Νίκος Κοκλώνης: «Σας υπόσχομαι ότι ο τελικός του J2US θα παίζει για 50 χρόνια»

3

Τηλεφωνικός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βγήκε ο Νίκος Κοκλώνης.  Ο παρουσιαστής και παραγωγός,μίλησε για τον τελικό και για το αν η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα τραγουδήσουν επί σκηνής μαζι.

«Δεν βρέθηκαν ακόμα η Άννα με τη Δέσποινα. Έκαναν ξεχωριστή πρόβα για το J2US, παρόλα αυτά σας υπόσχομαι ότι ο τελικός του J2US θα παίζει για 50 χρόνια γιατί θα δούμε που ούτε τα φανταζόμαστε. Δεν ξέρω αν θα τραγουδήσουν μαζί γιατί ακόμα δεν έχω πάρει τελικές απαντήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι ζουζούνι θα προσπαθήσω στον αέρα να κάνω τα πάντα. Η Άννα θα είναι ζωντανά μαζί μας. Θα προσπαθήσω να τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι 12 παρά για να συνεχίσουμε με Άννα», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν ισχύει ότι η μία θα ερμηνεύσει τραγούδι της άλλης. Ακόμα προσπαθούμε να ταιριάξουμε τη σκαλέτα. Είναι δύσκολα. 25 χρόνια όλοι ξέραμε Βίσση-Βανδή αν και για μένα όλα αυτά είναι βλακείες. Εγώ την Άννα τη γνωρίζω πολλά χρόνια, μου έχει κάνει πολλές χάρες συναισθηματικές, να είμαι εγώ καψούρης και να έρχεται να πάμε μαζί στα μπουζούκια. Δεν ένιωσα ποτέ να υπάρχει κόντρα, πιο πολύ τα φαν κλαμπ τους τα δημιουργούσαν».

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άντε ο τελικός μπορεί να χτυπήσει και 12άρι χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πόση έπαρση θεέ μου αυτός ο άνθρωπος...πως μιλάει έτσι...να δείξει ότι γνωρίζει τους πάντες, ότι τον ''λατρεύουν'' όλοι...ας μην είχε ζεστό χρήμα σε εποχές παρακμής και θα σου'λεγα εγώ ποιος θα τον πλησίαζε.

    Που είναι οι εποχές που η Κορομηλά είχε τους πάντες στις υπερπαραγωγές της πάνω στα ντουζένια τους κι όχι...στη δύση τους και όχι γιατί τους πλήρωνε αλλά γιατί όλοι ήθελαν να περάσουν από το μεγαλύτερο show της ελληνικής τηλεόρασης με την υψηλή τηλεθέαση. Άλλες εποχές...

    Την πιο σωστή κουβέντα την άκουσα από τον Παπανώτα στην εκπομπή της Τσιμτσιλή κι ας μην τον συμπαθώ γενικότερα. ''Όλοι περιμένουμε την συνάντηση Βίσση - Βανδη αλλά πιο πολύ ο ίδιος ο Κοκλώνης για να ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!''

    χαχαχα...ποσο αλήθεια... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !