Ιωάννα Παππά: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό για έναν ηθοποιό να βρίσκεται συνεχώς στην τηλεόραση»

Χρήστος Παναγούλης
0

Στο «ΤΥΠΟΣ TV» παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Mega, «Έξαψη». Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για την απόφαση της να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για την πεποίθηση της ότι η ποιότητα εξαρτάται και από το οικονομικό κομμάτι.

Είσαι χαρούμενη;

Ήταν συνειδητή επιλογή και το ότι απείχα και το ότι επέστρεψα. Οπότε, για κάθε περίπτωση, ναι είμαι χαρούμενη. Να πω όμως – θέλω να το επισημάνω – ότι το να βρίσκεσαι συνεχώς στην τηλεόραση δεν ξέρω αν είναι το σωστό για έναν ηθοποιό, εγώ το απέφυγα για να μη νιώσω να φθείρομαι. Στο θέατρο η πορεία είναι εξελικτική, δουλειά με δουλειά γίνεται καλύτερος.

Τα γυρίσματα είναι απαιτητικά; Κάποια από αυτά γίνονται και στο Ναύπλιο, εκτός Αθηνών δηλαδή.

Γυρίζουμε μια καλοκαιρινή σειρά σε χειμερινή περίοδο και αυτό έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Λόγω της κατάστασης έχει δημιουργηθεί και ένα νέο πρωτόκολλο, οπότε το στοίχημα είναι διπλό. Ωστόσο, ελπίζω ότι στο αποτέλεσμα δεν φαίνονται οι δυσκολίες. Το ευτυχές είναι πως όλο αυτό το διάστημα δεν είχαμε κανένα κρούσμα κορονοϊού. Φοράμε βέβαια συνεχώς μάσκες, οι ηθοποιοί τις βγάζουμε μόνο όταν μπαίνουμε στο σετ, κάνουμε τεστ, προσέχουμε όσο μπορούμε και είναι εφικτό αλλά ευτυχώς δεν βρεθήκαμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αισθάνεσαι ότι η ελληνική μυθοπλασία παίρνει τη ρεβάνς φέτος;

Ξέρω ότι θα γίνονταν και περισσότερα πράγματα, αλλά λόγω κορονοϊού δεν προχώρησαν. Ωστόσο, φέτος υπάρχει η τάση τα κανάλια να επενδύουν στη μυθοπλασία. Ο ανταγωνισμός σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό είναι μεγάλος, οπότε πρέπει και εδώ στην Ελλάδα να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο, αυτό το υψηλό επίπεδο. Αυτό απαιτεί χρήματα, ακριβές παραγωγές. Η ποιότητα στην τηλεόραση ορίζεται πολύ από το οικονομικό κομμάτι. Πάντως, είναι εξαιρετικά θετικό σημάδι και ο αντίκτυπος που είχαν οι «Άγριες Μέλισσες» και οι νέες σειρές της ΕΡΤ. Φαίνεται ότι το κοινό αγκαλιάζει τις σειρές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !