Προβληματισμός για το «φλΕΡΤ»

Χρήστος Παναγούλης
2

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Αγία Παρασκευή για τις επιδόσεις της εκπομπής «φλΕΡΤ» στους πίνακες τηλεθέασης. Παρά τις τονωτικές ενέσεις που έγιναν με νέα πρόσωπα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, το απογευματινό μαγκαζίνο με την Νάντια Κοντογεώργη δεν έχει καταφέρει να πείσει τους τηλεθεατές, την ίδια στιγμή μάλιστα που η ΕΡΤ βλέπει μία αισθητή αύξηση των ποσοστών της σε όλες σχεδόν τις ζώνες προβολής. Έτσι, σύμφωνα με τις typologies, υπάρχει η σκέψη ακόμα και για ολοκλήρωση της εκπομπής στο τέλος του χρόνου, χωρίς βέβαια να έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να την στηριξουν πρεπει. Μια εκπομπη που εχει πραγματα να πει και ουσια. Ας στηριξουν αυτο το εγχειρημα κι αλλο. Το αξιζει αυτη η εκπομπη και η Κοντογεωργη, γιατι κανουν κατι πολυ ομορφο σε μια τηλεοραση γεματη κακιστης αισθητικης πραγματα. Νομιζω οτι πολυ κοινο ξερει την υπαρξη της στα social media κι αυτο φαινεται και στην τηλεοραση που αρχιζει να χτιζει κοινο. Απο 1% στο 4-5% ειναι σημαντικη αυξηση και μπορει πολυ περισσοτερο. Εμας μας αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά η εκπομπή δεν βλέπεται δεν έχει καν ροή.... Με τα ανούσια θέματα δεν κάνεις τίποτα.... Και είχατε βαρεθεί τον Κωνσταντάρα φτάνει έχει και το ύφος του καλού δημοσιογράφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !