Αποκαλυπτικό: Το παρασκήνιο της επιστροφής Λιάγκα στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12

 


Σαν βόμβα έσκασε λίγα λεπτά πριν η είδηση πως ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι επιστρέφει στην εκπομπή "Το Πρωινό", μαζί με τη Φαίη Σκορδά 4,5 χρόνια μετά. Μάλιστα, θα δούμε ξανά την τριάδα φωτιά Λιάγκας-Σκορδά-Ουγγαρέζος, όπως τα παλιά καλά χρόνια του Mega.

Οι πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 πέφτουν με το σταγονόμετρο. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι σήμερα ο παρουσιαστής υπέβαλλε την παραίτησή του στον ΣΚΑΙ με το κανάλι του Αμαρουσίου να δείχνει γρήγορα αντανακλαστικά και να τον "κλειδώνει" σε χρόνο-ρεκόρ. Η συμφωνία δεν αφορά μόνο την πρωινή ζώνη, αλλά στην πορεία θα δούμε τις δύο πλευρές να συνεργάζονται και σε άλλα project. Η επιστροφή του αναμένεται να γίνει πολύ πολύ σύντομα...

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αυτό θα πει εφινιδιαζω τους τηλεοπτικούς συντάκτες !! Καλά δεν είναι η πρώτη φορά ,δεν ξεχνάω τότε που πήγαν στον Αντ1 Σκορδά Λιάγκας . Παρασκήνιο δεν υπάρχει πρως το παρών από ότι βλέπω .Με την προσοπικη μου άτοπο απαγωγή είναι να βγενει με link και να σχολιάζει την επικαιρότητα στιλ Βαγγέλη Περρή και κάνω σποιλερ ότι μπορεί να είναι παρουσιαστής της Φάρμα !! Άλλο πρότζεκτ δεν έχει ο Αντ1 ούτε χώρο για late night για φέτος.Θα κάνει πανελακι στην Σκορδά το πολύ καμία συνέντευξη και θα απογειωθεί στην φάρμα, που του πάει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ από το δελτίο του ΑΝΤ1 κατάλαβα πως θα συμπαρουσιάζει με τη Σκορδά. Δεν θα είναι απλώς στο πάνελ για τα κουτσομπολιά. Και εδώ που τα λέμε στη συνέντευξη με τους ηθοποιούς η Σκορδά θέλει βοήθεια. Δεν μπορεί μόνη της. Στη μαγειρική, στα ζώδια και εκεί που διαφημίζει προϊόντα είναι εντάξει αφού δεν έχει και σημαντικό ρόλο, στο κουτσομπολιό έχει βοήθεια και κάπως κυλά το πράγμα, στις συνεντεύξεις είναι πολύ αδύνατη. Ο Λιάγκας είναι καλός, το πρόβλημα με αυτόν είναι πως καταστρέφει μόνος τον εαυτό του και τις ευκαιρίες που του δίνουν τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά στην εκπομπή θα είναι. Το δελτίο είναι ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι ,εύχομαι να είναι μαζί στην εκπομπή ,αλλά είναι γνωστό άλλο να γράφουν στα δελτία τύπου και άλλα ενώνουν. Το δελτίο τύπου είναι ανακριβές για ένα τέτοιο πρόσωπο όπως ο Λιαγκας . Ο Λιαγκας είχε τοποθετηθεί την περσυνή σεζόν σε συνέντευξη που έσπερνε στην Ευρυδίκη ,ότι είναι δύσκολο να ξανά συνεργαστεί με την Φ.Σκορδά αφού χώρισαν και αν γινόταν να έχει συμπαρουσιαστρια θα ήταν η Σκορδα με προϋποθέσεις όμως για αυτό έκανα και αυτή την τοποθέτηση !Το μέλλον θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». Συμπαρουσιαστή θα είναι όχι πάνελ ούτε σαν τον Περρή. Μην λέτε ανούσια πράγματα. Είναι ξεκάθαρο το δελτίο τύπου. Προφανώς η εκπομπή θα γίνει όπως τότε. Στα γυναικεία θέματα θα είναι ξεκάθαρα καθαρά μόνο η Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο αντ1 καταφεύγει σε τέτοια κίνηση απελπισίας. Θα έπρεπε να κάνει υπομονή για φέτος και τη νέα σεζόν να ξεκινήσει με ένα νέο πρόσωπο στο πρωινό πχ Μαλέσκου. Αντ' αυτού μειώνει, απαξιώνει και υποβιβάζει την Σκορδά βάζοντας δίπλα της για συμπαρουσιαστή τον πρώην της Λιάγκα ο οποίος έρχεται μετά από μια μεγάλη αποτυχία σε άλλο κανάλι έχοντας επιπλέον στην πλάτη του βαρύ φορτίο τον επαίσχυντο χειρισμό της υπόθεσης της φοιτήτριας. Τον οποίο Λιάγκα είχαν οι ίδιοι διώξει λόγω άλλων αποτυχιών του. Ίσως περιμένουν οτι το κοινό θα έχει ένα ενδιαφέρον να δει το πρώην ζευγάρι ξανά μαζί και πως συμπεριφέρονται, αυτό ναι θα έχει ένα ενδιαφέρον στην αρχή, για λίγο όμως, δεν θα έχει ενδιαφέρον. Ίσως πάλι πιστεύουν οτι ο κόσμος θέλει να δει πάλι τον Λιάγκα να κράζει κόσμο. Ούτε κι αυτό θα κρατήσει πολύ όμως. Το έκανε και στον σκάι και δεν έπιασε. Το κάνει και η Σκορδά και πατώνει. Και αν ακόμα κάνουν νούμερα, που δεν το βλέπω, τότε το επίπεδο και η ποιότητα για τα οποία καυχιόνται οι του αντ1 πάνε περίπατο. Δηλαδή το κανάλι θα πέσει στο επίπεδο του άλτερ ή του έψιλον του Φουρθιώτη για να κάνει νούμερα; ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.36 διακρινω πονο και καούρα..ειναι μολις 9.30 και κοιτα ποσοι μπαινουν να γραψουν..αρα ..κατι μαλον κατι σωστα εκανε ο αντενα...οσο για τα σχολια περι φουρθιωτη καντα προς το οπεν μεριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @9:43 Αλήθεια είναι οτι γράφονται πολλά σχόλια και εδώ και στα σόσιαλ. Τι είδους σχόλια όμως; Τα περισσότερα είναι ειρωνικά, απαξιωτικά έως και υβριστικά. Μόνο εδώ υπάρχουν κάποιοι λίγοι που ανοίγουν σαμπάνιες. Με την κίνηση αυτή ο αντ1 πέτυχε να ασχολούνται τώρα πάρα πολλοί με αυτό. Για τώρα. Για πόσο ακόμα όμως; Το αν ο αντ1 έπραξε καλά θα το μάθουμε σε 1-2 μήνες από τώρα όταν θα έχουν στρώσει τα νούμερα. Μη βιάζεστε να πείτε οτι είναι σωστή. Έτσι πανηγυρίζατε και στην αρχή της σεζόν για την Σκορδά και το σούπερ ντούμπελ σπέσιαλ πάνελ που θα σάρωνε και που φέτος θα έκανε τη διαφορά και τώρα στην μέση της σεζόν της φέρνουν τον απολυμένο πρώην της μπας και της ανεβάσει τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καούρα έχει ο Αντέννα που ξαναπήρε άρον άρον στα μισά της χρονιάς τον βασιλιά του κραξίματος και της κατινιάς Λιάγκα μπας και ανεβάσει το πρωινό που πατώνει. Σου λέει ας ρίξω και εγώ το επίπεδο να τσιμπήσω κανένα νουμεράκι, καλύτερο είναι το όπεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελέω φαρμας. Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι, λιγο στημένες κακίες για το ριαλιτι, ότι έχει ο Σκαι το έχουμε και εμείς, και η ψαιη επιστρέψει πάλι στα 16αρια με 17 αρια.
    Και όπως έλεγε και ο Ηλιόπουλος δεν ξέρω αν το προσέξατε είμαστε ευχαριστη παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ποφάντης είναι ακόμα στον ΑΝΤ1; Γίνεται της κωλοτούμπας αυτές τις μέρες εκεί. Λετε να ετοιμάζει βαλίτσες για mega κι αυτός; Σαν να του το κάνουν επίτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !