Κόβεται το "Ενα εκατομμύριο Γεν".Που θα δούμε την Σμαράγδα Καρύδη;

2


Τίτλοι τέλους για το "Ενα εκατομμύριο Γεν" του MEGA. Το τηλεπαιχνίδι που κέντρισε το ενδιαφέρον με την Σμαράγδα Καρύδη φτάνει στο τέλος του με σύνολο επεισοδίων στα 70.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tinamess, η Σμαράγδα Καρύδη είχε από την αρχή εκφράσει τις επιφυλάξεις της για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Και παρά το γεγονός ότι πήγαινε καλά και το είχαν στηρίξει και πολύ από τον σταθμό με application που είχαν δημιουργήσει αλλά και σχέδια να βγει το παιχνίδι στην αγορά του εξωτερικού, η πορεία του αποδεικνύεται πολύ σύντομη γεγονός που γεννά πολλά ερωτήματα.

Η παρουσιάστρια ωστόσο,παραμένει στο "Μεγάλο Κανάλι: και μάλιστα ετοιμάζει το επόμενο τηλεπτικο της εγχείρημα. Το concept που πρόκειται να αναλάβει δεν είναι άλλο από το «Celebrity Game Night» που παρουσίαζε η ίδια στο παλιό MEGA και στην συνέχεια ανάλαβε ο ΑΝΤ1 με τον Θοδωρή Αθερίδη. Τα γυρίσματα πρόκεται να ξεκινήσουν αμεσα, για να βγει στον αέρα αρχές Φεβρουαρίου σε εβδομαδιαία προβολή με επικρατέστερες μέρες είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή.

Την θέση του "Ενα εκατομμύριο Γεν” θα πάρει το “Super Market Sweep”. Το νεο για τηλεπαιχνίδι με τον Τόνι Σφήνο που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα. Αυτό θα συμβεί από αρχές Φεβρουαρίου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα το “Ενα εκατομμύριο Γεν” θα παίξει σε επανάληψη για μια εβδομάδα.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. O λογος της αποτυχιας ηταν το οτι καπου στις αρχες Δεκεμβρη,χωρις καποιον προφανη λογο, αλλαξαν τελειως οι κανονες και ο τροπος παιχνιδιου και το παιχνιδι εγινε ομαδικο.Η αρχικη βερσιον ηταν πολυ καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε πήγαινε καλά?? Μόνο λίγο στην αρχή. Στα περισσότερα επεισόδια δε ξεπερνούσε το 7%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !