Χωρίς εκπομπή ο Αντώνης Ρέμος

4

Αναβάλλεται όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο ο Αντώνης Ρέμος να αναλάβει την δική του εκπομπή στο MEGA. Αφορμή στάθηκε λίγο έως πολύ και το Πρωτοχρονιάτικο show που παρουσίασε μαζί με την Ρούλα Κορομηλά αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα. 

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό στις αρχές της σεζόν, ο Αντώνης Ρέμος θα ξεκινούσε κανονικα στις αρχές Δεκέμβρη, με μια μουσική εκπομπή στο MEGA. Mαλιστα,βλέπουμε πως η νέα εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη με τη Σεμίνα Διγενή μοιάζει πολύ με το concept που θα αναλάμβανε ο Αντώνης Ρέμος. 

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε πως το εν λόγω κόνσεπτ είχε εγκριθεί από τον ALPHA επί εποχής Κοντομηνά. Μάλιστα, είχε γίνει ειδική μνοία και στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού. Ωστόσο, λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το πρόγραμμα ματαιώθηκε καθώς κρίθηκε πολύ ακριβό.  



Tinamess 

 


Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας κοψουνε την εκπομπη του αθεριδη που δεν πάει με τιποτα,και να δωσουνε καλυτερα στο ρέμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νισάφι βρε παιδιά με τις εκπομπές αυτού του τύπου...η εύκολη λύση για όλους.

    Του Αθερίδη στο Mega κάνει μονοψήφια, το ''Στα τραγουδια λεμε ναι'' στην Ερτ μονοψήφια της τάξεως του 3-4%, του Παπαδόπουλου στον Σκαι με το ζόρι πιάνει τη βάση του 10%. Κούρασαν πια αυτές οι εκπομπές. Η Γλυκερία, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μακεδόνας και ο Μπάσης έχουν βγάλει κιρσούς(!) να τρέχουν από μουσικό αφιέρωμα σε μουσικό αφιέρωμα...!

    Η μόνη εκπομπή που έκανε τη διαφορά ποιοτικά ήταν το ''Σπιτι με το Mega'' που έφερε και ονόματα που συνήθως δεν εμφανίζονται σε αυτές τις εκπομπές όπως τη Βίσση, τη Γαλάνη, την Πρωτοψάλτη, την Αρβανιτάκη, τον Πλούταρχο, τον Σαββόπουλο κτλ αλλά κι εκεί μόνο οι εκπομπές με δυνατά ονόματα του εμπορικού τραγουδιού έφεραν διψήφια τηλεθέαση και οι πιο...''ποιοτικοί'', έμειναν στα μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νουμερα του ρεμου μια χαρα ηταν την πρωτοχρονια!
    Μην τρελαθουμε κιολας!
    Ειχε απεναντι τον παραδοσιακα αητητο Σπυρο Παπαδοπουλο (που ηρθε δευτερος!) και τον Alpha με ενα διαφορετικο σωου με τη δημοφιλη Μουρμουρα.
    Σε πολλα τέταρτα ο Ρεμος ηταν μπροστα!
    Σε καναλι που ακομα ειναι στο 7-8%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά τα νούμερα Ρέμου και Κορομηλάς;;
    Τους έκανε πλάκα η Μουρμούρα που παίζει για 8η σεζόν και που τα προηγούμενα εορταστικά που είχαν κάνει έπιαναν με το ζόρι 16%. Τους πέρασε ακόμα και ο Παπαδόπουλος που τα τελευταία 2 χρόνια έχει πέσει και είχε σε εορταστικό ΠΑΛΙ τον Αργυρό (παραμονή Χριστουγέννων εμφανίστηκε και στο Μέγκα με την Θεοδωρίδου).

    Μην τρελαθούμε, δεν είναι μια χαρά να σε λένε Αντώνη Ρέμο, να έχεις καιρό να τραγουδήσεις, να έχεις λείψει στο κοινό και Πρωτοχρονιάτικα με λοκντάουν να βγαίνεις 3ος και να λες και ευχαριστώ σε ΕΡΤ και ΟΠΕΝ...βασικά Κοκλώνη που δεν έβγαλαν κάνα εορταστικό σόου (αυτό που έδειξε το ΟΠΕΝ που ήταν επαναλήψεις live εμφανίσεων, έκανε κάπου 10%...σκέψου να έκανε κάνα σόου με Βανδή ή Οικονομόπουλο που δεν βγαίνει συχνά στην τηλεόραση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !