Η Εβελίνα Παπούλια ξεσπά κατά της Φαίης Σκορδά - «Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα»

Χρήστος Παναγούλης
5


Μία αναπάντεχη τροπή πήραν τα πράγματα στο «Πρωινό», μετά την προβολή των δηλώσεων της Εβελίνας Παπούλια σχετικά με την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο ραδιόφωνο του «Ελληνικός 93,2» αναφέροντας τα εξής:

«Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Σε αυτό το σημείο, η Φαίη Σκορδά, εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί η προβολή του βίντεο και είπε: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις»!

Λίγα λεπτά αργότερα η ηθοποιός παρενέβη τηλεφωνικά στο «Πρωινό» και δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια της για όσα ειπώθηκαν εκ μέρους της Φαίης Σκορδά. «Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί. Δεν θα βγω από κοντά, βγήκα τώρα γιατί προσεβλήθην πάρα μα πάρα πολύ», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια.


              
 
             

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλά την είπε η Σκορδά. Ας προσέχουμε τι λέμε μερικές φορές. Ετσι αντιδρά η κυρία με νέους ηθοποιού; Την ψώνισαν μερικές μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά μπράβο στη. Σκορδά. Είδα όλη την εκπομπή σήμερα και χαίρομαι που κράτησε αυτή τη θέση Κάιντα είπε και στο τηλέφωνο όταν την έβγαλαν. Η κυρία Παπούλια ζεί σε άλλον κόσμο ξεχνώντας διάφορες καταστάσεις στους Δύο ξένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Παπούλια βγήκε να τους κάνει ντα και τα έκανε χειρότερα. Πολλά μπράβο στην Σκορδά. Το χειρίστηκε πολύ καλά το όλο θέμα. Αν είναι δυνατόν. Εκτέθηκες μόνη σου κυρία Παπούλια. Κρίμα και σε συμπαθούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαίνεται η Παπούλια ότι είναι αυστηρός/σκληρός άνθρωπος. Θα έπρεπε να έχει καταλάβει όμως ότι δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να είναι ή να γίνει σκληρός για να κάνει ένα επάγγελμα. Δεν πας σε πόλεμο. Με αυτές τις δικαιολογίες ''είναι σκληρό το επάγγελμα'', ''θελει γερο στομάχι'' κτλ δίνεται τόσα χρόνια το άλλοθι σε πάσης φύσεως Κιμούληδες στην υποκριτική, στο τραγούδι, στη δημοσιογραφία, στην τηλεόραση κτλ να ξεσπούν τα κόμπλεξ τους πάνω σε άλλους νεότερους συναδέλφους...

    Σωστή λοιπον η Σκορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !