Παρασκήνιο: Έτσι αποχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου από το Open...

Χρήστος Παναγούλης
4


Εκτός Open βρίσκεται πλέον η Βίκυ Χατζηβασιλείου αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια, η εκπομπή «Γράμμα για σένα» θα ολοκληρώσει τον κύκλο της στο τέλος του μήνα. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «On time», το κανάλι πρότεινε στην παρουσιάστρια να κάνει μία καθημερινή δίωρη ενημερωτική εκπομπή, η οποία θα έδινε πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου από την πλευρά της ζήτησε να αναλάβει μία infotainment εκπομπή, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνα τα στελέχη του καναλιού. Έτσι, επήλθε το διαζύγιο «κοινή συναινέσει». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο ούτε από το Open, αλλά ούτε και από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.  

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Open γενικώς σαν κανάλι δεν τραβάει... Δεν φταίει η Βίκυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη δεν ελεγε οτι εκανε λαθος ο alpha που την ξεφορτώθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @7.17, όταν βάζουν την ίδια ώρα ξένο πρόγραμμα, σειρά, ταινία, που τους έρχεται και πολύ φθηνότερα και κάνουν 7 και 8 και 9 τοις εκατό και η Βίκυ κάνει 4 συγνώμη κιόλας αλλά φταίει η Βίκυ. Κάποτε θα φταίει και η Βίκυ, δεν μπορεί πάντα να φταίει κάποιος ή κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει,σημασία έχει ότι το κανάλι έχει πρόβλημα.
    Όσο για την Βικάρα τι μπορούσε να κάνει άλλο πέρα από αυτήν την εκπομπή; και αυτή που ήθελε δεν έγινε δεκτή.Πήξαμε στην ενημέρωση,στην κιτρινίλα,στα ίδια και τα ίδια και δεν λένε να καταλάβουν τα κανάλια ότι μία εκπομπή ποικίλης ύλης από ελαφριάς μορφής πολιτική μέχρι κρεβατοκάμαρα,να είναι τελείως διαφορετική,μοντέρνα που να μην την είδαμε ποτέ,με γρήγορο ρυθμό,αποκλειστικά ρεπορτάζ,πληροφορία,συνδέσεις,ενημέρωση,έρευνες,κοινωνία (όχι θανατικά),σόου μπιζ,tv,ενημέρωση για ζώα (δεν είναι μόνο οι σκύλοι είναι και τα πουλιά),ενημέρωση κυνήγι-ψάρεμα,επίσης να έχει καλεσμένους από όλους τους χώρους το πολύ για 10 λεπτά για ενημέρωση (πχ ιατρικά θέματα (δεν είναι μόνο κορωνοιός) και όχι να σε ζαλίζουν αν γίνει αυτό θα υπάρξει διασπορά ιού κλπ,για προβλήματα που έχει πχ ένας δανειολήπτης,ηθοποιός,αθλητισμός,τέχνη (ζωγραφική-συγγραφή) και πολλά ακόμη που υπάρχουν και δεν τα λένε) που να μην τραβάνε πολύ ώρα τα θέματα δυστυχώς δεν υπάρχει.
    Μία έτσι τετράωρη εκπομπή που να καλύπτει το φάσμα όλων αυτών καλό είναι να γίνει κάποια στιγμή δεν νομίζετε ότι χρειάζεται;

    ΥΓ.Η Ζωή μας είναι πολλά πράγματα και αυτοί δίνουν βάρος σε 2-3 τι να πεις.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !