Ποιους καλλιτέχνες θα δούμε απόψε στο «Σημείο συνάντησης»

Χρήστος Παναγούλης
0


Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ, δύο ενδιαφέρουσες και γοητευτικές καλλιτέχνιδες κάθονται στις πολυθρόνες του “Σημείου Συνάντησης” και ξεδιπλώνουν πτυχές από τις ζωές τους που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Η Θάλεια Ματίκα και η Πέννυ Μπαλταττζή ξεκινούν την γνωριμία τους για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες. Δύο γυναίκες που δεν είχαν γνωριστεί ποτέ πριν, κάθονται η μια αντικρυστά στην άλλη και σαν να γνωρίζονταν από πάντα, μιλούν για όλα όσα τις καθόρισαν, τι συνέβη μέχρι να φτάσουν σήμερα να μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπούν και τι σημαίνει για εκείνες η έννοια της μητρότητας.

Η Πέννυ Μπαλτζατζή αποκαλύπτει πως είχε τέσσερις αποβολές μέχρι να καταφέρει να γεννήσει τον γιο της, μοιράζεται αρκετές από τις δοκιμασίες που της έχει φέρει η ζωή και εξηγεί πως μπόρεσε να τις αντέξει, ενώ εμβαθύνει στο σκοτάδι με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη πολλές φορές στη ζωή της. Μιλάει, ακόμα, για την μετάβαση από την μπάντα με την οποία ξεκίνησε στην σόλο καριέρα της και πόσο δύσκολο της ήταν για εκείνη κάτι τέτοιο ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει για το πως είναι η ζωή της σήμερα με ένα μωρό στο σπίτι.

Η Θάλεια Ματίκα από την πλευρά της μοιράζεται τις εμπειρίες της μετά από τόσα χρόνια στον χώρο του θεάματος, την τηλεόραση αλλά και το θέατρο. Θυμάται τα πρώτα της βήματα και τα εμπόδια που συνάντησε, πώς είναι να διδάσκει Υποκριτική ενώ εκδηλώνεται και σε σχέση με το πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει στην ζωή της τον Τάσο Ιορδανίδη, χωρίς την προτροπή του οποίου δεν θα είχε γίνει ποτέ μητέρα , αφού όλη της τη ζωή φοβόταν μια τέτοια ευθύνη.

Οι δύο αυτές γυναίκες διαθέτουν μία νεανική ορμή και συνάμα εμεπιρία ζωής που καθηλώνει και προβληματίζει. Μην χάσετε όλα όσα μοιράστηκαν, αυτήν την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, στο “Σημείο Συνάντησης”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !