Μόνο με celebrities τελικά η «Φάρμα»

Χρήστος Παναγούλης
4


Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή της «Φάρμας», μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ήδη η διαμόρφωση του αγροκτήματος που θα μείνουν οι παίκτες βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν 45 ρομποτικές κάμερες που καταγράφουν τα τεκταινόμενα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όσο για τους συμμετέχοντες, παρά τον μεγάλο αριθμό δηλώσεων συμμετοχής, οι ιθύνοντες προσανατολίζονται τελικά σε μία all celebrity εκδοχή, η οποία θα περιλαμβάνει μόνο επώνυμους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε συζητήσεις είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

Ωστόσο, αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η ζώνη προβολής του ριάλιτι, με τα επικρατέστερα σενάρια να είναι δύο. Το πρώτο θέλει την «Φάρμα» να προβάλλεται καθημερινά στις 20:00, με διάρκεια περίπου μιάμισης ώρας. Στην περίπτωση αυτή ο «Ήλιος» θα μεταφερθεί στις 18:00, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ οι κωμικές σειρές θα μετακινηθούν στις 21:30 για να δίνουν σκυτάλη στις «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα. 

Οι υποστηρικτές του δεύτερου σεναρίου θεωρούν ότι είναι μεγάλο ρίσκο να αλλάξει ώρα η δραματική σειρά «Ήλιος», η οποία ακολουθεί ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, και να αντικατασταθεί από ένα νέο πρόγραμμα που κανείς δεν ξέρει αν θα έχει επιτυχία. Έτσι, προτείνουν η «Φάρμα» να προβάλλεται με τρία επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε κάθε περίπτωση οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού το ριάλιτι θα βγει στον αέρα μέσα στον Μάρτιο. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πάνε καλά; Για ποιο λόγω έβγαλαν τρέιλερ δήλωση συμμετοχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαν βγάλει τρέιλερ για δηλώσεις συμμετοχών και τώρα λένε ότι πάνε μόνο με διάσημους; Ντροπή, μην πω τίποτα χειρότερο.

    Ποντάρουν στο ότι οι διάσημοι επειδή θα είναι άσχετοι από αυτά θα προκαλούν γέλιο και έτσι θα κερδίζουν τηλεθεατές αλλά θα πιάσουν πάτο που δεν θα έχει προηγούμενο για ριάλιτι. Ας το ακυρώσουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό είναι να το δούμε πρώτα και μετά να έχουμε άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ιδιο πειραμα ειχε κανει και το mega το 2003 με την "Φαρμα των επωνυμων" και πατωσε.Καλυτερα να μην ειχε καθολου celebrities και να ειχε μονο κανονικους παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !