Λιάγκας-Σκορδά: «Έρχονται κι άλλες καταγγελίες. Γνωρίζουμε ποιος είναι. Εγώ έπεσα από τα σύννεφα»

3

Νεες καταγγελίες έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας έπειτα και από την αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία δήλωσε  πως γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, αυτοϊκανοποιούταν μπροστά της όταν είχε πάει για οντισιόν.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανέφεραν στο "Πρωινό" ,πως από την Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθούν και αλλα παρόμοια περιστατικά .

«Εδώ υπάρχουν κατηγορίες εναντίον ανθρώπων πολύ σημαντικές και βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους να απαντάνε, αλλά είναι κατηγορίες διαφορετικού επιπέδου και σημαντικότητας. Προφανώς είναι καταδικαστέα οποιαδήποτε λεκτική συμπεριφορά, όμως εδώ έρχονται άλλες καταγγελίες όπως χθες η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία κάνει λόγο για πολύ γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό που εμείς πια γνωρίζουμε ποιος είναι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας  

«Υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που είναι έτοιμα να καταγγείλουν το ίδιο πράγμα και υπάρχει πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει αυτό. Μιλάμε για ένα όνομα πρώτου μεγέθους, κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός. Εγώ τον ξέρω και προσωπικά, τον είδα και το καλοκαίρι στις διακοπές και ήπιαμε και καφέ μαζί… Όταν πάντως έμαθα ποιος άνθρωπος είναι, έπεσα από τα σύννεφα. Μιλάμε για πολύ συμπαθή ηθοποιό…. Χθες πήγανε στον δικηγόρο, να δώσουμε το ρεπορτάζ» με τη Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει πως «Δευτέρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Θέλουν να το κάνουν οργανωμένα».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ήταν μην γίνει αρχή με την Μπεκατώρου που μίλησε για σεξουαλική παρενόχληση-κακοποίηση,βγήκαν μετά οι κυρίες του Θεάτρου που κατηγόρησαν τον Κιμούλη,τώρα βγήκε η Πηνελόπη που έγραψε αυτό που έζησε και θα βγούνε κι άλλες Κυρίες να καταγγέλλουν διάφορα περιστατικά.
    Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που άλλο δείχνουν στα φώτα (συμπαθητικοί,απλοί,κύριοι κλπ) και εκτός φώτων είναι άλλοι.
    Μακάρι να τιμωρηθούν αυστηρά και να ξεβρομίσει ο τόπος από τέτοια άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Ρουμελιώτη πάντως τα έλεγε εδώ και χρόνια τι πέρασε αλλά δεν την άκουγε κανείς. Περνούσαν αυτά που έλεγε στα ψηλά. Βαρέθηκε να τα λέει και από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησε να τα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας εφταιγαν τα διδυμα που ειπαν λαθος κατι και τους κρεμασατε. Τωρα να σας δω στα πραγματικα γεγονοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !