Ράνια Τζίμα: «Πιστεύω πως ο κόσμος με λέει ξινή»

3

Στον καναπέ του "The 2Night Show" βρέθηκε χθες η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα.

Για την εικόνα που ο κόσμος έχει στο μυαλό του για την ίδια,ανέφερε:«Πιστεύω πως ο κόσμος λέει ότι είμαι ξινή, σκληρή και άλλα που δεν λέγονται, που θέλουν "μπιμπ" και μου το έχουν πει άνθρωποι οι οποίοι τα έλεγαν πριν και όταν με γνώρισαν μου είπαν ότι δεν είμαι έτσι»

Όσον αφορά ποιό ήταν το όνειρο της,αποκαλύπτει πως η παρουσίαση δεν ήταν μέσα σε αυτά:«Για χρόνια έλεγα ότι δεν μπορώ να πω δελτία ειδήσεων. Αυτό το πλάνο το "σφιχτό", πάνω στο πρόσωπο, αισθανόμουν ότι θα είμαι πάρα πολύ εκτεθειμένη. Άλλο σε μια εκπομπή που είσαι μαζί με κάποιον άλλον, θα πει και εκείνος κάτι, θα πεις και εσύ, θα φύγει λίγο η κατάσταση, αυτό το φιξαρισμένο πράγμα πάνω σου εμένα με τρόμαζε πάρα πολύ. Όταν μου το είπαν τους ρώτησα αν είναι σίγουροι γιατί δεν ξέρω αν μπορώ και μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να αναμετρηθώ και με αυτόν τον φόβο. Τον φόβο μας πρέπει να τον βλέπουμε κατάματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλα εδω κινησε γη και ουρανο για να γινει παρουσιαστρια και να παρει και το δελτιο απο τη δωρα αναγνωστοπουλου, και τωρα μας λεει πως δεν ηταν ονειρο της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά πάντως στο δελτίο! Την θυμάμαι ρεπόρτερ κάποτε. Γιατί να μην κάνει δελτίο τι της λείπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !