Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό!

59

Η επίσημη ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν.  Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.  

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο «Πρωινό». 

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται. 


Δημοσίευση σχολίου

59Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σοκκκκκκ. Τίποτα άλλο δεν θα πω. Γουστάρω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω να πίστευε ποτέ κανείς ότι θα συνέβαινε αυτό. Απλά σοκαριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ αυτό βρήκες να πεις; Η τράπουλα ξανά μοιράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι ήταν η μεγαλύτερη βόμβα που θα μπορούσε να πέσει αυτή την περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά αυτό είναι τηλεοπτική βόμβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι ακόμα Πρωταπριλιά! Τί βιάζεστε;;; Έχω σοκαριστεί τη στιγμή αυτή. Δεν ξέρω τί να πω. Δεν ξέρω αν έκανε καλά ο ΑΝΤ1 που τον πήρε πίσω, δεν ξέρω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια αυτό σίγουρα θα κάνει καλό στην φαι? δεν τον συμπαθουν καθόλου ο κόσμος αν και εγω τον παω, αλλα να μου πεις η φαι τι εχει να χάσει πατος φετος, για καμια βδομάδα θα σκισει βεβαια μετα θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πωωωω το παλιό καλό πρωινό. Λιάγκας Σκορδά Ουγγαρέζος. Αυτά είναι. Επιστρέφουν οι παλιές συνήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...ποτέ δεν θα φανταζόμουν κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαντάζομαι αύριο όσοι το έμαθαν και είναι σπίτι θα στηθούν να δουν τι θα πει η Σκορδά. Μπορεί να τον βγάλει τηλεφωνικά να μιλήσει και ο ίδιος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκμεταλλευτούν την είδηση αυτή στο Πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σίγουρα θα ανέβει η τηλεθέαση αλλά ο αντ1 χάνει την ποιότητα τού με αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιότητα διαβάζω. Τι ποιοτικό βλέπεις στην Ελληνική τηλεόραση και κυρίως σ αυτή τη ζώνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ έξυπνη κίνηση-ματ εκ μέρους του Αντ1 και σίγουρα θα αποδώσει. Αλλά από την άλλη πολύ άκομψο και ταπεινωτικό για την ίδια την Φαίη. Σαν να της λένε ξεκάθαρα μέσα στα μούτρα ότι δεν κάνεις μόνη σου πλέον για κεντρική παρουσιάστρια του Πρωινού στο παλαιότερο κανάλι της χώρας, όποτε πάρε και τον πρώην σου μαζί και γυρνά 4,5 χρόνια πίσω στην συμπαρουσίαση. Παραδοχή ήττας λοιπόν στον Αντ1 όσον αφορά την Φαίη αφενός, πολυ γρήγορα αντανακλαστικά αφετέρου. Ζήτημα χρόνου να πάρει ποδι ο Μοθωναιος τώρα. Πάντως ενώ σίγουρα στην αρχή θα κάνουν σταθερά καλά νούμερα, ενδιαφέρον θα έχει αν τα κρατήσουν, γιατί και ο Λιάγκας πέρυσι ξεκίνησε με τους καλυτερους οιωνούς και υψηλά νουμερα και έφτασε να κάνει 8% και με ένα -υποτίθεται- πολυ δυνατό πανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόσο ανάγκη έχουν όλοι να βρίσκονται στην τηλεόραση. Ή μάλλον καλύτερα πόσο ανάγκη έχουν όλοι από κάνα μεροκάματο. Οι εποχές των ''ακριβοθώρητων'' έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δουλίτσα να υπάρχει...!

    Που είναι ο Λιάγκας που έλεγε ότι βαρέθηκε το πρωινό αυτού του τύπου και δεν του ταιριάζει πια και θέλει να κάνει και άλλα πράγματα στην καριέρα του κτλ κτλ

    Επίσης μου φαίνεται ΦΟΒΕΡΑ απεγνωσμένο δύο άνθρωποι που έχουν πάρει διαζύγιο να ξαναβγαίνουν ως ντουετάκι μαζι μπας και τσιμπήσουν οι γιαγιάδες και οι νοικοκυρές που βλέπουν αυτές τις εκπομπές το πρωί και τρελαίνονται για κατι τέτοια....κουσκουσατα.

    Παρακμή. Για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πωωω για αυτό χθες η Φαίη ανέβασε σε στορυ 14 ώρες γύρισμα. Χθες γύρισαν τρέιλερ. Αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σοκκκ! Τι χαστούκα ήταν αυτή! Και εγώ γουστάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποσο ταπείνωση για την Σκορδα στην μεση της σεζον να φέρνουν συμπαρουσιαστη; ουτε καν απο του χρονου που θα ηταν πιο σωστο αλλα απο μεσα σεζον, για αυτο η Μενεγακη θα ειναι παντα ΜΕΝΕΓΑΚΗ κ η σκορδα σκορδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γενικά δεν τον συμπαθω αλλά τηλεοπτικά είναι δυνατός! Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε πρωινό σαν του μεγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ με τον Γιώργο. Για μένα μεγάλο άδειασμα στη Φαίη. Στη μέση της σεζόν της λένε ότι δεν τραβάς πλέον. Από την άλλη το κανάλι είναι μια επιχείρηση και ψάχνει τρόπο να ανέβει. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί οι δύο έχουν το γκελ που είχαν κάποτε. Ο Λιάγκας σίγουρα όχι. Και θεωρώ αυτό το κίτρινο που κάνανε κάποτε δεν περνά πλέον. Ας μην προδικαζουμε. Το αισχος που έγραψα πριν είναι η γνώμη μου ως τηλεθεατής. Είναι δυο πρόσωπα φουλ αντιπαθητικα σε μένα. Βέβαια θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες για να κάνουμε κους κους. 😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν κρίνω απο τα παρα πολλά σχόλια που βλέπω σε όλο το διαδίκτυο αυτη την στιγμή , όχι απλώς θα πάει καλά , αλλά θα σαρώσει....
    Πραγματικά πανέξυπνη κίνηση απο τον αντ1, απο το πουθενά και πάρα πολύ ανατρεπτική . Εχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις 2 πρώην να παρουσιάζουν μια εκπομπη όπως παλιά.
    Παράλληλα όμως είναι και παραδοχή ήττας της Σκορδάς σαν κεντρική παρουσιάστρια όπως αναφέρθηκε και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που ταπεινωτικο για την Σκορδα.Εγω στη θεση της θ'αποχωρουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τσέκαρα το ημερολόγιο, νόμιζα ότι ήταν πρωταπριλιά. Όντως τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μια αυτό μια η φάρμα σαν να αλλάζουν κάποια πράγματα στον Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις ματ ο αντ1 αδυνατώ να το πιστέψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ήδη ξεκίνησαν οι αντίπαλοι να σχολιάζουν. Μάλλον τρομάζει αυτή η συνεργασία ξανά. Χαλαρά παιδιά. Παιχνίδι είναι η τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το επόμενο που μένει να δούμε είναι όταν λήξουν τα συμβόλαια τους να μας πει το Mega πως τους πήρε αυτό για να αναβιώσει το αυθεντικό Πρωινό με το δίδυμο αχαχαχαχαχα Και έλεγα πως η ανατροπή φέτος ήταν η ανακοίνωση του Mega για τον Γεωργίου και τη σειρά του. Βγήκε από τη γωνία όμως ο ΑΝΤ1 και για την ώρα παίρνει την πρωτιά. Για την Φαίη συμφωνώ πως είναι υποβιβασμός. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τί θα κάνει όταν λήξει το συμβόλαιο. Γιατί δεν ξέρω τί περιθώρια τις έδωσαν τώρα. Αν και δεν νομίζω πως τα πάνε άσχημα μετά τον χωρισμό. Σίγουρα όμως είναι άσχημο να σου βάζουν στη μέση της χρονιάς συμπαρουσιαστή αφού έτσι παραδέχονται πως η εκπομπή δεν πήγαινε καλά και δεν το ρίχνουν αυτό μόνο στο πάνελ. Σαν χθες μου φαίνεται που διάβαζα τα παράπονα του Λιάγκα για την μη αξιοποίηση του από τον ΑΝΤ1 και την χαρά του που επιστρέφει με εκπομπή στο ΣΚΑΙ αφού του είχε λείψει η παρουσίαση. Γυρίσματα που έχει τελικά η ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προφανώς κι έπρεπε να γίνουν αλλαγές στο πρωινό. Ο Λιάγκας έχει δυνατή άποψη και θα στηρίξει πολύ και την Φάρμα. Η Σκορδά είναι επαγγελματίας, ξέρει καλά ότι είναι για καλό όλο αυτό, αλλιώς την επόμενη χρονιά δεν θα υπήρχε στο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ε ρε γέλια , διαβάζω μερικά σχόλια σας εδώ και αναρωτιέμαι αν πράγματι τα γράφει τηλεθεατής ή κάποιος από αντίπαλη εκπομπή. Σίγουρα σήμερα έχασαν τον ύπνο τους στο Open, Σκάι και Star.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό που δεν ανέφερα παραπάνω σχετίζεται με την πλευρά των δυο παρουσιαστών. Ο Λιάγκας έρχεται με σερί αποτυχιών και η Φαίη έπειτα από μια σταθερά φθίνουσα πορεία στο προϊόν. Άρα, έχουν καταλάβει ότι δεν τραβάνε πλέον όπως παλιά μόνοι τους και αυτό είναι μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν ότι μπορεί ακόμα να σωθεί, πουλώντας όμως δημόσια την προσωπική τους ζωή μέσα απο ενα ιντριγκαδορικο θέμα που είναι η τηλεοπτική επανένωση ενός χωρισμένου ζευγαριού. Ουσιαστικά αναιρούν τους εαυτους τους σε αυτό που έλεγαν παλαιοτερα ότι ναι μεν συμπαρουσιάζουν, αλλά δεν θέλουν να πουλησουν τη ζωή τους προς τα έξω. Επαναλαμβάνω: Ο Αντ1 ως κανάλι και επιχειρήση δεν θα μπορουσε να πραξει ορθότερα, όμως η είδηση για τους δυο τους μεμονωμένα ως επαγγελματίες φαντάζει πολυ λυπηρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητέ Γιώργο, μην το παίζει ειδήμων, γιατί γράφεις μπούρδες που πολύ σύντομα θα δείς ότι δεν ισχύουν. Όλα είναι θέμα χρόνου, θέμα καναλιού, θέμα ομάδας κ.α.Για την ώρα ας μείνουμε στην είδηση βόμβα, γιατί είναι βόμβα. Δύο χωρισμένοι βρίσκονται ξανά μαζί σε εκπομπή. Τρελή ίντριγκα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τώρα δέσαμε...Άλλα περιμένουμε άλλα μας έρχονται....
    Αυτό τι ήταν τώρα; Το πρώην ανδρόγυνο μαζί; Η Φαίη κλάφτηκε επειδή μόνη της δεν μπορεί και έφεραν πίσω άρον άρον τον Λιάγκα για να την ανεβάσει στην παλιά της θέση...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και κλάμα η Καινούργιου. Στα τηλέφωνα ο Μαλης να κάνει κάτι μπαμ. Ε ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τι κλάμα μωρέ η Καινούργιου? Θα βάλει την γάτα της να κλαίει. Σιγά τι έγινε που θα επιστρέψει στην τηλεόραση ο Λιάγκας. Το κοινό τον έχει βαρεθεί. Άντε λίγο στην αρχή μόνο να κάνει κάτι. Και βασικά,άτομα σαν τον συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε,κατά την ταπεινή μου γνώμη, να βρίσκονται καν πλέον στην τηλεόραση. 2021 έχουμε.
    (Για να μη παρεξηγώ, επειδή παρατηρώ την ευθιξία που κυριαρχεί στα σχόλια,δεν με έχει βάλει κανένα κανάλι να τα πω αυτά. Μιλάω απλά ως τηλεθεατής,ο οποίος χειρίζεται αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλέπει τις αντιδράσεις του κοινού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1.16 και προγράμματα σαν το Bachelor, το Power of love, το Battle of Couples (που έρχεται στον alpha), το my style rocks, τα διλλήματα της Καινούργιου, το Big Brother και άλλα δεν θα έπρεπε να υπάρχουν το 2020-2021 αλλά δεν είδα δραστικές ενέργειες προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο Λιάγκας μας πείραξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. * Μπράβο στον ΑΝΤ1 για το απίστευτο άδειασμα στην Σκορδά. Πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο.

    * Μετά το άκρως ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ σκηνικό που έκανε στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, περιμένω και εύχομαι να πέσει σε νούμερα το πρωινό τους. Ελπίζω ο κόσμος να μην τσιμπήσει και να θέλει να δει πως συμπεριφέρονται στην εκπομπή αν και χωρισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 1.31 Aκριβώς αυτό που ελπιζεις να μην γίνει, θα γίνει... Πάω στοιχημα όσα θες χααχχ.
    Όσο για το ντροπιαστικό σκηνικό που λες, ναι ήταν λάθος, ένα πολύ μεγάλο λάθος θα πω εγώ, αλλά δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει κάποιο λάθος . Ολοι κάνουμε λάθη. Δεν είναι αυτός λόγος για να μην τον δει κάποιος, ειδικά όταν στην παρουσίαση είναι καλός κατά γενική ομολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άρα ο Αντ1 εκτός από ριάλιτι Φάρμα θα έχει και ριάλιτι πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξαναζεσταμενο φαγητο,Ο Λιαγκας θα μπορουσε να παρουσιασει τη φαρμα η καποιο ριαλιτι ,το πρωινο με τη Φαιη νταξει ειναι σιγουρα βομβα αλλα αυτη η βομβα θα σκασει πολυ γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @1:42 δεν μιλάμε για λαθάκι, αλλά για ΛΑΘΑΡΑ. Έκαναν κωμική αναπαράσταση μιας σεξουαλικής παρενόχλησης με εμετικά σχόλια κιόλας.

    Στις συνεντεύξεις είναι (πολύ) καλός, στην παρουσίαση είναι λίγο καλύτερος από τον Τανιμανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βλέπω κάποιους τους φοβίζει το Πρωινό. Δεν πειράζει. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Κίνηση ΜΑΤ από τον ΑΝΤ1 σε κάτι που δεν θα το περίμενε κανείς, ούτε σαν σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στην αρχή της σεζόν με το βατερλώ της Φαίης στα νούμερα όταν κάποιοι λέγαμε οτι πατώνει, πως στον αντ1 είναι δυσαρεστημένοι και γύρω στις γιορτές θα έχουμε εξελίξεις με συμπαρουσιαστή ή και αλλαγή παρουσιάστριας (τότε φήμες που τις διαβάζαμε και τις αναφέραμε, σήμερα πραγματικότητα) κάποιοι εδώ μέσα μας έβριζαν. Τώρα τρέχουν να διαφημίσουν και να προωθήσουν αυτό το άδειασμα (μεγαλύτερο άδειασμα παρουσιάστριας δεν έχει ξαναγίνει) της Σκορδά σαν το σούπερ γεγονός που όλοι λαχταρούν να παρακολουθήσουν και θα σαρώσει τους πάντες και τα πάντα. Ένα μήνα το πολύ τους δίνω. Μετά ξανά γύρω στο 10 και από του χρόνου σπίτι τους. Ο κόσμος τους βαρέθηκε πια, δεν προσφέρουν άλλωστε και τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ βλέπω οτι ο αντ1 ένα κανάλι πρώτης γραμμής τρομοκρατήθηκε από τον πάτο του πρωινού του και κάνει σπασμωδικές κινήσεις μήπως και σώσει κάτι που δεν σώζεται. Στην μέση της χρονιάς ξαναφέρνει πίσω έναν απαξιωμένο παρουσιαστή που πριν λίγο καιρό είχε διώξει για να πλαισιώσει μια βαρετή, άχρωμη και ψεύτικη παρουσιάστρια που με λίγο παραπάνω ανταγωνισμό κατέρρευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το κύκνειο άσμα του πρωινού! Από του χρόνου Μαλέσκου στον αντ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παραδέχονται την απόλυτη αποτυχία της ανεπαρκούς Σκορδά φέρνοντας πίσω τον πρώην της που οι ίδιοι έδιωξαν και μετά από την παταγώδη αποτυχία του και το πανελλήνιο κράξιμό του σε αντίπαλο κανάλι νομίζοντας πως θα αναστήσουν το από καιρό πεθαμένο πρωινό τους. Έχουν πλάκα στον αντ1. Χαχαχαααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πραγματικά κίνηση ματ. Ο Λιάγκας είναι δαιμόνιος. Ξέρει από πρωινό και η Σκορδά τον συμπληρώνει. Δεν είναι τυχαίος ο χαμός αυτός που προκάλεσαν με το δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ξέρετε πολύ καλά ότι όλοι θα δουν αυτό το πρωινό. Άλλωστε σταμάτησαν γιατί χώρισαν. Τρελό όλο αυτό που κατάφεραν στον Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ναι όλοι θα δουν το πρωινό. Για λίγο όμως, στην αρχή, από περιέργεια. Μετά αντιός αμίγκος!!! Πόσο να αντέξει το κοινό την καφρίλα του Λιάγκα (πάτωσε στον σκάι) και την ανεπάρκεια της Σκορδά (πατώνει στον αντ1). Πάτος στο τετράγωνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πόσο μου αρέσει όλο αυτό. Επιτέλους απέκτησαν νόημα τα τηλεοπτικά. Πάντως θα σαρώσουν να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σεπτέμβριος 2020: "τέλεια η Σκορδά φέτος, σούπερ το πάνελ της, θα σαρώσει!"
    Ιανουάριος 2021: "ξανά μαζί Σκορδά-Λιάγκας, υπέροχοι, θα σαρώσουν!"
    Σεπτέμβριος 2021: "υπέροχη η νέα παρουσιάστρια του πρωινού του αντ1, τέλειο το παρεάκι της, θα σαρώσει!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χαρτορίχτρα και μετα ξύπνησες πέφτοντας απο το κρεβάτι με την μούρη στο πάτωμα, σπάζοντας την μεγάλή σου μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποσο φοβουνται μερικοι. 57 σχολια για την επιστροφή Λιάγκα. Ειχε καιρο να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και στην αρχή της σεζόν άρθρο για την πρεμιέρα της Σκορδά είχε καμιά 50ρια σχόλια και παραπάνω που την εκθείαζαν αλλά τελικά πάτωσε τόσο πολύ που της φόρτωσαν τώρα τον πρώην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο Ποφάντης είναι ακόμα στον ΑΝΤ1; Γίνεται της κωλοτούμπας αυτές τις μέρες εκεί. Λετε να ετοιμάζει βαλίτσες για mega κι αυτός; Σαν να του το κάνουν επίτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !