Αποκαλυπτικό: Καθημερινό το Family Feud στον ΑΝΤ1!


Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενη ανάρτηση μας (δες εδώ) , το "Family Feud"  επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση μας στα τέλη Ιανουαρίου . Η τελευταία εκδοχή του κόνσεπτ ήταν το "ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ" με τον Χρήστο Φερεντίνο, ωστόσο έγινε παραλλαγή, αφού έπαιζαν φίλοι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.com, στο τηλεπαιχνίδι θα κρατηθεί κανονικά το κόνσεπτ, χωρίς παραλλαγές , δηλαδή θα αποτελείται  απο 2  ομάδες οικογενειακών με 5 διαγωνιζόμενους η καθεμία.
 100 άνθρωποι απαντούν σε ερωτήσεις και οι 2 οικογένειες ψάχνουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις….
Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης;  

Το τηλεπαιχνίδι θα παίζει καθημερινά στην απογευματινή ζώνη του σταθμού , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κόβεται το STILL STANDING, αφού η Μαρία Μπεκάτωρου έχει γυρίσει επεισόδια μέχρι και το Φεβρουάριο... 

Αναζητείται ο παρουσιαστής, αν και ήδη υπάρχουν σκέψεις...

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αρναούτογλου θα το παρουσιάσει;
Ο χρήστης Ναι εγώ είμαι είπε…
Το αγάπησα αυτό το παιχνίδι όταν παιζόταν στον Άλφα με τον Χρήστο Φερεντίνο! Ανυπομονώ να το ξαναδώ και εύχομαι να είναι εξίσου καλό!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλό και διαχρονικά πετυχημένο concept είτε προβλήθηκε ως ''Κόντρες'' με τον αξεπέραστο Βλασση Μπονάτσο, είτε ως ''Κοντρα Πλακε'' με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, είτε πιο πρόσφατα ως ''Άκου τι είπαν'' με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Καλή κίνηση για να βουλώσουν τις τρύπες του απογευματινου τους προγράμματος, φτάνει να βρουν και τον καταλληλο παρουσιαστή που να φτιάχνει κλίμα παρείστικο.