Πέρασε ξανά μπροστά η Καινούργιου... Αναλυτικά τα 15'

Νέα ανακατάταξη είχαμε στα πρωινά προγράμματα με την Κατερίνα Καινούργιου να βαίνει μπροστά έστω και με ελάχιστη διαφορά απο το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Αναλυτικά το δυναμικό κοινό 15-54Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Όταν μετά τα ποσοστα της δεύτερης μέρας λέγαμε κάποιοι ότι θα γίνει μάχη και θα είναι αμφίρροπη η μάχη, κάποιοι έπεσαν να μας φάνε. Δυο νίκες σημείωσε στην εβδομάδα η Καινουργιου. Θα έχει πολυ ενδιαφέρον. Η Δανάη πλεον κονταροχτυπιετα στα ίσα με τους Κουκου. Πολυ καλα η Μαλεσκου και η Ζήνα. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με την Αργυρώ και αν θα συνεχίσει και του χρόνου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Αργυρώ θα συνεχίσει και του χρονου σέρνει διαφημιστικα πακετα και κάποιες ημέρες στο Γενικό χτυπάει κάτι 20αρια όνειρο.
Ο Αντ1 ανέκαθεν τις Παρασκευές εχει χαμηλα ποσοστα σε ολες τις ζωνες χρονια τώρα.
Η Καινούργιου εχει χτίσει ένα κοινο χρονια τώρα με δουλεία απο την πλευρά Θέμη Μαλλη και παραγωγής. Στην ιδια δεν ειδα καμια εξέλιξη. Ο Αντ1 εχει θέματα με την μαγειρική και τους καλεσμένους αλλα απο παντα λογω περίεργης ροής τα τελευταία μισάωρα κατι γίνεται με τα ποσοστά του.
Ο δρομος είναι μακρύς.
Σημασια εχει οτι η Φαίη πηρε παράταση ενω ολα έδειχναν ότι θα ειναι η τελευταια της χρονιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήμουν από αυτούς που νόμιζαν οτι το πρωινό θα βγαίνει πρώτο τις 2 πρώτες εβδομάδες και μετά σιγά σιγά θα πέφτει και στις 20 μέρες θα κονταροχτυπιέται με την Καινούριου. Τελικά έπεσα πολύ έξω. Η πτώση και η πάλη με την Καινούριου ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Δεν ξέρω στο τέλος, ποιός θα κερδίσει. Πιστεύω όμως πως όποιος κερδίσει, θα κερδίσει δύσκολα και με μικρή διαφορά. Αυτό θα το ξέρουμε το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ καιρό ακόμα.