Τα πρόσωπα που συζητούν για την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Χρήστος Παναγούλης
2


Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου, αφού έδωσε τα χέρια με το MEGA. Μάλιστα, ο επιτυχημένος δημιουργός έχει ήδη στα σκαριά μία νέα σειρά σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, η οποία θα έχει τίτλο «Η γη της ελιάς» και θα γυρίζεται στην Μάνη. Όσο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το καστ, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με γνωστούς ηθοποιούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, έχει γίνει κρούση στην καταξιωμένη θεατρική ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου, η οποία διετέλεσε και υπουργός πολιτισμού επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, ο Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ηθοποιούς με του οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, προκειμένου να ενταχθούν στην νέα σειρά που ετοιμάζει. Μεταξύ άλλων, έχουν δεχτεί πρόταση ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Τάσος Ιορδανίδης από τις «8 Λέξεις», καθώς και η Ελένη Βαϊτσου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. 

Όσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νέα πρόσωπα που θα δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την φορά δεν θα δούμε τον Ανδρέα Γεωργίου στον ρόλο του ηθοποιού, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αφού θα αναλάβει αποκλειστικά την σκηνοθεσία της νέας σειράς. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ελπιζω να είναι ταλαντούχοι οι νέοι πρωταγωνιστέ(βλ.αγριες μέλισσες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κριτήρια του Γεωργίου για την επιλογή του cast είναι γνωστά εδώ και χρόνια, και δεν συμβαδίζουν με αυτά των Άγριων Μελισσών, δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !