"Αγριες Μέλισσες" spoiler: Ο Δούκας κινδυνεύει

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος υποδύεται στην αγαπημένη σειρά τον σκληρό Δούκα, μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, για τις εξελίξεις στις "Αγριες Μέλισσες".

Όταν η Μυρσίνη μαθαίνει από το Δούκα το φρικτό μυστικό της δολοφονίας του πατέρα της Ελένης επιτίθεται. Εκεί αρχίζει να παίζεται το σκάκι της ζωής τους.

Δηλαδή είναι πια με το μέρος της οικογένειας της Ελένης - γιατί αυτό θα είναι μεγάλη ανατροπή.

Όχι, αλλά έχει δώσει μία πολύ μεγάλη δικαιολογία στην Ελένη ότι μπορεί να ήξερε ότι συνέβη στο πατέρα της. Οπότε αυτό από μόνο του αλλάζει πάλι τις ισορροπίες.

Ο Δούκας ζητά τη βοήθεια του Βόσκαρη για να φύγει η Ελένη από το χωριό.

Θέλει να διώξει την Ελένη με κάθε τρόπο από το Διαφάνι. Γι’ αυτόν είναι η φόνισσα του παιδιού του. Κρατά από την ιστορία τα κομμάτια που τον συμφέρουν και φροντίζει να καταχωνιάζει τα υπόλοιπα. Το ότι δηλαδή έχει σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης με προτροπή του Σέργιου, δεν σημαίνει τίποτα για εκείνον. Έχει κάνει δεκάδες λάθη στη ζωή του ο Δούκας.

Η Ελένη είναι ένα μισητό πρόσωπο όμως για το Δούκα.Δε θέλει να τη βλέπει. Δεν επιθυμεί να είναι στη ζωή τους.

Αν δω το Δούκα απέξω ως παρατηρητής δεν είναι ένας συμπαθής αλλά ένας αρνητικός ήρωας. Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Ο Δούκας κατέληξε να είναι αυτός ο άτεγκτος και σκληρός άνθρωπος που βάζει τον εγωισμό του και το όνομά του πάνω απ΄όλα μέσα από μία σειρά γεγονότων. Μιμείται τη ζωή του πατέρα του. Ήταν πάντα το πρότυπό του και ποτέ δεν κατάφερε να πάρει την αποδοχή που αποζητούσε εν αντιθέσει με τον αδελφό του. Και εκεί ξεκινά και ένα άλλο κόλλημα στην σχέση με τον αδελφό και την αδελφή του. Έβαλε σκοπό του να αποδείξει σε όλους ότι είναι σπουδαίος. Η Μυρσίνη τον υποδαύλιζε. Κατάφερε τον στόχο του αλλά έχασε τον εαυτό του και αυτό θα αρχίζει σιγά σιγά να διαφαίνεται. Ο Δούκας δεν είναι πια αυτός που φαίνεται. Έχει μείνει το κέλυφός του. Αρχίζει η αποκαθήλωση του.

Παρά το ότι ο Βόσκαρης τον γλιτώνει από το κρατητήριο τον κρατά συνειδητά σε απόσταση.

Γιατί γνωρίζει το ποιόν του. Τον ξέρει πολλά χρόνια. Δεν είναι, ούτε θα γίνει καλή η σχέση των δύο ανδρών.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια