Μεγάλη πρωτιά για το Πρωινό! Δείτε αναλυτικά τα 15΄

20

Με πρωτιά έκανε πρεμιέρα το νέο αναμενόμενο Πρωινό! Όπως έδειξαν οι μετρήσεις, οι τηλεθεατές θέλησαν να δουν τη συνύπαρξη Λίαγκα-Σκορδά, αφήνοντας τον ανταγωνισμό αρκετές μονάδες μακριά...

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 18-54



Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαρωτική δεν νομίζω την λες
    .. πάντως αναμενόμενο να κάνει υψηλά νούμερα... Να δούμε εάν θα διατηρήσει και για πόσο αυτή την τηλεθέαση... Υπήρχε και η περιέργεια για κάποιους της επιστροφής αυτής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπορουσαν να κάνουν παραπάνω. Ειναι πολλά τα κανάλια. Δεν βάλατε την Τατιάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα μου αρεσε το πρωινο . Εφτιαξαν ωραια ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντικειμενικά, είναι δυνατό το πρωινό με Λιάγκα και την ομάδα. Η Σκορδά πήγε να φτιάξει ένα πρωινό πολύ γυναικείο που δεν έπιασε. Για να δούμε τώρα τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αναμενομενα και ψηλα τα νουμερα. εκτιμω πως στην πορεια θα πεσουν αλλα η μπιλια θα κατσει σαφως ψηλοτερα απο το 11% που εκανε επι μηνες ο σκορδα μονη της.
    η καινουριου κραταει καλα και φυσικα εχει προβλημα το σταρ, και η κου κου και η πεθαμεναντζου. λογικα στο σταρ στο τελος της χρονιας μπορει να εχουμε καποιες εξελιξεις, διοτι ουτε το gntm τους βοηθησε ουτε το master chef μαλλον θα τους βοηθησει, αφου το παιζουν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστευω οτι το δευτερο μισο θα πάει στον Πρωινό. Ηδη απο την προηγουμνη εβδομαδα έδειξε οτι γυριζει ο κόσμο ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο εγώ περίμενα 30άρια? Πάντως αξιοπερίεργο είναι ότι η Καινούργιου δεν επεσε και κράτησε τα νούμερα της, επομένως από κάπου άλλου τσίμπησε το Πρωινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μια ζωνη που λόγω του εξαιρετικού ανταγωνισμού είσαι αφεντικό με 20, το να φτάνεις το 26 λέει πολλά. Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:56 με μια ιδιαιτερότητα...
    Ήταν η πρώτη μέρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να δουμε. Θεωρω οτι θα ειναι πολύ υψηλά απο εδώ και πέρα. Εχουν δυνατό πανελ και δυνατό λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατ εμέ θα κάτσει η μπίλια στο 14-15% σε λίγες μέρες κάτι που θεωρώ πως δεν θα είναι και για χαρές αλλα εντάξει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το πρόγραμμα που είχε τις μεγαλύτερες απώλειες με τον ερχομό Λιάγκα δεν ήταν κάποιο ψυχαγωγικό πρωινό, αλλά οι Αταίριαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 14,15 δε νομιζω. Κατσ ενα δουμε λίγο πως θα πάει η εβδομαδα. Μου αρεσει αυτό που βλέπω στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ καλα νουμερα με 8 προγραμματα τα αντιστοιχα 45ρια του 2010 ειναι αυτα
    και μενα μου αρεσε πολυ χθες το χουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. επισης ανεξαρτητα απο νουμερα εγω θα πω πως το πρωινο χθες ειχε δομη ειχε λογο πλακα και κυριως και ωραια αναλαφρη ενημερωση οπως και αφιερωματα οι συνεντευυξεις τελειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μόνο η Καινούργιου άντεξε! Οι κουκου φέτος έχουν σοβαρά πρόβλημα και πιστεύω ότι οφείλεται στο πάνελ. Έχουν ξεφύγει φέτος. Ήταν η πιο αξιοπρεπής πρωινή εκπομπή κάποτε και φέτος έχουν γίνει η χειρότερη παρέα. Πολλή κακία και ειρωνεια από την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φέτος είναι μια χρονιά με πάρα πολλές εκπομπές στην πρωινή ζώνη, οπότε θεωρώ ότι μια χαρά είναι τα νούμερα του πρωινού. Επίσης εγώ που το είδα λίγο εχθές θεωρώ ότι τώρα είναι η πιο δεμένη ομάδα και το δίδυμο Σκορδά Λίαγκα έχει απίστευτη χημεία. Η Σκορδά μπορεί και μαζεύει τα λουριά του Λίαγκα και αυτός αντίστοιχα έχει το καυστικό σχόλιο που φοβάται η γυναίκα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτη η πρωτια βεβαια δεν ειναι καθολου κολακευτικη για την ιδια την Φαιη Σκορδα ως παρουσιαστρια,φανηκε οτι παρα την πολλων χρονων εμπειρια της στη παρουσιαση εκπομπης ειναι στη πραγματικοτητα πολυ απειρη και στο να στησει μια εκπομπη και στο να παρουσιασει,η αδυναμια της στις συνεντευξεις και στο σχολιασμο ειναι αποδεδειγμενη οπως επισης και η αδυναμια της στην επιλογη προσωπων αλλη εκπομπη βλεπαμε στην αρχη της χρονιας και αλλη βλεπουμε τωρα δε νομιζω οτι μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο,και για να σωσουν την εκπομπη ξαναγυρισαν παλι στα παλια σαν να βλεπουμε παλι απο την αρχη τη πρωτη χρονια του ζευγαριου στο mega αφου νομιζα οτι απο στιγμη σε στιγμη θα βγει και η Σασα Σταματη,μπορει η εκπομπη να κερδισε στα νουμερα τηλεθεασης ομως η Φαιη Σκορδα εχασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόσο δίκιο έχεις 4:32. Είναι ξεκάθαρα ήττα για Σκορδά. Ωστόσο και μεγάλη εξυπνάδα που προσπαθεί να το γυρίσει βάζοντας στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για τη Μαλεσκου βλεπω δεν εγραψε κανεις...
    περιεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !