Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης στα πρωινά ψυχαγωγικά! (8/1/2021)

4

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ . 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 15,4
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11,9
T-LIVE 9,2
ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ 6,1
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 7,4
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 13,5
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ 12,5
LOVE IT 15,3
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΡΤ1 7,4
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 5,4
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΕΙΟ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ Ε ΜΑΚ TV 2,0
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΚ TV 3,9
Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΚ TV 3,9

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όσα σπόιλερ και να δώσει η Σκορδά για το survivor πάλι τελευταία είναι, δεν τραβάει καθόλου η εκπομπή.

    Κουραστικός και με συνεχείς εκρήξεις ο Ουγγαρέζος, χωρίς χιούμορ πλέον γίνεται απωθητικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τη Μαλεσκου... Θα έλεγα ότι τα νούμερα οφείλονται κατά βάση στο Survivor, όμως το ίδιο παιζουν και Σκορδά, Καινουργιου, Δανάη. Βέβαια, αυτές το παίζουν περίπου ταυτόχρονα, επομένως το κοινό που θέλει να ακουσει για αυτό μοιράζεται, όμως από την άλλη μέχρι τις 12 που βγαίνει το Love It, ο τηλεθεατής έχει ακούσει πια τα πάντα για το προγραμμα, επομένως η λογική λέει ότι δεν θέλει να δει ξανά μια από τα ίδια, έστω και αν προέρχονται από εκπομπή του σταθμού. Δεν ξέρω, λοιπόν, που να το αποδώσω, αν και μαρεσει πολυ τόσο η Ιωάννα ως παρουσία, όσο και η ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κουκου στα ταρταρα. Να δουμε αν θα τους δωσει τηλεθεαση το masterchef. Η Καινουργιου ανεβηκε, η Μπαρκα απορω γιατι ειναι ακομη κεντρικη παρουσιαστρια συνεχως μονοψηφια οπως και η Παπαγεωργιου εχει κολλησει στο 7 τηλεθεαση. Και το χειροτερο ειναι οτι και οι δυο ελεγαν οτι θα δουμε εκπομπες νεες, μοντερνες χωρις κιτρινα θεματα, και οι δυο κανουν ακριβως οτι και οι αλλες εκπομπες. Σχολιασμο, σχολιασμο, σχολιασμο. Η Κουτσελινη πατος οπως και η Τατιανα, καιρος ηταν. Η Σκορδα ευτυχως που υπαρχει το survivor και φτανει μεχρι 11.Τα ρςπορταζ που κανουν στο πρωινο ολα ακυρα και εχουμε βαρεθει τις κατινιες και το κραξιμο του Ουγγαρεζου και της Σκορδα σε ολους. Ο αντενα δεν τα βλεπει. Κριμα για το μεγαλυτερο καναλι της χωρας. Η Μαλεσκου απο τις νεες παρουσιαστριες παει καλα και χωρις κουτσομπολιο και κατινιες. Και θα την βοηθησει και το surνιvor. Βεβαια ολες οι εκπομπες survivor παιζουν και θα περιμενε κανεις οτι δεν θα τραβουσε στην εκπομπη της Μαλεσκου, αλλα γινεται το αντιθετο. Και για το κραξιμο που τρωει απο Σκορδα και Ουγγαρεζο μια χαρα τα παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω πως ο Ουγγαρέζος χτυπά καθημερινά την Μαλέσκου και πολλές φορές κάτω από τη ζώνη... Άραγε γιατί βγάζει όλα τα κόμπλεξ του σε μία νέα παρουσιάστρια;

    Όπως σημείωσε και ο Βασάλος, ο Ουγγαρέζος έχει κάνει επίθεση στην μισή και πλέον showbiz. Μήπως είναι ώρα να πάει να ξεκουραστεί;στην αρχή μπορεί να φαινόταν σαν χιούμορ αλλά πλέον φαίνεται εμμονικός σαν να ζηλεύει την καριέρα των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !