Ζενεβιέβ: Ο ρόλος της ως κριτής στο GNTM και το πρόβλημα με την δυσλεξία


Ο Θέμης Γιωργαντάς φιλοξένησε χθες στην εκπομπή του την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η κριτής του GNTM και art director ,μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που κατείχε στον περσινό κύκλο του διαγωνισμού μόδας.

«Σε αυτή την εκπομπή λατρεύω την αποστολή. Την φωτογράφιση. Οπότε η κριτική μου είναι πολύ εύκολο.Είμαι αυστηρή και ως δασκάλα. Δεν ήμουν ποτέ μοντέλο. Ήμουν ενδυματολόγος.» Για το αν θα είναι η Κάτια Ζυγούλη στον νέο κύκλο, απάντησε «Δεν έχω μιλήσει και δεν ξέρω αν στο επόμενο θα είναι κριτής η Κάτια Ζυγούλη και δεν με νοιάζει.»«

Πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα της δυσλεξίας δήλωσε οτι:«Έχω πρόβλημα δυσλεξίας. Αντί για 15ποντο είπα 15αύγουστο μια φορά. Είμαι υπερκινητική. Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου.»

Για την σχέση της με τον άντρα της και πόσο αυστηρή μαμά είναι,δήλωσε:«Είμαι αυστηρή μαμά. Ερωτευτήκαμε με τον άνδρα μου, ζήσαμε για 5 χρόνια και μετά είπαμε θα κάνουμε οικογένεια. Eίμαστε και οι δυο αυστηροί με τα παιδιά, απλά εγώ λέω όχι και ο άντρας μου εξηγεί γιατί λέμε όχι»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια