Λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη

1

Η επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη είναι πλέον γεγονός αναμφισβήτητο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Μακεδονία TV όπου πάει να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στο κανάλι του Ομίλου ΑΝΤ1 με ριάλιτι, εκπομπές και ζωντανό πρόγραμμα. H δημοσιογράφος θα παρουσιάσει καθημερινά μια εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του σταθμού από τις 17.00 μέχρι τις 19.00 και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις καθώς ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Γενάρη με τον τίτλο “Oτι πεις”. Την αρχισυνταξία έχει αναλάβει η Γωγώ Σαμπάνη που πέρσι στα μέσα της σεζόν ανέλαβε τον Γιώργο Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Ελεάνας Τρυφίδου.

Η εκπομπή είναι της εταιρείας Foss και θα βγαίνει από τα πλατό του Γέρακα. Το περιεχόμενό της θα είναι ως επί το πλείστον λάιφ στάιλ. Οσο για τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες μου έχει κλείσει ήδη η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία ήταν πέρσι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και έμεινε τελικά εκτός αλλά και η Διονυσία Ζαπατίνα που είναι Διευθύντρια του σάιτ gossip-tv.gr. Καμία από τις δυο δεν έχει υπογράψει ακόμα αλλά η συμμετοχή τους θεωρείται δεδομένη. Στην εκπομπή θα είναι και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας με παρουσία μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς θα κάνει και συνεντεύξεις με πρόσωπα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα πρόσωπα που αυτή τη φορά θα ήθελαν ιδανικά να είναι άντρας. Πιο συγκεκριμένα, προηγούνται πρόσωπα που έχουν περάσει από το Survivor ή αν δεν τα καταφέρουν από εκεί, θα ήθελαν έναν παλιό παίκτη ριάλιτι που ωστόσο να τα λέει ή να ξεχωρίζει για τη σωματική του διάπλαση.

Η Χριστίνα είχε φτάσει και πέρσι πολύ κοντά στην τηλεοπτική της επιστροφή ύστερα από πρόταση του Σταμάτη Μαλέλη στο νέο MEGA αλλά τελικά η πρόταση έπεσε στο κενό καθώς ο κορωνοϊός και μια σειρά από συγκυρίες πρόλαβε τις όποιες εξελίξεις. Αυτή τη φορά ωστόσο όλα είναι έτοιμα για να επιστρέψει καθώς στις αρχές της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΝΤ1 και η επίσημη φωτογράφιση της παρουσιάστριας για την προώθηση της εκπομπής παρουσία της Αννας Βλαβιανού, Διευθύντριας Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου και η οποία μάλιστα δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες.






Tinamess 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ενεργοποιούν το κανάλι αυτό και δεν ασχολούνται με την ενδυνάμωση του Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !