Όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για το παρασκήνιο της επιστροφής Λιάγκα!

12

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και η παρουσιάστρια σήμερα μέσα απο το Πρωινό το ανέφερε λέγοντας: «Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι.

 Σαφώς το ήξερα. Το θέμα είναι να περάσουμε και καλά. Το έμαθα στον καρπό του, στον σπόρο του. Έβαλα τον σπόρο. Για να έχεις μέσα σε λίγες ημέρες έναν τέτοιο δελτίο τύπου δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε. Ήταν πάμε να το κάνουμε. Ήμασταν το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι που και εκείνος είχε τηλεοπτική πορεία και από την άλλη και εγώ δούλευα 8 χρόνια. Για μένα το σημαντικό δεν ήταν ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν ήμουν κάτι άλλο και έγινα κάτι άλλο.» είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όλα για τα νούμερα. Τι υποκρισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαγγελματίες είναι, που την βλέπεις την υποκρισία; Κάποιοι φοβούνται η είναι ιδέα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός που φοβήθηκε είναι ο Αντέννα. Έδειξε φόβο και μη εμπιστοσύνη στην βασική του παρουσιάστρια πως δεν θα τα καταφέρει να ανακόψει την κατρακύλα στα νούμερα, δεν θα ανακάμψει, θα βρίσκεται πάντα στην 3η, 4η θέση και θα βλέπει τις πλάτες των άλλων. Γι' αυτό και την φόρτωσε τον πρώην της στη μέση της χρονιάς. Τον πρώην της τον οποίο πριν λίγο καιρό τον είχε διώξει επειδή δεν έκανε νούμερα. Τον πρώην της, τον οποίο έδιωξε και ο σκάι όχι μόνο γιατί πάλι δεν έκανε νούμερα αλλά και γιατί διακωμώδησε μια σεξουαλικη παρενόχληση/επίθεση. Σου λέει ο Αντέννα "ας βάλω τους δύο πρώην μαζί, θα ιντριγκάρω το κοινό, θα τα ξαναβρούνε; θα σφαχτούνε; κουτσά στραβά θα φτάσω ως το καλοκαίρι και από του χρόνου βλέπουμε". Και εκείνοι δέχτηκαν μήπως και αναστήσουν τα πεθαμένα νούμερά τους και έτσι ίσως συνεχίσουν να υπάρχουν στην τιβί. Καλά είπε και ένας προηγούμενος σχολιαστής: "Όλα για τα νούμερα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.41 όπα ρε φίλε λίγο, δηλαδή οι άλλες εκπομπές δεν βάζουν ΤΡΑΓΙΚΕΣ ενότητες που είναι σαν να ζούμε σε άλλη εποχή? Το πρωινό μας πείραξε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:41 μ.μ.
    Επιχείρηση είναι. Προτάσεις κανει. Απο τη στιγμή που δείχτηκαν, όλα αυτά τα σχόλια είναι γιατι κάποιοι δεν το ήθελαν αυτό. Δυστυχώς για τον ανταγωνισμό έγινε.
    Ο Λιάγκας ειναι πολύ καλός, και με το team Σκορδά, Ουγγαρεζος, Περρης απλά θα τα σαρωσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα και τα άλλα κανάλια επιχειρήσεις είναι, για τα νούμερα δουλεύουν. Οι αντενικοί όμως δεν είναι κάποιο νεόκοπο καναλάκι που παλεύει να σταθεί. Υποτίθεται πως έχει ένα επίπεδο και δεν καταφεύγει σε κατινίστικα τεχνάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι θεωρεις κατινιστικο μια νέα προσθηκη. Προφανως καποιοι δεν θέλουν με τίποτα να δουν αυτο που θα συμβει πολύ συντομα στον ΑΝΤ1. Δεν περιαζει, ας "δουν" το δικο τους πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αντ1 με αυτή την κίνηση παραδέχεται ότι η Σκορδα μόνη της είναι ανικανη να τραβήξει την εκπομπή και της φορτώνουν τον Λιάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενίσχυση του πρωινου είναι αν δεν το καταλάβατε. Το παλιο καλο πρωινο που σάρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παλιό καλό κατινίστικο πρωινό. Αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά και οι δυο τους. Ο Ποφάντης θα είναι πολύ χαρούμενος! Θέλω να δω τις γυναίκες από τις μελισσες να τους παίρνει συνεντευξη ο Γιώργος. Θα σκίσουν. Η Φαίη πολύ συγκινημένη. Ο Λιάγκας στα αζήτητα μάλλον γύρισε πίσω στη γυναικούλα του με την ουρά στα σκέλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αν πατωσει και με τον Λιαγκα το πρωινο τι θα κανει ο αντενα; Παντως για την Σκορδα ειναι πισωγυρισμα, οσο και αν καποιοι λενε οτι ειναι επαγγελματικη προταση. Απλα ριαλιτι θα κανει το πρωην ζευγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !