Προβληματισμένοι με την απογευματινή ζώνη στον ΑΝΤ1...

1


 Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1.  Τα ποσοστά τηλεθέασης που κάνει το κανάλι στην απογευματινή ζώνη του είναι απογοητευτηκά , ωθώντας το κανάλι σε σπασμωδικές κινήσεις αφού από τη μια στιγμή στην άλλη κόβει σειρές όπως τα "Εγκλήματα" και τον  "Αστυνόμο Ρέξ" για να βάλει την "Βασίλισσα της Καρδίας" , ώσπου σήμερα επανέφερε τον παλιό προγραμματισμό,κόβοντας έτσι  την σαπουνόπερα που ήδη είχε παίξει μέσα απο το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Ωστόσο έντονος προβληματισμός επικρατεί και για το "STILL STANDING" που μάλλον δείχνει ότι έχει κουράσει σαν κόνσπετ  , ίσως  και η ίδια η παρουσιάστρια με το τόσο φάλτσο που ακούγεται απογευματιάτικα... 

Πάντως ήδη μαθαίνω ότι επαιξεργαζονται νέα τηλεπαιχνίδια  που πολύ πιθανόν να αντικαταστήσουν προγράμματα που ήδη παίζουν. Ένα από αυτά είναι και το "Family Feud" που ήδη έχουμε δει ("Κόντρες" με τον Βλάσση Μπονάτσο που στη συνέχεια έγινε "Κόντρα Πλακέ" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.").

Το Family Feud είναι ένα από τα μακροβιότερα παιχνίδια της παγκόσμιας τηλεόρασης και προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού. «Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1976 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.  Είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να βρουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις σε ένα ερώτημα.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με τον πανικό που έχει πιάσει το κανάλι και τις συνεχόμενες αλλαγές που έκανε μπας και ανεβούν τα νούμερα μέσα σε όλα αυτά την Μπεκατώρου την χαντάκωσαν και πρόσθεσαν ενότητες που δεν τράβηξαν το κοινό.
    Αν ήταν έτσι θα κούραζαν όλα τα παιχνίδια των καναλιών που έχουν-δεν έχουν σωστό προγραμματισμό.
    Όπως και να έχει ο Αντ1 κάνει το ένας λάθος πάνω στο άλλο.
    Άντε 2-3 σειρές πάνε καλά κι εκείνες το βράδυ και ένας Παπαδάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !