Τα ονόματα που συζητούν για την "Φάρμα" του ANT1

9

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως συζητούν για το νέο παιχνίδι του ANT1, "Φαρμα" αποκάλυψε χθες στο "Πρωινό" ο Αλέξης Μίχας.

Οι celebrities λοιπόν είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Λάκης Γαβαλάς, η Νικολέττα Καρρά, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι μεικτές οι ομάδες, θα το μάθουμε σύντομα. Τα πρόσωπα αυτά δέχονται κρούσεις και συζητούν. Δεν έχουν αποδεχτεί ακόμη τις προτάσεις. Βρίσκονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το κανάλι»,δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά τονισε πως ο παρουσιαστής δεν έχει κλειδώσει ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελικά θα είναι στον αντ1 η στο Μακεδονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν. Νομίζω πως είναι προφανές ότι μιλάμε για το Μακεδονία TV. Ίσως το παινάδι που παίζουν ότι θα παίξει στον Όμιλο ΑΝΤ1 μπας και κερδίσουν καμία καλή συμμετοχή , τους γυρίζει μπούμερανγκ.
    Κάνεις δεν θα ήθελε να πάει σε ένα πρόγραμμα που θα παίξει σε ένα κανάλι που δεν έχει χτίσει κοινό ακόμα, με το φόβο να το χαρακτηρίσουν αποτυχημένο.
    Πάντως το παιχνίδι αυτό δείχνει ποσό κακος προγραμματισμός υπάρχει γενικά στο κανάλι χωρίς όραμα , χωρίς σχεδιασμό. όπως τους βγει δηλαδή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωντος πολυ άκυρο να το βάλουν να παίζει στο Μακεδονία tv το ξανά έγραψα οτι μάλλον θα κάνει μονοψήφια ενω θα μπορούσαν να το βάλουν στον αντ1 μετά τις Άγριες Μέλισσες που σκίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη χαζομάρα αν το βγάλουν στο μακεδονία.
    Αν έχουν μυαλό να το στήσουν καλά και να το βγάλουν στον αντ1.
    Μετά όταν βγει το νέο μακεδόνια να πάνε και να βάλουν το φάρμα 2 εκεί πατώντας στην επιτυχία του πρώτου.
    Θα τραβήξει κοινό έτσι που είδαν το πρώτο στον αντ1.
    Αν βγάλουν το πρώτο στο μακεδόνια θα τα κάψουν όλα, και τη φάρμα και το νέο μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι διαρκεια θα εχει το καθε επεισοδιο?Θα ειναι 1 ωρα οπως παλια ή κανενα 3ωρο σε στυλ survivor?Και θα παιζει καθημερινα ή 2-3 φορες την εβδομαδα?Παντως συμφωνω απολυτα οτι θα πατωσει αν παιζει στο μακεδονια tv.Το καλυτερο θα ηταν να παιζει καθημερινα στις 23:00 και τα επεισοδια να κρατανε 1-1.5 ωρα,και η late night ζωνη να ξεκιναει στις 00:15-00:30.Εναλλακτικα να παιζει ΠΣΚ στις 22:00, με 3ωρα επεισοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το όραμα και αυτή η αποφασιστικότητα που θα όφειλαν να έχουν φαίνεται ότι έχει πάει περίπατο από το 2018. Στον ΣΚΑΪ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, και δεν είναι μόνο αποτέλεσμα του Ατζούν, αλλά και των στελεχών του καναλιού του Φαλήρου η εμπρόθεσμη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για τα νέα τους προγράμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα είναι άξιοι της μοίρας τους αν το βγάλουν Μακ τβ. Η Φάρμα χωράει στο πρόγραμμα του Αντ1 χωρίς να κόψουν τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύουν ότι προωθώντας τη Φάρμα στον Αντ1 μέσω τρέιλερ, εκπομπών κλπ, θα φέρουν κόσμο στο Μακεδονία Tv. Αυτό είναι άκρως ριψοκίνδυνο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τους βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σενάριο που εξετάζεται είναι η «Φάρμα» να πάρει θέση στις 20:00, για να προλάβει τον ανταγωνισμό που ξεκινά στις 21:00. Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται η καθημερινή σειρά «Ηλιος» να μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !