών ...
Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες 23/1/2021:
Πρόγραμμα 18-54

MASTER CHEF ΠΡΕΜΙΕΡΑ 38,8
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 14,2
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 5,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 5,1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ  (ALPHA ) 10,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 9,0
ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ 1,8
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 3,7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA 3,5
CASTLE ΜΑΚ TV 1,7
CHICAGO PD ΜΑΚ TV 0,4
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΚ TV 1,4
CASTLE ΜΑΚ TV 1,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΟPEN 4,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΟPEN 9,2

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απο Δευτερα με ''Αγριες Μελισσες'', ''Masterchef'' και ''Survivor'' απέναντι θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η prime time.

    Πάντως ενα είναι το συμπερασμα πλέον στην σύγχρονη ελληνική τηλεόραση. Μεγάλα νούμερα κάνουν μόνο τα top ριάλιτι της κάθε σεζόν και οι ''Μέλισσες''. Όλοι οι υπόλοιποι κοιτάζουν απο - πολύ - μακριά.

    Μεγάλο μπράβο λοιπον απο εμενα στις ''Μέλισσες'' που μεσα σε ενα σκηνικό απόλυτης ριαλιτομανίας των τελευταίων χρόνων είναι η σειρά που κρατάει τη ''σημαία'' της μυθοπλασίας ψηλά. Κόντρα στο ρεύμα.

    Ραντεβου το πρωι της Τριτης τώρα για τη μεγαλη μαχη! Στα όπλα! Στα όπλα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σάρωσε όλα το MC χθες!!! Και στο τουίτερ και γενικά στα σόσιαλ έγινε χαμός, όλοι γι' αυτό μιλάνε και με καλά λόγια μάλιστα. Από Δευτέρα βέβαια αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Πιστεύω πως δεν θα κάνει 40ρια γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά σίγουρα θα έρθει πρώτο και με καλή διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από Δευτέρα χαμοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιους τους έκοψε κρύος ιδρώτας με τα σαραντάρια του μάστερ σεφ!! Δεν το περίμεναν. Έλεγαν οτι αργεί να ξεκινήσει, είναι η πέμπτη χρονιά, το βαρέθηκε ο κόσμος και θέλανε να φτιάξουν αρνητικό κλίμα. Και τους ήρθε το σαραντάρι κατακέφαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας κρατήσετε μικρό καλάθι όσοι πανηγυρίζετε για το ριάλιτι και τα σαρανταρια που έκανε χθες. Μην ξεχνάτε ότι έπαιζε μόνο του. Είς αύριο τα σπουδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι μαύρη τρύπα στο πρόγραμμα του Αντ1 είναι αυτή; Γίνεται να είσαι ανταγωνιστικος με 5% το Σαββατοκύριακο; η Φάρμα που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακομη το μαστερ σεφ θα παιζει μεχρι 11 οταν μπουνε σπιτι θ παει μερι 12 και 30 φανταζομαι αρα δε θα το βλεπω γιατι οι μελλισες τελιωνουνε 11 και 30 παντως βλεπετε πιο ευχαριστα απο το σαρβαιβορ πιο καλη παραγωγη αν και δε πιστευω να κανει παταγο και αυτο οσοι ξεκινανε μελισσες δεν της αφηνουνε για κατι αλλο θελουμε να δουμε τη συνεχεια δικαιωση για την ασημινα και τιμωρια στον βοσκαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις προηγούμενες χρονιές στις οντισιόν έκανε τέτοια νούμερα? Μεγάλο ενδιαφέρον από το κόσμο, η αλήθεια είναι ότι αρκετά Netflix είδαμε σε σημείο να βαργιεμε να κάτσω να δω σειρα να αποκτήσουν λίγο ενδιαφέρον τα βράδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε όχι και έπαιζε μόνο του το ΜC!! Είχε απέναντι το στην υγειά μας και ελληνικές και ξένες ταινίες. Μην υποτιμάμε καθόλου τις ταινίες κάποιες από τις οποίες πολύ καλές οι οποίες συνήθως κάνουν καλά νούμερα. Και άλλα προγράμματα όταν παίζουν μόνα τους ή έπαιζαν μόνα τους μετά βίας έπιαναν 20-25 και θεωρούνταν επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:50 Αν είχε τα κότσια ας έκανε πρεμιέρα σήμερα που έχει survivor εκεί ναι θα φαινόταν η δυναμική του γιατί και το survivor τα ίδια νούμερα έκανε στην πρεμιέρα του και τώρα αγκομαχεί απέναντι στις Μέλισσες. Όσο για τις ταινίες ελληνικές και ξένες ποτέ δεν ήταν αντίπαλοι σε γερό ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεμίσαμε πάλι ριάλιτι. Και έρχονται και άλλα. Το είδα χθες για να μπορώ να σχολιάσω. Το Star ξέρει να κάνει καλά ριάλιτι. Το έχει. Από εκεί και πέρα δεν θα το συνεχίσω γιατί δεν βλέπω τέτοια προγράμματα. Προτιμώ να την έχω κλειστή την τηλεόραση αν απέναντι δεν έχει κάτι ενδιαφέρον. Μόνο τις πρεμιέρες βλέπω για να μπορώ να πω κάτι εδώ. Αυτή είναι σίγουρα μια προσεγμένη παραγωγή με σωστά επιλεγμένους κριτές. Αλλά αυτό ήταν κάτι που το ήξερα και από τις προηγούμενες χρονιές. Από εκεί και πέρα δεν είδα κάτι το τόσο διαφορετικό αλλά ήταν και το πρώτο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμένα μου λείπει το MC του Μεγκα άντε και η πρωτη σεζόν του Star. Αυτό χθές ήταν βαρετο. Επί 10 λεπτά βλέπαμε τον τελευταίο παίκτη για το πως έχασε 100 κιλά και έχασε τον πατέρα του. Μιλουσαν στην κάμερα μέχρι και η μάνα και η αδερφή του. Είναι σίγουρος ότι και ορισμένοι από τους παλαιότερους παίκτες είχαν Δακρυβρεχτες ιστορίες, αλλά το Μέγκα επέλεγε να μην τα προβάλλει. Επίσης, όπως ο Ατζούν έχασε τα δικαιώματα του Ταλέντου, επειδή πλατιαζε το προιον και η μαμά εταιρία παραγωγής δεν ήταν ευχαριστημενη, εδώ οι ξένοι δεν το βλέπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά, τα νούμερα του Castle στο maktv τα είδατε; 21,2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάντως δεν έκανε και πολύ καλή εντύπωση το πρώτο επεισόδιο όλοι έγραφαν πόσο βαρετό και ανευρο ήταν μάλλον θα έχει την τύχη του survivor 2 που ξεκίνησε πολύ ψηλά το πρώτο επεισόδιο λόγο φόρας απο το προηγούμενο δεν εντυπωσίασε και ξεφούσκωσε,αλλά εντάξει θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λογω Κορωνοϊού καταργήθηκε η πρώτη φάση του MC που ήταν η πιο βαρετή και μπήκαν κατευθείαν στην β φάση στο στούντιο και γρήγορα θα μπουν σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !