Νέα ζώνη στον ΑΝΤ1;

4

Μία νέα στρατηγική επεξεργάζεται αυτή την περίοδο ο ΑΝΤ1 για το πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM και της στήλης MediaTown (δες εδώ) έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη να "κλειδώσει" μία ζώνη (πχ το 11-12) και σε αυτή να βλέπουμε καθημερινές σειρές των 12-15 επεισοδίων. Έτσι, αφενός διατηρείται η καθημερινή συνήθεια που έχει παρατηρηθεί πως συσπειρώνει τους τηλεθεατές και αφετέρου θα εξασφαλίζεται μία αισθητική. Αυτό σημαίνει πως ανά περίπου 3 εβδομάδες θα βλέπουμε και νέο σήριαλ στο συγκεκριμένο slot. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σειρά την οποία θα κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ δεν αποκλείεται και άλλα προγράμματα μυθοπλασίας να τα βλέπουμε πρώτα στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα του Ομίλου και μετά σε αυτή τη ζώνη.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολυ ωραία ιδέα, αλλά ακουγεται πολυ κοστοβορα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε σταματήσει να βλέπουμε σειρές όπως το Εργαζόμενη Γυναίκα και οι Πεθερές. Μακάρι να ισχυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έχει βγάλει ήδη τα λεφτά η σειρά στη συνδρομητική πλατφόρμα θα μπορούσε να λειτουργήσει... Αλλά και πάλι να αλλάζεις κάθε 20 μέρες σειρά είναι ρίσκο. Δηλαδή αν η πρώτη σειρά κάνει 20-25% δε θα ήθελαν να την συνεχίσουν; Η επόμενη μπορεί να κανει 15...Δεν πιστεύω ότι έχουμε τόσο μεγάλη προσφορά καλών σεναρίων,για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλο σαν ιδεα αλλα αποκλειεται να υλοποιηθει,στην Ελλαδα εχουμε τη ταση τις σειρες που κανουν επιτυχια να τις τραβανε μεχρι να ματωσουν αρα το να δουμε καθημερινη σειρα με 10-12 επεισοδια ειναι κομματακι αδυνατον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι. Τα κανάλια μας έχουν γεμίσει σαπουνόφουσκες 800 επεισοδίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !