Η νέα κωμική σειρά του ALPHA...


Mία ακόμα ξένη σειρά που «γεννήθηκε» στην Αργεντινή αλλά θα μεταφέρει ο ALPHA στα ελληνικά, όπως έχει γίνει και σε άλλες χώρες που έχουν αγοράσει την ιστορία της. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο τίτλος της είναι «Εκπαιδεύοντας τη Νίνα» (Educando a Nina) και στο επίκεντρό της δύο δίδυμες αδελφές που αγνοούν όμως η μία την ύπαρξη της άλλης, αφού της χώρισαν πολύ μικρές. Η μία, η Νίνα, μεγάλωσε φτωχικά έχοντας όμως καλλιτεχνικές τάσεις, ενώ η άλλη, η Μάρα, δίπλα στο βιολογικό της πατέρα, ο οποίος; δεν έκανε και ό,τι καλύτερο με την ανατροφή της.  Έτσι ενώ η Μάρα βρίσκεται… μπερδεμένη σε δύσκολες κι επικίνδυνες καταστάσεις η Νίνα θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο του πατέρα και της αδερφή της, αποφασίζοντας να «εκπαιδευτεί» για να γίνει… κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο και να πάρει τη θέση της αδερφής της.

Μία ιστορία βγαλμένη… από την Αργεντινή που θα αποδοθεί στα ελληνικά με σκοπό την επόμενη σεζόν να είναι η καθημερινή κωμική σειρά του ALPHA στη θέση της «Έλα στη θέση μου». Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το στήσιμό της γιατί ορισμένα στελέχη του ALPHA θέλουν να δουν την πορεία του καινούργιου τους ριάλιτι που θα βγει σύντομα στον αέρα ώστε να αποφασίσουν… τι εκπαίδευση θα επιλέξουν να δώσουν την επόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό κοινό τη συγκεκριμένη ζώνη, είτε μέσω μίας σειράς… είτε μέσω ενός ακόμα ριάλιτι…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλύτερα να φέρνανε το Las Estrellas αρκετά πιο πρωτότυπη,ανάλαφρη και τρυφερή σειρά,που θα χε ενδιαφέρον γιατί έχει 5 πρωταγωνίστριες...
Ο χρήστης Τηλεθεατης είπε…
καλυτερα ενα πρωτοτυπο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα σοβαρά? Αυτό έχουν να προτείνουν? Το έχουμε δει τουλάχιστον 2-3 φορές (Έλα στην θέση μου, Μια στιγμή δυο ζωές κτλ) και ήδη νυστάζουμε στο άκουσμα αυτής της είδησης.
Ο χρήστης ΓΙΏΡΓΟΣ είπε…
Ρε παιδιά βαριέμαι... Τα έχουμε ξανάματαδει! Πάμε για κάτι άλλο! Πόσο λείπει μια αστυνομική κωμωδία μυστηρίου... Μετά το παρά 5 το χάος δηλαδή?
Ο χρήστης Tzim P είπε…
Μου κάνει λίγο σαν Μια στιγμή δύο ζωές σε συνδυασμό με princess switch και Παολίνα. Βαρετό σενάριο.
Ο χρήστης viewer είπε…
Δυστυχώς η ελληνική τηλεόραση εδώ κ χρόνια έχει κολλήσει στις σαπουνόπερες. Απαγορευμένοι έρωτες κ χαμένα δίδυμα αδέλφια. Πόσα ακόμα τέτοια να δούμε; Netflix και πάλι Netflix!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ πρωτότυπο σενάριο δε το έχουμε δει ούτε τρεις φορές.Οαντψς αν φτιαχτεί σωστά θα πετύχει,αρέσουν κάτι τέτοια στο κοινο
Ο χρήστης Billenios είπε…
Καμία έμπνευση ή διάθεση πρωτοτυπίας τα στελέχη των καναλιών.

Και φυσικά πάντα κονσέρβες από ξένα concept. Κανένα ψάξιμο για νέους δημιουργούς που θα μπορούσαν να δώσουν νέες ελληνικές φρέσκες ιδέες...