Το «Love Island» έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Χρήστος Παναγούλης
1


Το «Love Island» έρχεται τώρα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου και καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 23:00, για να μας ταξιδέψει από το χειμώνα στο καλοκαίρι και από τον καναπέ μας στα νησιά Φίτζι!

Σε μια ονειρική τοποθεσία, σε μια εκπληκτική βίλα, θα συναντηθούν όλοι οι παίκτες για πρώτη φορά! Εκεί θα γνωριστούν, θα συγκατοικήσουν, θα ερωτευτούν, θα απογοητευτούν, θα δοκιμαστούν… Ποιος δεσμός είναι πιο ισχυρός για να αντέξει και ποια αγάπη είναι αληθινή για να κερδίσει;

Το «Love Island» προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού κατακτήσει την κορυφή και αγαπηθεί διεθνώς. Οι παίκτες που συμμετείχαν στο reality έγιναν αμέσως διάσημοι και πολλοί από αυτούς κέρδισαν πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram μέσα σε μια νύχτα.

Η πρώτη σεζόν του Love Island UK, προσέλκυσε κατά μέσο όρο 570.000 τηλεθεατές ανά επεισόδιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις επόμενες σεζόν ο αριθμός αυξήθηκε εντυπωσιακά, σχεδόν δεκαπλασιάστηκε, με 5,61 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο ανά επεισόδιο.

Τα συστατικά επιτυχίας του «Love Island» είναι το χιούμορ, η συγκίνηση και το ξεχωριστό casting. Αυτά το έκαναν να απογειωθεί στις καρδιές του κοινού και στους πίνακες τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατι το κανεις αυτο ρε μακεδονια tv?Αυτο μας ελειπε τωρα,φτηνα τρασοριαλιτυ απ'το εξωτερικο.Θυμιζει τις κακες εποχες του mtv οταν εγκατελειψε την μουσικη και αρχισε να δειχνει ολο κατι σκουπιδια τυπου jersey shore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !