Άρης Σερβετάλης: «Είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν το εμβόλιο»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο  Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Άρης Σερβετάλης και μεταξύ όσων εξομολογήθηκε,αναφέρθηκε στην πανδημία και το πώς περνά τον χρόνο του εν μέσω καραντίνας. 

«Με το lockdown, μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί όπως υπάρχουν τα σουπερμάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές. Την καραντίνα την περνάω σπίτι με ηρεμία και περισυλλογή».

Μάλιστα,αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως Άγιος Νεκτάριος στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού».

«Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου μου άρεσε το ότι ήρθα σε επαφή με τη ζωή ενός ανθρώπου που θυσιάστηκε για τους συνανθρώπους του. Πολεμήθηκε πάρα πολύ από τον φθόνο των ανθρώπων. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως κατάφερε να μη βλέπει στον εχθρό την κακία. Έβλεπε ως πρόσωπο αυτόν που τον συκοφαντούσε και έτσι κατέκρινε μόνο την πράξη του, ενώ για το πρόσωπο είχε αγάπη».

Για το εμβόλιο, ο ηθοποιός είπε πως:«Είμαι πολύ επιφυλακτικός επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια